Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

SZERÉNKE

#5451 Re: Re: A KOSSUTH DÍJ MELLÉKESE: ADÓMENTESEN 12 GURIGA, MILLA, MILLIÓ

2011-11-16 13:54

#5448: Lukrécia - Re: A KOSSUTH DÍJ MELLÉKESE: ADÓMENTESEN 12 GURIGA, MILLA, MILLIÓ

KEDVES LUKRÉCIA !!!    PERSZE,  MERT NEKEM NEM SZIMPI EGY EMBER,  ATTÓL MÉG EMBER.  DE NEM IS FELTŰNŐ, HOGY -EBBEN A CSÖVES ÉVBEN-  12 GURIGA CSEPPENT A MARKÁBA,  ÉS  AZONNAL SZÓT EMEL...    AZ  ELŐZŐKBEN  FELSOROLT ELŐADÓMŰVÉSZEK BÁRMELYIKE   -SZERINTEM-    KENTERBE VÁGJA  100 %-BAN.  PUSZI.


Vendég

#5452 Re: Re: Hobo nagyon felháborodott az MSZP sunyi húzásán

2011-11-16 13:59

#5444: - Re: Hobo nagyon felháborodott az MSZP sunyi húzásán

Az MSZP a művész hozzájárulása nélkül használta fel a nevét politikai célokra a kongresszusukon, te büdöskomcsi féreg. Ez messze nem ugyanaz, mint "meghallgatni" valamit, ugyebár.

SZERÉNKE

#5453 Re: Magyarországon ISMÉT NŐNI FOG SAJNOS a munkanélküliség

2011-11-16 14:03

#5441: - Magyarországon a köz- és idénymunka szívta fel a munkanélkülieket, - de ennek az idénynek vége...

NE TÖRŐDJ VELE, SZERENCSÉTLENEKET MINDÖSSZE A KÖZ- ÉS IDÉNYMUNKA SZÍVTA FEl,  A MEZŐGAZDASÁG, EPERSZEDÉS STB.    PL.: MOST KÉSZÜLNEK MUNKANÉLKÜLIRE AZ ÉPÍTŐIPARBAN DOLGOZÓK, FESTŐK, KŐMÜVESEK, SEGÉDMUNKÁSOK IS,  AKIKNEK A TÉL EGYENLŐ A HALOTTASHÁZZAL, AZ ORSZÁGNAK PEDIG A STAT. ROMLÁSSAL.  A KÖZMUNKA TALÁN MARAD, MAJD CSAK MEGLESZ BELŐLE AZ  EGYMILLIÓ, AZ ÉVSZÁZAD VÉGÉRE !!!???


Vendég

#5454 Re: Te tényleg azt hiszed, hogy a Gyurcsány éjjel-nappal hazudott?

2011-11-16 14:11

#5449: - Te tényleg azt hiszed, hogy a Gyurcsány éjjel-nappal hazudott?

Már mondtam, hogy nem éjjel-nappal. Nyilvánvalóan tartott legalább egy félórás szünetet a hazudozásban a balatonőszödi kormányüdülőben.

"Csak egy megoldhatatlan dolog van Veled szemben. Jó lenne egyszer egy nagyot a pofádba verni."

Én sokkal szívesebben taposnám szét a mocskos pofádat,te undorító  büdöskomcsi féreg. De hát ezek csak gyerekes álmodozások mindkettőnk részéről, tényleg megoldhatatlan dolog, tehát hagyjuk is a témát.

 

SZERÉNKE

#5455 MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

2011-11-16 14:55

#5454: - Re: Te tényleg azt hiszed, hogy A POFÁDAT NEM CSAPNÁ SZÉT ??????

JAVASLOM, HOGY VEGYÉTEK FEL A KAPCSOLATOT EGYMÁSSAL, GYERE FEL TE FALUSI BUDAPESTRE ÉS A JÓZSEFVÁROSBAN LEJÁTSZHATJÁTOK A MECCSET,    ÉN MEGYEK SZURKOLNI,   RIA-RIA-HUNGÁRIA !!!!!!!!!!!!   ADDIG SEM FIGYELJÜK ORBÁNÉK ÁMOKFUTÁSÁT.


Vendég

#5456 Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THA BOX MECCSRE

2011-11-16 15:00


Vendég

#5457 A Gyurcsány-párt indulása a közvéleménykutatásokban

2011-11-16 15:04

"Az MSZP eddigi önsors-rontásának eredménye, hogy a párt támogatottsága az összes megkérdezett körében 2011-ben kaotikusan mozgott: az 9-től és 17 százalékig tartó sávban. A Demokratikus Koalíció kiválásának egyértelmű vesztese pedig a Magyar Szocialista Párt. A Nézőpont Intézet november 7-10. között, a pártszakadás után készített közvélemény-kutatásában az októberben mért 17 százalék helyett a választópolgárok 10 százaléka vallotta magát az MSZP, 2 százaléka pedig a Gyurcsány-párt szimpatizánsának. A volt miniszterelnök ugyan sikerként könyvelheti el, hogy alig pár nappal az új politikai formáció életre hívása után kimutatható a DK támogatottsága, de látható, hogy korábbi hívei nem mind tartottak vele. Emlékezetes, hogy októberben, a szakítás előtt kimutattuk: az MSZP szimpatizánsainak fele (51 százalék), Gyurcsány Ferencben bízott. Valószínűsíthető, hogy a vele rokonszenvező MSZP-szimpatizánsok egy része még kivár. Legalábbis erre utal, hogy az aktív szavazók körében az MSZP támogatottsága 24-ről 13 százalékra csökkent, miközben a Demokratikus Koalíció mindössze 3 százalékot vonzott magához.

Az MSZP és a DK közötti választás szempontjából fontos, hogy az összes megkérdezett 45 százaléka a pártszakadás hátterében titkos megállapodást sejt, s csak 30 százalékuk szerint történt valódi „ágytól-asztaltól való” elválás. Különösen izgalmas, hogy az MSZP szimpatizánsainak is mindössze 28 százaléka hisz abban, hogy a szakítás paktum nélkül következett be (55 százalékuk szerint a két párt továbbra is együttműködik)."

 

http://nezopontintezet.hu/files/2011/11/bizonytalan_1abra.jpg...


Vendég

#5458 Botka távolodik a Demokratikus Koalíciótól

2011-11-16 15:28

http://szegedma.hu/hir/szeged/2011/11/botka-tavolodik-a-demokratikus-koaliciotol.html

Botka László szegedi polgármester, az MSZP egyik kulcsemberének tartott szocialista politikus egyre erőteljesebben tagadja meg kilépő párttársait, de talán most adott egyértelmű választ Vadai Ágnes hívószavára: nem fogja követni egykori párttársát, a Demokratikus Koalíció nem az ő útja.

„Ha Botka Laci egyszer úgy dönt, hogy ő szeretne a Demokratikus Koalícióba jönni, én nagyon-nagyon boldog lennék, és nagyon-nagyon szeretném, hogy ő jöjjön” – fogalmazott szegedi látogatásakor az MSZP-ből kilépő kilenc képviselő egyike a városi televízióban.

Nem érte váratlanul a politikai palettát kicsit is ismerőket, hogy egy napra Vadai Ágnes látogatása és Botka baráti hangvételű invitálása után maga a szocialista pártelnök, Mesterházy Attila is Szegedre sietett, hogy megvédje erős emberét, és a szakadékból építkezni igyekvő MSZP utolsó bástyáját, és Botkával közösen mondják ki: senki sem hagyja el a pártot a Tisza parton.

 

Néhány nappal később az MSZP alapszabály-módosító kongresszusán pedig Mesterházy Attila pártelnök adta meg a jelet a párt régi arcainak leváltására beszédében, és Botka László, Szeged polgármestere – aki épp hazatért Vörös-tengeri búvárkodós pihenésérőlbe is jelentkezett társként a küzdelembe.

Alig hallgatott el a kongresszus termében a visszhang, Botka László máris a szocialistákhoz közeli Klubrádió stúdiójába sietett, hogy az éteren át tovább erősítse az MSZP üzenetét: Botka és Gyurcsány két külön út!

A rádióhullámokra kapcsolódva “két lábon járó egoista küldetéstudatnak” nevezte Gyurcsány Ferencet és híveit Botka László.

 

:D :D


Vendég

#5459 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A várt felett a GDP-növekedés

2011-11-16 17:23


Vendég

#5460 Re: Re: Te tényleg azt hiszed, hogy a Gyurcsány éjjel-nappal hazudott?

2011-11-16 17:29

#5454: - Re: Te tényleg azt hiszed, hogy a Gyurcsány éjjel-nappal hazudott? 

 Én ki mernék állni veled. A pofádba néznék, aztán jöjjön, aminek jönnie kell. A tenyeremben elférnél, te patkányivadék, én csak attól rettegnék, hogy bemocskolom veled a kezem, ellened pedig nincs hatékony fertőtlenítőszer. Te szar.

Lukrécia
Vendég

#5461 Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

2011-11-16 17:31

#5455: SZERÉNKE - MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE 

 Gondolod, hogy ez a trágyadomb falusi? Ott több rendes ember él napjainkban, mint a fővárosban. Ilyen mocsodék csak sok ember között képes elvegyülni.

SZERÉNKE

#5462 Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

2011-11-16 17:43

#5456: - Re:  EZT JOBB,  HA TÖRLÖD,  NE HOGY VIKI MEGTUDJA, HOGY NEM SZERETED A KÜZDŐSPORTOKAT ÉS BUDAPEST JÓZSEFVÁROST, MERT TÉGED  SZEMELT KI A JÓZSEF ATTILA SZOBOR HELYÉRE,  VAGY A NYÓCKERI KÍNAI PIAC BEJÁRATA FÖLÉ,  A HŰSÉG SZOBRÁNAK.   VIGYÁZZ MAGADRA,  LÉGY ÓVATOS "LÉGY",  NE REPKEDJ  VÉLETLENÜL SEM BALRA. VIKIT IS HÁTULRÓL KÖZELÍTSD MEG, MERT BALKEZES, EL NE TÉVESZD.  AZT MONDJA ITT EGY GAZDASÁGPOLITIKAI SZAKÉRTŐ, HOGY JOBB,  HA FELETTE KÖRÖZÖL, MERT KÉTBALKEZES, EZ A TUTI. ÜDV.

SZERÉNKE

#5463 Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

2011-11-16 17:49

#5461: Lukrécia - Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

PERSZE,  HOGY FALUSI,  KÖZMUNKÁBAN SZOLGÁLJA A HAZÁT,  ÉJJEL-NAPPAL, MINT LÁTHATJUK.   HAVI  48-CÉR  ELVAN  OTTHON,  AZ INTERNETET KAPJA, AHHOZ JÁR A KÁBEL TV IS, MI BAJA LEHET ??? ELVÁRÁS:  NULLA,  CSAK ELFOGULTNAK KELL LENNIE ÉS MOCSKOLÓDÓNAK.  PRÉMIUM AKKOR JÁR,  HA  MINÉL TÖBB EMBERT ELÜLDÖZ, NETÁN ÁTCSÁBÍT INNEN, MOST PLÁNE RÁ VANNAK UTALVA, AHOGY ROMLIK A HELYZET.


Vendég

#5464 Re: Re: Re: Te tényleg azt hiszed, hogy a Gyurcsány éjjel-nappal hazudott?

2011-11-16 18:41


Vendég

#5465 Re: Re: Re: Re: Te tényleg azt hiszed, hogy a Gyurcsány éjjel-nappal hazudott?

2011-11-16 19:03

#5464: - Re: Re: Re: Te tényleg azt hiszed, hogy a Gyurcsány éjjel-nappal hazudott? 

 komoly válasz, gratulálok. Ez egyedül belőled szakadt ki, vagy segítettek?

Lukrécia

#5466 Re: Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

2011-11-16 19:12

#5462: SZERÉNKE - Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE 

 Szia, Szerénke!

Ma nem sokat tudtam itt lenni egyéb elfoglaltságaim miatt. Képzeld, fontos intéznivalóm volt Siófokon, bementem busszal. Ne tudd meg, a buszon többen is utaztak, akik a mai helyzetről folytattak eszmecserét. Jó volt hallgatni, hogy szidták a mai állapotokat. Egyik elsírta magát, hogy nem ezt igérték, hogy tudott így felülni a hazugságaiknak? Erre még hárman mondták ugyanazt. Nem voltunk többen, mint 10-en a buszon. Egyik nem nyugger, mielőtt lenyuggerezné  büdöskomcsizó fórumozónk, konkrétan azt mondta, hogy ahogy szerveznek Budapestre autóbuszutakat, mint annak idején a FIDESZ, ő lesz az első jelentkező. A buszsofőr még megmaradt jobboldalon, mert azt dünnyögte a bajsza alatt, hogy legszívesebben leszállítaná. Fog ő még csendesebben is dünnyögni hamarosan.


Vendég

#5467 Veszik a kínaiak a magyar állampapírt

2011-11-16 19:29

Hamarosan újabb megállapodásokat ír alá Magyarország Kínával a magyarországi beruházásokra fordítható egymilliárd eurónyi forrás felhasználásáról - összegezte kínai látogatásának eredményét Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter. A tárca közleményéből kiderül: tárcavezető Sanghajban kínai pénzügyi vállalatokkal egyeztetett többek között a magyar állampapír-vásárlásról is.

Az MSZP (és Gyurcsány) persze a(z IMF-ben megtestesülő) gazdáik után siránkozik:

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/mszp_meg_kell_allapodni_az_imf-fel.502019.html

No, meg persze hazudoznak is egy jót (a megszokott módon), hiszen jelenleg a GDP 76%-a az adósság (a büdöskomcsi férgek 2010-es bukásakor 80% volt), nem pedig 82%, ahogy azt van pofájuk ezeknek az undorító büdöskomcsi férgeknek előadni.

SZERÉNKE

#5468 Re: Re: Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

2011-11-16 20:03

#5466: Lukrécia - Re: Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

JAJ,  LUKRÉCIA , ITT NÁLUNK MÁR NEM REJTIK VÉKA ALÁ A ZEMBEREK A VÉLEMÉNYÜKET . EGYETLEN ÉVIG TARTOTTÁK MAGUKAT A 3000 MILLIÁRD LENYÚLT MAGÁNNYUGDÍJBÓL MEG A BANKADÓKBÓL,  DE JÖVŐRE MÁR VISSZA KELL, HOGY FIZESSÉK AZ 517 MILLIÁRD 16 %-OS ADÓNYERESÉGÜKET A MELLÉKZSEBÜKBŐL,  SZERINTEM VISSZAMENŐLEG.  NEM LESZ MÁS VÁLASZTÁSUK.  NO, MEG 20 %-KAL CSÖKKENTENIÜK KELL A FELSŐBB VEZETŐK JÖVEDELMÉT,  AMIT BAJNAI IS MEGTETT,  DE EZEK ELTÖRÖLTÉK.  A 3000 MILLIÁRDBÓL TÖRLESZTETTEK 1000 MILLIÁRD KÖRÜLI ADÓSSÁGOT UGYAN,  DE EZ  AZ 1000 MILLIÁRD MEG LUK A KÖLTSÉGVETÉSEN. AKKOR MIT CSINÁLTAK MÁSFÉL ÉVIG ???  BEDÖNTÖTTÉK A FORINTOT 20X, IMMÁRON VISSZAFORDÍTHATATLANUL,   ELLEHETETLENÍTETTÉK A BANKOKAT A TÚLMÉRETEZETT LEVÁGÁSSAL, VALAMINT SZÁZFÉLE ADÓEMELÉS LETT AZ ÍGÉRT ADÓCSÖKKENTÉSBŐL.  A GDP 82 %-ÁRA NŐTT AZ ÁLLAMADÓSSÁGUNK,  LEHET HÁBORÚZNI TOVÁBB,  CSAK NEM ÉRDEMES.  MONDJANAK LE EGY SZAKÉRTŐ KORMÁNY JAVÁRA !!!


Vendég

#5469 Re: Re: Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

2011-11-16 20:09

#5466: Lukrécia - Re: Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

Ezt most nyilván valami nagyon hatásos történetnek gondolod, undorító büdöskomcsi féreg. :)

Lukrécia

#5470 Re: Re: Re: Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE

2011-11-16 20:12

#5468: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: MEGHÍVÓ: A JÓZSEFVÁROSI THAI BOX MECCSRE 

 Nézd meg, mit ír az 5467-es, gondolom, ő a büdöskomcsizó, csak már ő is sokallta, ahányszor elhintette csak a mai napon.

Na, megyek Káémán Olgát nézni.

Most látom, míg ezt a fenti két sort átküldtem, megérkezett patkány úr is. Megette a jól megfizetett vacsoráját és visszatért.


Vendég

#5471 Re: Veszik a kínaiak a magyar állampapírt

2011-11-16 21:34

#5467: - Veszik a kínaiak a magyar állampapírt 

 Két büdöskomcsizás között nézzed Kálmán Olgát. Van mit tanulnod!!!! Egyebek között van lehetőséged egy kis igazságot nézni. Hülye bunkó. Most ért véget, lemaradtál, holnap nézd meg az ismétlést.

Petíció Gyurcsány Ferenc védelmében

#5472

2011-11-16 22:10

Romokban az ország. Mi lesz itt még, Uraim, Hölgyeim? Ma mai kormány több kárt okozott eddig az országnak, mint az összes többi 1991-től mostanáig együttvéve. El is hallgattak átmenetileg a Gyurcsány sittrevágási tervével. Az világraszóló botrány lenne és Orbán egyértelmű bukásához vezetne. Ezt ő nem reszkírozza meg, nem adja a játékát, amit 8 év után végre megszerzett.
A Petíciót természetesen aláírtam.

Gyurcsány Ferencet hagyják békén, söpörjenek a maguk háza táján, van mit.
hazudott

#5473 Re: NEM erről volt szó, kedves Orbán Viktor....

2011-11-17 00:05

#5472: Petíció Gyurcsány Ferenc védelmében,  aki nem volt hibátlan,  de ezekhez képest egy ISTEN !!!!!!

Ha tetszik, ha nem, nyomor a köbön, - nem ezt ígérted Viktor  !!!!!!!!


Vendég

#5474 Gyurcsány legyávázta az MSZP-t :D :))))))))

2011-11-17 01:04

Gyurcsány nem érti az MSZP-t, és bizonyos értelemben gyávának tartja őket azért, mert feladták elveiket és 89-et.

Sietve hozzátette, hogy ígéreteihez tartja majd magát, és nem fogja szidni az MSZP-t, elvi vitáik persze lesznek majd, mert nem a szocialisták az ellenfeleik, biztos benne, hogy tud majd velük együttműködni, ahogy az ellentmondásosan viselkedő LMP-vel is. Utóbbi alakulatot megdicsérte, amiért hatan közülük arra szavaztak, hogy legyen Gyurcsány-frakció, addig az MSZP nem, mert sehogyan sem mertek szavazni.


Vendég

#5475 Re:

2011-11-17 01:11

#5472: Petíció Gyurcsány Ferenc védelmében - Gyurcsány Ferencet hagyják békén,

Ezt a majdani cellatársának mondjad, büdöskomcsi féreg! :))

 

"El is hallgattak átmenetileg a Gyurcsány sittrevágási tervével."

Azt mondod? :D

"Az világraszóló botrány lenne"

Miért is? :D  A horvátok is lecsuktak egy volt miniszterelnököt, Gyurcsány is felelni fog.

"és Orbán egyértelmű bukásához vezetne."

Bruhahaha...  :D :D :D   Pont ellenkezőleg: Orbán népszerűségének erőteljes javulásához vezetne.