MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!
MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK! / Közlemények / folyt. / Hozzászólások
Vendég |
#262017-07-16 09:02Tavolitsak el haladektalanul a gyuloletkelto Soros György elle ni plakatokat !!! |
Vendég |
#272017-07-16 09:04Tavolitsak el haladektalanul a gyuloletkelto Soros György elleni plakatokat !!! |
Vendég |
#282017-07-16 10:02Ez a csodaember-Viktor- annyira lejáratja az országot és a magyarokat, hogy azt nagyon nehezen lehet majd,akár évtizedek alatt ujra helyreállitani. Arra nem gondol senki,hogy ideáramlik a sok külföldi, köztük rengeteg ujságiró ée befolyásos ember, mit fog szólni ezekhez a "csodálatos" óriásplakátokhoz. Ezek mind azt fogják erősiteni, hogy a civilizált világ, főleg nyugat, amilyen véleménnyel ma ir és kifejez orbánról az mid szószerint igaz, sőt bizonyos esetekben még negativabb, mint amit eddig láttak és hallottak. Szörnyü, hogy ebben a "bünbandában" nincs egy értelmes ember,aki ezt felmérné, és álljt parancsolna.Mindenkinek a figyelmébe ajánlom Heltai András és Német István most megjelent legujabb könyvét a Német Magyar kapcsolatokról és a határinyitásról.Eből kiolvasható, hogy milyen sok év munkája kellett ahhoz, hogy Magyarországot partnerként kezeljék nyugaton és a világban, és ebben a németek óriási segitséget adtak. Most meg mindenkivel összerugjuk a port, az állam és kormányfők menekülnek Orbántól,ide senki nem jön, őt sehova nem hivják, (kivétel a keleti tömb diktátorai) Magyarországnak nyugattal kell kereskedni, nem pedig a távoli kelettel,akik nehezen elérhetők, és stabilitásukat senki nem garantálja.Ezt gondolja meg a választópolgár, hogy legközelebb hova huzza az X-et! |
Vendég |
#29 Re:2017-07-16 13:01#11: - Össze kell fogni mindenkinek aki el akarja takarítani ezt a garnitúrát, és rá kell kényszerítenünk az ellenzéket is, hogy tegyék meg a szükséges léoéseket. |
Vendég |
#302017-07-16 15:18Úton a Kozma utcába nyolcszor találkoztam a plakáttal |
Vendég |
#312017-07-16 19:01Teljesen nyilvánvaló, hogy a Kormányfő bejelentése azért történt , mert kezdték leszedni a plakátokat. Jegyzem zárjelben , le is állt sajnos a leszedés. Most is jól számolt !!! Ennek bizonyítéka , hogy egy hete tették ki a metro mozgólépcsője mellé végig a plakátokat. Ma sok helyen jártam mindenhol kint vannak a plakátok ( Szigliget , Badacsony , Budapest perem kerületei stb stb. ) |
Anonymous |
#322017-07-16 19:30#24Ma már újabb célpontot találtak, Bayer Zsolt ismételt támadást indított Ferenc Pápa ellen.
...és ez így megy tovább....
Tiltakozzunk a gyűlöletkeltés minden formája ellen. Terjesszétek! |
Vendég |
#332017-07-16 22:19Megerősítem, hogy Tatabányán és környékén, változatlanul fenn vannak a Soros György elleni plakátok július 17-én. |
Vendég |
#342017-07-16 22:31Kedves Zsuzsa! Várpalotán lakom és sajnos még mindig látható itt is a plakát. |
Vendég |
#352017-07-17 07:04"Teljes győzelemnek" csak azért lehet nevezni, mert mindenki reagál erre a népbutító kampányra- mert csak akkor lehet nem észrevenni, ha behúnyt szemmel járunk az utcán. A reakciók -átfirkálások, leragasztások- is azt bizonyítják, szerencsére, hogy ez a szemét hadjárat felháborít mindenkit. |
E. |
#362017-07-17 07:06"Teljes győzelemnek" csak azért lehet nevezni, mert mindenki reagál erre a népbutító kampányra- mert csak akkor lehet nem észrevenni, ha behúnyt szemmel járunk az utcán. A reakciók -átfirkálások, leragasztások- is azt bizonyítják, szerencsére, hogy ez a szemét hadjárat felháborít mindenkit. |
Vendég |
#372017-07-17 07:21Addig szítják a gyűlöletet, míg háború nem lesz! |
Vendég |
#382017-07-17 12:35Tenni kene ellenuk nagyon gyorsan valamit, nem szabad megvarni a valasztasokat! Sajnos az ellenzek ugyanugy szemleli az esemenyeket, mint a nep.Jo lenne mar felebredni Csipkerozsika almunkbol.Mar mindent elloptak,de van meg mit szetverni. |
Vendég |
#392017-07-18 10:39Ez után is fenntartom azt a véleményem, hogy egy egész kormány, hálátlanul, jogtalanul, aljas módon, egyetlen embert üldöz és csinál belőle minden segítsége ellenére ellenséget, ami FELHÁBORÍTÓ! |
Anonymous |
#40 Mi a teendő2017-07-18 14:14A gyűlöletkeltés napról-napra erősödik, az ellenzék tiltakozása napról-napra gyengül. Orbán és csapata az arcunkba röhög. Újabb és újabb koncot dobnak közénk. Soros György mellé tegnap felsorakoztatták Ferenc pápát, de a CEU- és a civilek elleni támadást is a felszínen tartják….és persze mindent átsző a bevándorlás-vízió. A gyűlöletszítás naprakész. A „legjobbkor” betoppant hozzánk, Putyin után Netanjahu izraeli kormányfő. A társadalmi összkép egyre zavarosabb, az egymással szembeni gyanakvás nőttön nő. Tudatos politikai-hatalmi játszma bábfigurái vagyunk.
Dárdai Zsuzsa |
Vendég |
#412017-07-18 15:20 |
Vendég |
#422017-07-20 07:23Pécsett hétfőn kezdték és keddre takarták le az összes (szerintem 30-40) óriásplakátot és szedték le a buszmegállókból a kisplakátokat. Azaz: a petíciózás, a plakátok kidekorálására és lekaparására irányuló akciók országszerte, valamint számos hazai és külföldi szervezet tiltakozása eredményes volt. Ennek örüljünk, és készüljünk a további küzdelemre, mert szükség lesz rá! |
Tóta József |
#43 Re: Mi a teendő2017-07-22 15:29Szerintem nincs további teendő. Semmiképpen nem kellene bármelyik facebook oldal szintjére lehúzni egy aláírásgyűjtést állandó további megjegyzésekkel és hozzászólásokkal. |
Vendég |
#442017-07-22 17:21Tiltakozom! |
Vendég |
#45 Re: Re: Mi a teendő2017-07-23 05:42#43: Tóta József - Re: Mi a teendő Kedves Tóta József, A peticiót a gyűlöletkeltés minden formája ellen indítottuk, amelynek kiindulópontja a Soros György elleni plakát volt. Azóta minden nap kapunk egy újabb adagot. Ez a lehetőség nem egy egyszeri tüntetés, amely után hazaballagunk, mint akik jól végezték dolgukat. Lelkiismeretem szerint felelős vagyok a 8403 aláíróért (akik száma, ha lassan is de folyamatosan növekszik) és Magyarországért. Több lehetőség adódik. Folytatjuk a gyűlöletkeltés elleni petíciót, újabbat indítottunk, vagy a FB-n egy oldalt hozunk létre (ez utóbbi megoldás Ön szerint lealacsonyító...)
Én a folytatás mellett döntöttem. Nem tudom, törvénybe ütköző-e, hogy ezen a fórumon kapcsolatot tartok a gyűlölet ellen tenni akarókkal, mert nekem ez az első petícóm. Könnyebb lenne befejezni, elköszönni, és csak a "saját" egyéb ügyeimmel foglalkozni, de úgy érzem, van itt még teendő. A jövőben, ha az erkölcsi érzésem azt diktálja, újra írni fogok. Üdv, D. Zsuzsa
|
Vendég |
#462017-11-24 10:16Tiltakozom én is!!! Fáy Anna |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1146 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
620 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
266 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
205 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
185 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5153 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
236 Létrehozva: 2024-10-28