Követeljük vissza Dési Jánost az Újságíróklubba!

Vendég

2011-10-27 10:39

Sajnos ennek már voltak jelei, hiszen eltűnt Kuncze, eltűnt a Mészáros T. által vezetett Dominó, eltűntek a Startot korábban vezetők ( Bolgár Gy., stb.). Szerintem az Újságíró klub és az Egyenes beszéd, valamint a Tét sem marad sokáig.Addig maradhat, amíg a Fidesz tűri, amíg hajlandóak bemenni riportra, azonnal megszűnik, ha nem. Tehát az ATV is a Fidesz kezében van, mit csinál az MSZP?

Vendég

2011-10-27 11:18

Avar János, Bolgár György és Mészáros Tamás most bebizonyíthatják, hogy milyen baloldaliak, milyen liberálisak és milyen kollégák. Az ATV pedig szégyellje magát! Lassan minden illúziómat el kell veszítenem a hazai gerinctelen és komprádor "elitben".

Vendég

2011-10-27 12:51

Nem foszthatnak meg bennünket a tájékozódás szabadságától. Az ATV velük az ami!

Vendég

2011-10-27 13:00

Németh Szilárd, ne a Fidesz szekerét toljad apáddal! Az ATV hiteltelen lesz, pláne a HIT gyülekezet hite nélkül!!!

Vendég

2011-10-27 13:05

Ez már disznóság!!!!

Vendég

2011-10-27 13:39

KövetelemDési János müködését.kulturált,tárgyilagos ragyogómüsorvezető
Kitlei Ibolya

2011-10-27 13:41

Kedves vitapartnerek, lehet, hogy meg fogtok kövezni… Azzal kezdem, hogy a petíciót természetesen én is aláírtam, és nem is vonom vissza az aláírásomat. Rettenetesen sajnálom, hogy az ATV-ből eltávolítanak olyan embereket, mint Dési és Gréczy, vagy legalábbis beszűkítik a működési területüket. Híradót és politikai vitaműsort én csakis az ATV-n nézek, mert egyedül őket tartom megbízhatóaknak, és ha Désiék jelenléte visszaszorul, én is kevesebb néznivalót fogok találni ott. :-((

De azért ne legyünk elfogultak és ne csak az indulatainkra hallgassunk: Dési János – akit én is nagyon kedvelek és becsülök – sajnos tényleg súlyos etikai vétséget követett el. ÚJSÁGÍRÓNAK POLITIKAI RENDEZVÉNYEN CSAKIS TUDÓSÍTÓKÉNT VAN HELYE (ez nem vonatkozik pl. Bayer Zsoltra, őt nem tartom újságírónak…), nem résztvevőként, szimpatizánsként.

Más dolog viszont a Gréczyvel szembeni eljárás, aki nem követett el ilyen vétséget – na, emiatt nem vonom vissza az aláírásomat, és ennek köszönhetően lesz több szabadidőm, ami alatt eddig az ATV adásait néztem.
Holocsi Balázs

#58 Re:

2011-10-27 14:07

#57: Kitlei Ibolya -

Bocsánat... Rákay Philip milyen minősítésben vett részt anno a Fidesz gyűléseken? Ha jól emlékszem pontosan azt tette, amit most Dési, és nem csak egyszer. Kirúgták azért a HírTv-ből? Fenét... nézzük meg hova jutott! Vagy Krakkó Ákos, aki egy mezei riporter volt és "Forradalmat" kiáltott 2006-ban, na ő hol van most? És sorolhatnám, de nincs hozzá gyomrom. Ha a Fideszért teszed, meg leszel jutalmazva, ha ellenük, neked annyi! Semmilyen magyarázatot nem fogadok el kedves Ibolya, mert ez egy igazságtalan döntés volt, főleg annak fényében, hogy eddig hagyták Désiéket kifejteni véleményüket az Újságíróklubban, és az a vélemény bizony nagyon erős volt néha. De hagyták. De a fideszes úthenger elindult már régebben, ahogy egy előttem szóló már írta: Dominó, Kuncze, a reggeli műsorból Bolgárék eltűntetése, Dési fóruma, vagy éppen, hogy az említett műsor ma már csak 20 perc..... vajon miért? Még, hogy nincs médiaszigor, még hogy nincs cenzúra. Röhej! Ne legyenek illúzióink! Fél éven belül Olga sem lesz, vagy ha igen, akkor nagyon "be lesz fenyítve" és úgy fog kérdezni, ahogy mostanában látjuk: nagyon finoman! Anno talán Friderikusz (ő vajon most hol van tényleg?) mondta: "az újságíró semmit sem ér, ha nem meri a politikus szemébe mondani: -Uram, ön nem mond igazat!-" számoljuk meg, hogy ma hány újságíró meri ezt mondani egy interjúalanynak! Ugye-ugye. Ámulva nézzük Szíjjártót Kálmán Olgánál és már üvöltenénk a tévével, hogy hagyja abba, ne nézzen minket teljesen hülyének, de nem tehetjük. El kell viselnünk. El kell viselnünk mindent, ami van és ami ezután jön! Egyszer csak vége lesz ennek is! De mi lesz azután... az már egy másik mese lesz.

Vendég

2011-10-27 14:29

Nem értem. Mi volt a baj Désivel? Kinek nem tetszett? Ebben az országban mindent szabad ? És semmit ? Ki érti ezt ? Hová vezetnek ezek a dolgok ?

Vendég

2011-10-27 14:47

Szólj hozzá...

Vendég

2011-10-27 15:13

Aláírtam, de jobban tetszett volna a: Kérjük vissza megfogalmazás. Sajnos tudom, hogy akár kérjük, akár követeljük, nem lesz foganatja.

Vendég

2011-10-27 15:57

Nagyon sajnálom, hogy az eddig baloldaninak és ilyen szempontból elkötelezett ATV is elkezdte a tisztogatást.Aki nem akar valóságsókat ill. HIR TV-t nézni, attól elveszik az eddig még nézhető műsorokat.

Vendég

2011-10-27 16:02

Csak egy kérdésem van: Milyen ország ez, itt már mindent meg lehet csinálni???? Szégyen, gyalázat!!!

Vendég

2011-10-27 16:27

felháboritónak tartom.Et a demokrácia?

Vendég

2011-10-27 16:32

gusztustalan,fwelhaboritó intézkedés

Vendég

2011-10-27 17:59

Mindaddig nem nézem a műsort ameddig a két demokrata
vissza nem tér az eredeti műsorba.

Vendég

2011-10-27 18:12

Nem lehet hozzászólni.És nem is lehet érteni.Mi történik az ATV-nél?

Vendég

2011-10-27 18:22

Biztos volt, hogy a Fidesz elküldi süllyesztőbe
aki nem az ő "dalukat" fújja. Várható volt, sajnos!
Kálmán Olgával csak nem merik ugyanezt megtenni?
Mindenkinek össze kellene fogni az ilyen takarítások
ellen! Felháborító, mit meg nem engednek maguknak!
EZ HÁT A SZÓLÁS SZABADSÁG?? Szégyen ami itt folyik
az országunkban. Ez már nem is a mi országunk valójában. Nagyon sajnálom Désiéket, ne adják fel!

Vendég

2011-10-27 18:53

Micsoda demokracia az amely nem turi az epito kritikat?
Talan sok a felnivaloja Orban urnak, hogy diktatorikus modszerekkel igyekszik elhallgattatni azokat, akik nem ertenek egyet Onnel?
Azt remeltuk, hogy vegre, valahara szolas szabadsagot elvezhetunk magyarorszagon. Csalodtunk. Mi lesz a kovetkezo lepes? Meg ragondolni is rossz!

Vendég

2011-10-27 19:21

Nagyon remélem,hogy az ATV vezetése figyelembe fogja venni ezt a petíciót.Igenis követeljük Dési János vissza vételét.Azt hiszem minden aláíró bízik visszatérésében.

Vendég

2011-10-27 20:11

Igazsàgtalan, s büntett Dési Jànost az ujsàgiroklubbol elküldeni? Nagyon igazsàgtalan, s szàzezrek nem tetszését fogja kivivni! Mert még... demokràcia van,s lehet a munkahelyén kivül is igaz àllàsfoglalàsa! Vagy talàn màr ez is tilos?

Vendég

2011-10-27 20:46

Amit szabad Jupiternek(Pl:Rátkay)nem szabad a kisördögnek? Ez már öncenzúra? Na ez a bajunk...
Kitlei Ibolya

#73 Re: Re:

2011-10-27 21:08

#58: Holocsi Balázs - Re:

Kedves Balázs, bedobtam ugyan a véleményemet, de nem tudok nem egyetérteni veled - igaz, hogy valódi összehasonlítás csak akkor lenne, ha Rákay és Krakkó is az ATV-ben szerepelne / szerepelt volna, és őket ennek ellenére megtartotta volna ez a tv. De szentigaz, hogy az ATV-nek nem ez az első nemszeretem húzása; ami meg Szíjjártót illeti, éppen most néztem meg egy újabb beszélgetést vele... hát, nem mondok semmit, nem is igen lehet, iszom rá egy liter vizet.

Vendég

2011-10-28 07:46

Milyen országban élünk? Ez már nem a mi országunk!
Ez lett a sajtószabadságból! Aki másképp gondolkodik
a politikájukról, elteszik a süllyesztőbe!

Vendég

2011-10-28 14:38

Nem szabad elfelejteni, hogy az ATV tulajdonosi köre és szellemisége között szakadék van
Pénz Pénz és Pénz.....