Fagyálló mérgezések megakadályozása

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Fagyálló mérgezések megakadályozása petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2011-11-07 10:12

Pontosítás : NINCS őszi feltöltés ! Egész évben a beállított keverék van az autóban, és utántölteni sem szabad tiszta vízzel, mert felborítja a beállított arányt. Az autó gépkönyve írja elő, hogy hány évenként kell lecserélni, de akkor viszont az egészet. És ebben az esetben is keverék kerül bele !!! Pl 50-50 % (víz / tömény fagyálló), ha nyáron cseréled , akkor is !
Mózes Katalin

2011-11-07 15:47

igazából mind1 is hogy ki mikor tölti vagy nem tölti, nem az a lényeg hogy mit és mennyit rak az autóba milyen arányban hanem az amit maga után hagy pl az utcán az üveget amibe csak 4-5 csepp van.

Vendég

#3 Re:

2011-11-11 14:47

#2: Mózes Katalin -

Azt se hagyjuk ki, hogy igen közkedvelt mérgező szer a kerti kutyáknak. Sajnos divattá vált ilyenekkel megmérgezni a kutyát, aki jószándékkal megissza.

Vendég

2011-11-12 16:12

A hozzászólásom "csak" annyi, hogy figyeljünk kuttyainkra! Felelősséggel! Mostanában töltögetjük fel autóinkat fagyálló folyadékkal. A kis butusok pedig nagyon résen vannak, minden flakont és fene se tudja még mit megrágcsálnak. De most az Ő életükről van szó! A flakont azonnal a kukába dobni, semmit nem hagyni, hogy kedvenceink megkaparinthassák! De a kifolyt cuccra is figyelni ám! ;)

Vendég

2011-12-25 14:50

Minden állatkínzóval azt tennék, amit ő tett az állattal...:-(

Vendég

#6 Re: fagyálló méreg

2012-04-30 00:25

#5: - Aki ilyen sunyi, szemét és megmérgezi az állatokat csak mert nem tud pl. aludni tőle azt verje meg az élet és 100x kapja vissza azta szenvedést amit okozott. P.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-04-30 00:25

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-04-30 00:26

Vendég

2012-05-09 23:17

Van egy nyaralóm. Korábban szinte minden télen feltörték és amit nem tudtak elvinni,szétverték.
Ősszel mindent haza kellett szállíttatnom,de ez kívülről nem látszott.Vittek mindent, konzervet, vízcsapot,bojlert.Még a pezsgő is eltűnt, amit szilveszterre hagytam ott!
Aztán a dolog úgy esett,hogy a szokásos téli fagytalanításkor véletlen egy borosüvegben az asztalon felejtettem a fagyállót.Decemberben szóltak,hogy megint fel van feszítve az ajtó.
Eltűnt az üveg is.
Azóta nem volt vendégem...

Vendég

2012-11-30 02:46

Én szerdán temettem el a kutyámat egy féreg miatt aki ezzel mérgezte meg! Van itthon fagyállónk, DE a gyerekek miatt is ilyenek elzárva garázsban, lezárt műanyag üvegben van. Esélytelen hogy hozzájutott volna! Cserélve sem volt... Most féltem a másik kutyám, mert még egyszer nem élem túl azt amit végig kellett néznem annak ellenére, hogy amint észrevettük, hogy gond van orvoshoz vittük... Kívánom a tettesnek, hogy ő is élje át amit a kutyám!!!
April

2012-12-05 17:15

Szombaton kellett elaltatni a cicám :(((((
Fagyállómérgezés miatt leállt a veséje, károsodott az idegrendszere, a gondos orvosi kezelés ellenére nem lehetett megmenteni.
Támogatom a kezdeményezést!

Vendég

2012-12-05 22:25

Nem hiszem, hogy a fagyállós üvegeket elszórva hagynák az emberek az utcán, ugyanúgy ahogy a kutya és/vagy macska ürüléket sem... De tévedhetek.
Állítólag nincsenek véletlenek!

Vendég

2013-10-06 20:24

Szemet szemért, fogat fogért, Halál minden mérgzőre!