IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#4512012-02-19 10:58Ha ő bünös akkor bünösek azok a korházba szülést levezető orvosok is akik miatt súlyosan sérült gyermek születik , orvos hibájából. |
Vendég |
#4522012-02-20 11:10Ebből a filmből sok mindent meg lehet érteni annak is, aki eddig nem foglalkozott a témával: http://vimeopro.com/fogelmedia/kulturaliskreativoktv |
Vendég |
#4532012-02-20 13:57Szerintem ebből is elég sokat lehet érteni... http://inforadio.hu/hir/bunugyek/hir-481629 |
Vendég |
#4542012-02-20 14:01Sajnos akik meghaltak, már nem tudták a "szabadon születni" ideológiáját sem megérteni, sem megélni Másként is történhetett volna. |
Bringás |
#455 Re: Re: lépések a megoldás felé2012-02-20 15:32#112: - Re: lépések a megoldás felé Rosszindulatú példa. Kerékpároztál már évszaktól, terepviszonytól függetlenül 200km-t egyhuzamban, egy újszülött csecsemővel a hátizsákodban? |
Egyember |
#456 Re: NA VÉGRE !2012-02-20 16:06Önnek is kevés lenne, hogy megtanuljon kulturáltan véleményt nyilvánítani. |
Vendég |
#4572012-02-20 16:31Mintha nem is 2012- őt írnánk... digitális inkvizícó... Kell ez a petíció! Igazságot Geréb Ágnesnek! |
Vendég |
#4582012-02-20 16:34...arról nincs adat, hány bébi vész el évente a hivatalos, kórházi, magánklinikai szülészeteken. Nem figyelés, higyénia , felszereltség híján (néha még az anya is odalesz - v. meddő marad) ...arról nincs adat, hány, magát - többnyire dinasztikus ágon - jól a rendszerbe ásott feneketlen zsebű kurkász (nőgyógyász) - kivétel erősíti a szabályt - garázdálkodik gyógyszeresen időzített szülésekkel ( már mikor neki műszakja van időzítéssel...) ...arról nincs adat, hogy a Bábaszövetséget vajhon kik gáncsolják lépten nyomon... Kuruzslás? A hülyeség nem fáj! Tessen már megnézni a két főokádék kereskedelmi tévét! Asztro és Ezo- tévé címen művelik pénzkaszáló csalásaikat egyenes adásban fényes nappal! Hogy nagy nyilvánosság előtt teszik, saját feljelentésüket írják meg a "tisztánlátók", akik tragédiába is kergethetik a nem is mindig buta, csak kétségbe esett embereket... És ezek az ótvarok még - hírdetik is, jó nagy médium - magán "praxist" is üzemeltetnek. Ha a baba közvetlenül nem hal meg az ilyen karóbahúznivaló sarlatánok miatt, de közvetve, rámehet. Tehát ki a kuruzsló? Aki ilyen hülyeségeket leír! Schmitt Pali bácsiban - támadják hasonlóképpen, bár politikai bérencek és plágiummal (elég rokon, a hozzá nem értést feltételezőn) -, nagyot csalódok, amennyiben nem írja alá Geréb Ágnes kegyelmi kérvényét. |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2012-02-20 16:43- Date of removal: 2012-02-20
- Eltávolítás oka:
2012-02-20 17:09- Date of removal: 2012-02-20
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#4612012-02-20 17:45Nagyon jól megfogalmazott petíció. Alá is írnám, ha látnám az igazságügyi orvosszakértők véleményét, az ítéletet. Aláírnám akkor is, ha csak egyetlen intézményi keretek között dolgozó szülész-nőgyógyász szakorvos büntető ítéletét látnám, aki visszaesőként a szakmájától való eltiltás ideje alatt újabb gondatlanságból halált okozó veszélyeztetés bűntettét követte volna el. Ilyen nincs!!! Az első halált okozó ügyben Geréb Ágnest is, mint a többi orvost csak három évre tiltották el foglalkozásának gyakorlásától! Egy orvos ebben az időszakban be sem teheti a lábát a kórházba! Kérdem én: aki leszarja a törvényt, milyen alapon vádolja ebben a beadványban az igazságszolgáltatást, a bírót, a szakértőket, a szülész-nőgyógyász "maffiát"? Ja csak azért, mert az a gyerek nem a saját nyakát tekerte ki? |
Vendég |
#4622012-02-20 17:55Hááát... Geréb doktor növel készült riportfilm most jutott el hozzám. Majdnem elsírtam magam... "Ki sakkorik a háttérnen" - kérdezte a doktor nö. Kik sakkoznak mindennek a hátterében? Mikor jutunk el oda hogy gyöz a józan ész? Ebben a témában is, mindenben egyébben is! Európa rajtunk RÖHÖG! Vegyük már észre! Még mindíg nem ciki???? Lassan szégyenlem magam mert magyar vagyok...
You almost made me cry... I've felt so many times that this country does not deserve her... It's a desperate struggle for us to protect her I agree. Ha a doktor nö 1-2-vel nyugatabbra "ment" volna, ma ünnepelt aranyglóriás orvos lenne, nem egy meghurcolt, megtört, meggyötört, porig megalázott orvos nö... Jaj de szégyenlem magam...
|
Vendég |
#4632012-02-21 08:18Hat gyermekem van! Tudom, miért írtam alá ezt a petíciót. A legutolsó gyerekemet több, mint 17 éve szültem, ha lett volna alternatíva, éltem volna vele, már a harmadik után is. |
Vendég |
#4642012-02-21 12:03 |
Vendég |
#4652012-02-21 12:15Hallgattassék meg a másik fél is |
Vendég |
#4662012-02-21 18:39Ha tényleg jobbak az eredményei ,mint a kórházi átlag,akkor maradjanak csak a betegek a kórházakban.Aki egészséges,sima szülés,az potya pénz,rutin.Spiri szemmel nézve a kórház:hullaház,veszélyes hely egy újszülöttnek.Hétköznapi szemmel nézve:kinek vonzóak az ottani körülmények az otthonához képest?Akinek igen,az szüljön ott.Embere válogatja.Kellő riogatás,rengeteg veszéllyel való beijesztés után persze még a lélektelen ,steril környezet is jobb.Csak akkor a közös otthon kiteljesedése helyett,az anyává válás élményét a vészhelyzeti körülmények húzzák le valami vágóhídi rutinná. |
2012-02-21 18:40- Date of removal: 2012-02-21
- Eltávolítás oka:
Sahmna |
#4682012-02-21 21:19Itthon szültem én is. Nem Ágival, mert éppen vele más szült, máshol, de akik velem voltak, csodálatosak voltak. Nagyon alapos felkészítést kaptunk a tanfolyamon, és több vizsgálatot végeztettek el velünk, mint általában. Az egész vajúdás alatt Deva Premalt hallgattam a narancs-napszínű hálószobámban, miközben a három bába - dúla felváltva masszíroztak, borogattak. Már a vége felé jártunk, amikor a baba fejét nem érezte a kezével a bába - mert, mint később kiderült, odaszorult egy része a még magzatvízzel telt magzatburoknak, vagyis nem volt komoly gond, de ők nem tudhatták, és ragaszkodtak hozzá, hogy segítséget hívjunk. Nem akartam kihívni a mentőt, tiltakoztam kézzel-lábbal - két rideg, rossz emlékű szülésem már volt kórházban, és sok bunkó nőgyógyásszal hozott össze a sors - ekkor felhívták nekem Ágit. Ági kijelentette, hogy muszáj hívni a mentőket. Ennyit az ő "felelőtlen" viselkedéséről. Mire a mentők kijöttek, a magzatburok felrepedt, és végül kisfiam teljesen egészségesen, a saját ágyunkban született meg. Örök emlék. A bábák elbújtak az orvosok elől, és mi sem árultuk el sem a mentőknek, sem a kórházban, hogy vállalt otthon szülés volt. Mintha bűnöztünk volna. Persze a kórházban rájöttek - úgy hívtak minket, hogy a "Geréb-félék", és úgy is bántak velünk. Egy napba telt, mire teljesen egészségesen, saját lábamon hazatérhettem. A szüléskísérőim még aznap eljöttek hozzánk. A doktornénink (gyerekorvos) is, és a védőnőnk is támogatott ebben a folyamatban. Mindannyiuknak hálás vagyok. |
Vendég |
#4692012-02-21 22:04HA ÖSSZESZEDNÉNK AZT A TEMÉRDEK PÉNZT A SZÜLÉSZORVOSOKTÓL AMIT BORÍTÉKOLTAK NEKIK A SZÜLŐK A SZÜLÉSEK LEVEZETÉSÉÉRT, TÖRLESZHETNÉNK AZ ÁLLAMADÓSSÁG EGY RÉSZÉT.EZÉRT HÁT, MENTSÉTEK FEL GERÉB ÁGNEST, S RAJTA KÖR KÖZEPÉBE NÉVTELENÜL BEDOBNI AZ ILLETÉKTELENÜL FELVETT PÉNZT.A SZEREPLŐKET UGYANIS ISMERJÜK, A LISTÁT ÖSSZEÁLLÍTHATJUK. |
Vendég |
#4702012-02-21 22:57Nincs kedvem részletezni, amiket én szülészeten-nőgyógyászaton átéltem, nem akarom újraélni ezeket a dolgokat. Annyit csak: nekem azért van csak egy gyerekem, mert a születés okán a kórházban eltöltött két hét tapasztalatai miatt elhatároztam, hogy soha többé nem kerülök kórházba. Horváth Gabriella |
Vendég |
#4712012-02-21 23:23Jó volna azt érezni, hogy a nemzetközi szervezetek, akik otthon, saját országukban már évtizedekkel ezelőtt megvívták ezeket a harcokat, kiállnak Geréb Ági mellett. Akár nemzetközi közös fellépést tarthatnánk. Én sajnos nem vagyok jó idegen nyelvekben, de szívesen segítek levél, felhívás megfogalmazásában. Üdvözlettel: Haller Szilveszter |
Vendég |
#472 Re:2012-02-22 10:41Ez szigorúan az egyik fél helye.. Hókusz-pókusz fheng-shui, zeneszó, stb...A halálesetek nem számítanak!!! Azért kizárólag az igazságszolgáltatás, az orvos-maffia, az igazságügyi orvosszakértők, valamint az áldozatok a felelősek!!!! |
Vendég |
#4732012-02-22 12:19IGAZSÁGTALANNAK TARTOM GERÉB ÁGNES ÍTÉLETÉT. MENTSÉK FEL!!! A kórházakban történő szülések során az "úgynevezett műhibákkal" senki nem foglalkozik. Sok anya és gyermek hal meg. Sajnos a húgom is emiatt halt meg, lesett és egy napig élt. A szülőszobában nem álltak a helyzet magaslatán. Vajon miért nem büntettek meg senkit?! |
Vendég |
#474 Re:2012-02-22 12:50feljelentést kell tenni, ugyanúgy, mint Geréb Ágnes ellen! Aki emberéletekért felel fokozott felelősséggel tartozik. A kórházi orvosok ugyanúgy, mint Geréb Ágnes. Amennyiben a nyomozóhatóság elutasítja a nyomozást, panasszal kell élni az ügyészség felé. Amennyiben nem állapítható meg a büntetőjogi felelősség, úgy polgári perben kell kártérítést kérni a kórháztól. Balesetek mindíg előfordulnak a kérdés az, hogy a személyzet milyen neki felróható magatartása miatt következett be. A menyem szülés után lecsúszott vizsgálatkor az asztalhoz vezető lépcsőn a két lécsófok közé és eltört a lába. Úgyhogy gipsszel jött haza. Az ügyet kivizsgálták és megállapították, hogy a papucsa balesetveszélyes. Beláttuk, igazuk volt. Az orvosok nagyon rendesek voltak, a szülészorvos pedig különösen jó szakember. Az unokám gyönyörű és a menyem legközelebb is ebben a kórházban fog szülni. Ugyhogy teljességgel nem értem mi ezzel a probléma. |
Vendég |
#4752012-02-22 21:52A szabadság azt jelenti, hogy képesek vagyunk küzdeni mások igazáért. /Vonnegut/ Mit is tehetek érte? |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1155 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
624 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
205 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
185 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5154 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
237 Létrehozva: 2024-10-28