IGAZSÁGOT GERÉB ÁGNESNEK!/JUSTICE FOR ÁGNES GERÉB!

Vendég

2012-02-19 10:58

Ha ő bünös akkor bünösek azok a korházba szülést levezető orvosok is akik miatt súlyosan sérült gyermek születik , orvos hibájából.

Vendég

2012-02-20 11:10

Ebből a filmből sok mindent meg lehet érteni annak is, aki eddig nem foglalkozott a témával:
http://vimeopro.com/fogelmedia/kulturaliskreativoktv

Vendég

2012-02-20 13:57

Szerintem ebből is elég sokat lehet érteni...
http://inforadio.hu/hir/bunugyek/hir-481629

Vendég

2012-02-20 14:01

Sajnos akik meghaltak, már nem tudták a "szabadon születni" ideológiáját sem megérteni, sem megélni
Másként is történhetett volna.
Bringás

#455 Re: Re: lépések a megoldás felé

2012-02-20 15:32

#112: - Re: lépések a megoldás felé

Rosszindulatú példa. Kerékpároztál már évszaktól, terepviszonytól függetlenül 200km-t egyhuzamban, egy újszülött csecsemővel a hátizsákodban?

Egyember

#456 Re: NA VÉGRE !

2012-02-20 16:06

#404: Hajóka - NA VÉGRE !

Önnek is kevés lenne, hogy megtanuljon kulturáltan véleményt nyilvánítani.

Vendég

2012-02-20 16:31

Mintha nem is 2012- őt írnánk... digitális inkvizícó...
Kell ez a petíció! Igazságot Geréb Ágnesnek!

Vendég

2012-02-20 16:34

...arról nincs adat, hány bébi vész el évente a hivatalos, kórházi, magánklinikai szülészeteken. Nem figyelés, higyénia , felszereltség híján (néha még az anya is odalesz - v. meddő marad)
...arról nincs adat, hány, magát - többnyire dinasztikus ágon - jól a rendszerbe
ásott feneketlen zsebű kurkász (nőgyógyász) - kivétel erősíti a szabályt - garázdálkodik gyógyszeresen időzített szülésekkel ( már mikor neki műszakja van időzítéssel...)
...arról nincs adat, hogy a Bábaszövetséget vajhon kik gáncsolják lépten nyomon...
Kuruzslás? A hülyeség nem fáj!
Tessen már megnézni a két főokádék kereskedelmi tévét! Asztro és Ezo- tévé címen művelik pénzkaszáló csalásaikat egyenes adásban fényes nappal! Hogy nagy nyilvánosság előtt teszik, saját feljelentésüket írják meg a "tisztánlátók", akik tragédiába is kergethetik a nem is mindig buta, csak kétségbe esett embereket...
És ezek az ótvarok még - hírdetik is, jó nagy médium - magán "praxist" is üzemeltetnek. Ha a baba közvetlenül nem hal meg az ilyen karóbahúznivaló sarlatánok miatt, de közvetve, rámehet.
Tehát ki a kuruzsló?
Aki ilyen hülyeségeket leír!
Schmitt Pali bácsiban - támadják hasonlóképpen, bár politikai bérencek és plágiummal (elég rokon, a hozzá nem értést feltételezőn) -, nagyot csalódok, amennyiben nem írja alá Geréb Ágnes kegyelmi kérvényét.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-20 16:43

2012-02-20 17:09

Vendég

2012-02-20 17:45

Nagyon jól megfogalmazott petíció. Alá is írnám, ha látnám az igazságügyi orvosszakértők véleményét, az ítéletet. Aláírnám akkor is, ha csak egyetlen intézményi keretek között dolgozó szülész-nőgyógyász szakorvos büntető ítéletét látnám, aki visszaesőként a szakmájától való eltiltás ideje alatt újabb gondatlanságból halált okozó veszélyeztetés bűntettét követte volna el. Ilyen nincs!!! Az első halált okozó ügyben Geréb Ágnest is, mint a többi orvost csak három évre tiltották el foglalkozásának gyakorlásától! Egy orvos ebben az időszakban be sem teheti a lábát a kórházba! Kérdem én: aki leszarja a törvényt, milyen alapon vádolja ebben a beadványban az igazságszolgáltatást, a bírót, a szakértőket, a szülész-nőgyógyász "maffiát"? Ja csak azért, mert az a gyerek nem a saját nyakát tekerte ki?

Vendég

2012-02-20 17:55

Hááát... Geréb doktor növel készült riportfilm most jutott el hozzám. Majdnem elsírtam magam... "Ki sakkorik a háttérnen" - kérdezte a doktor nö. Kik sakkoznak mindennek a hátterében? Mikor jutunk el oda hogy gyöz a józan ész? Ebben a témában is, mindenben egyébben is! Európa rajtunk RÖHÖG! Vegyük már észre! Még mindíg nem ciki???? Lassan szégyenlem magam mert magyar vagyok...

#400: -

You almost made me cry... I've felt so many times that this country does not deserve her... It's a desperate struggle for us to protect her

I agree. Ha a doktor nö 1-2-vel nyugatabbra "ment" volna, ma ünnepelt aranyglóriás orvos lenne, nem egy meghurcolt, megtört, meggyötört, porig megalázott orvos nö...

Jaj de szégyenlem magam...

Vendég

2012-02-21 08:18

Hat gyermekem van! Tudom, miért írtam alá ezt a petíciót. A legutolsó gyerekemet több, mint 17 éve szültem, ha lett volna alternatíva, éltem volna vele, már a harmadik után is.

Vendég

2012-02-21 12:15

Hallgattassék meg a másik fél is

Vendég

2012-02-21 18:39

Ha tényleg jobbak az eredményei ,mint a kórházi átlag,akkor maradjanak csak a betegek a kórházakban.Aki egészséges,sima szülés,az potya pénz,rutin.Spiri szemmel nézve a kórház:hullaház,veszélyes hely egy újszülöttnek.Hétköznapi szemmel nézve:kinek vonzóak az ottani körülmények az otthonához képest?Akinek igen,az szüljön ott.Embere válogatja.Kellő riogatás,rengeteg veszéllyel való beijesztés után persze még a lélektelen ,steril környezet is jobb.Csak akkor a közös otthon kiteljesedése helyett,az anyává válás élményét a vészhelyzeti körülmények húzzák le valami vágóhídi rutinná.

2012-02-21 18:40

Sahmna

2012-02-21 21:19

Itthon szültem én is. Nem Ágival, mert éppen vele más szült, máshol, de akik velem voltak, csodálatosak voltak. Nagyon alapos felkészítést kaptunk a tanfolyamon, és több vizsgálatot végeztettek el velünk, mint általában.
Az egész vajúdás alatt Deva Premalt hallgattam a narancs-napszínű hálószobámban, miközben a három bába - dúla felváltva masszíroztak, borogattak. Már a vége felé jártunk, amikor a baba fejét nem érezte a kezével a bába - mert, mint később kiderült, odaszorult egy része a még magzatvízzel telt magzatburoknak, vagyis nem volt komoly gond, de ők nem tudhatták, és ragaszkodtak hozzá, hogy segítséget hívjunk. Nem akartam kihívni a mentőt, tiltakoztam kézzel-lábbal - két rideg, rossz emlékű szülésem már volt kórházban, és sok bunkó nőgyógyásszal hozott össze a sors - ekkor felhívták nekem Ágit. Ági kijelentette, hogy muszáj hívni a mentőket. Ennyit az ő "felelőtlen" viselkedéséről.
Mire a mentők kijöttek, a magzatburok felrepedt, és végül kisfiam teljesen egészségesen, a saját ágyunkban született meg. Örök emlék.
A bábák elbújtak az orvosok elől, és mi sem árultuk el sem a mentőknek, sem a kórházban, hogy vállalt otthon szülés volt. Mintha bűnöztünk volna. Persze a kórházban rájöttek - úgy hívtak minket, hogy a "Geréb-félék", és úgy is bántak velünk. Egy napba telt, mire teljesen egészségesen, saját lábamon hazatérhettem. A szüléskísérőim még aznap eljöttek hozzánk. A doktornénink (gyerekorvos) is, és a védőnőnk is támogatott ebben a folyamatban. Mindannyiuknak hálás vagyok.

Vendég

2012-02-21 22:04

HA ÖSSZESZEDNÉNK AZT A TEMÉRDEK PÉNZT A SZÜLÉSZORVOSOKTÓL AMIT BORÍTÉKOLTAK NEKIK A SZÜLŐK A SZÜLÉSEK LEVEZETÉSÉÉRT, TÖRLESZHETNÉNK AZ ÁLLAMADÓSSÁG EGY RÉSZÉT.EZÉRT HÁT, MENTSÉTEK FEL GERÉB ÁGNEST, S RAJTA KÖR KÖZEPÉBE NÉVTELENÜL BEDOBNI AZ ILLETÉKTELENÜL FELVETT PÉNZT.A SZEREPLŐKET UGYANIS ISMERJÜK, A LISTÁT ÖSSZEÁLLÍTHATJUK.

Vendég

2012-02-21 22:57

Nincs kedvem részletezni, amiket én szülészeten-nőgyógyászaton átéltem, nem akarom újraélni ezeket a dolgokat. Annyit csak: nekem azért van csak egy gyerekem, mert a születés okán a kórházban eltöltött két hét tapasztalatai miatt elhatároztam, hogy soha többé nem kerülök kórházba. Horváth Gabriella

Vendég

2012-02-21 23:23

Jó volna azt érezni, hogy a nemzetközi szervezetek, akik otthon, saját országukban már évtizedekkel ezelőtt megvívták ezeket a harcokat, kiállnak Geréb Ági mellett. Akár nemzetközi közös fellépést tarthatnánk. Én sajnos nem vagyok jó idegen nyelvekben, de szívesen segítek levél, felhívás megfogalmazásában. Üdvözlettel: Haller Szilveszter

Vendég

#472 Re:

2012-02-22 10:41

#465: -

Ez szigorúan az egyik fél helye.. Hókusz-pókusz fheng-shui, zeneszó, stb...A halálesetek nem számítanak!!! Azért  kizárólag az igazságszolgáltatás, az orvos-maffia, az igazságügyi orvosszakértők, valamint az áldozatok a felelősek!!!!

Vendég

2012-02-22 12:19

IGAZSÁGTALANNAK TARTOM GERÉB ÁGNES ÍTÉLETÉT. MENTSÉK FEL!!! A kórházakban történő szülések során az "úgynevezett műhibákkal" senki nem foglalkozik. Sok anya és gyermek hal meg. Sajnos a húgom is emiatt halt meg, lesett és egy napig élt. A szülőszobában nem álltak a helyzet magaslatán. Vajon miért nem büntettek meg senkit?!

Vendég

#474 Re:

2012-02-22 12:50

#473: -

feljelentést kell tenni, ugyanúgy, mint Geréb Ágnes ellen! Aki emberéletekért felel fokozott felelősséggel tartozik. A kórházi orvosok ugyanúgy, mint Geréb Ágnes. Amennyiben a nyomozóhatóság elutasítja a nyomozást, panasszal kell élni az ügyészség felé. Amennyiben nem állapítható meg a büntetőjogi felelősség, úgy polgári perben kell kártérítést kérni a kórháztól. Balesetek mindíg előfordulnak a kérdés az, hogy a személyzet milyen neki felróható magatartása miatt következett be.

A menyem szülés után lecsúszott vizsgálatkor az asztalhoz vezető lépcsőn a két lécsófok közé és eltört a lába. Úgyhogy gipsszel jött haza. Az ügyet kivizsgálták és megállapították, hogy a papucsa balesetveszélyes. Beláttuk, igazuk volt.

Az orvosok nagyon rendesek voltak, a szülészorvos pedig különösen jó szakember. Az unokám gyönyörű és a menyem legközelebb is ebben a kórházban fog szülni. Ugyhogy teljességgel nem értem mi ezzel a probléma.

Vendég

2012-02-22 21:52

A szabadság azt jelenti, hogy képesek vagyunk küzdeni mások igazáért. /Vonnegut/ Mit is tehetek érte?