Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját

Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját / Közlemények / Petíció a sajtóban / Hozzászólások

Vendég

2025-03-24 21:09

Nem értek sokat a festőművészethez - az emberekhez talán annál inkább. Nem ismerem Vészabó Noémi festészetét, de ez nem is lényeges. Ez a petíció irigy és sikertelen piktorok akciója. Utánanéztem némelyik aláíró"munkásságának", hát... Absztrakt címen alkotnak zavaros mázolmányokat, Szerintem savanyú a szőlő. Mi fog történni? Semmi. Azt javaslom mindenkinek, fessen tovább.
Kardos András

Vendég

2025-03-25 05:14

Fáj Bandinak a valóság.
Ben

#3 Re:

2025-03-25 14:01

#1: -  

Ez nem irigység, ez a józan nívó azokban, akik nem vigyorognak támogatóan a művészet állami szintű züllesztéséhez.
Fásy Ádám lovagkeresztje után ez már kb. várható volt.
Nem irigy aki aláírta és nem biztos, hogy a munkássága jobb...de nem is kapott Munkácsy-díjat...

BGM

#4 Re:

2025-03-26 12:07

Te semmit sem értesz a festészethez, ezért azt javaslom neked, hogy fogd be a pofád! 😡

Vendég

#5 Re:

2025-03-26 16:32

Ha nem ért a festészethez, nem ismeri a szóban forgó hölgyet, miért foglalkozik vele és pazarolja az idejét arra, hogy írogat ide? Ez a szakmabaliek felháborodásáról szól, még pedig nem irigységből hanem mert rossz fényt vet ránk. Megértem hogy laikusként nem érti az absztrakt vagy bármely más művészetet, senki sem várja el Öntől. Az viszont alapvetően egy normális magatartás ha nem szólunk bele olyan dologba amihez nem értünk. Én például nem értek magas szinten a matematikához így a hosszú, bonyolult egyenletek számomra semmit sem mondanak. Ha megpróbálnék egy ilyet felírni látszatra talán hasonlítana de értelme nem lenne. Meghagyom ezt a hozzáértő szakembereknek, tudósoknak. Ön is hagyja meg ezt nekünk. Önnel ellentétben mi látjuk hogy Vészabó Noémi festészete nem több mint otthoni hobbi festegetés.

Tisztelettel Zerza Péter 

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...