Ne vegyék el a rokkantsági nyugdíjat a jogosultaktól!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Ne vegyék el a rokkantsági nyugdíjat a jogosultaktól! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#1262012-02-20 11:03IGEN. NE VEGYÉK EL........ |
Vendég |
#1272012-02-20 11:39Felháborító ez az intézkedés is!!!!!! |
Vendég |
#1282012-02-20 13:15Ehhez nem tudok mit szólni... |
Vendég |
#1292012-02-20 13:40Kérek minden érintett és nem érintett jóérzésű embert,hogy írja alá ezt a Petíciót mert nagyon fontos lenne,hogy a rokkant embereket ne nyúzza a FIDESZ mégjobban.Köszönöm annak aki aláírja! |
Vendég |
#1302012-02-20 13:47Ne vegyék el a ROKKANTAK UTAZÁSI KEDVEZMÉNYÉT sem! |
Vendég |
#1312012-02-20 14:01nagyon sok ember életét keserítheti meg |
Vendég |
#1322012-02-20 14:17Nem tartom jónak azt hogy az 57.évüket betöltőknél minden marad a régi.És az aki akár pár nappal később született több év robot,idegeskedés vár!!!Sajnos én is ebben a helyzetben vagyok mivel májusban leszek 57.éves.Számos betegségen túl vagyok,de nem tudom hogy a felülvizsgálaton mire lesz elég. Nyíregyházán élek,munkalehetőség nincs.Családomban tapasztalom.Fiam, menyem, férjem alig tud elhelyezkedni.... |
Vendég |
#1332012-02-20 15:2267 %-os,III. csoportú 60 éves rokkantnyugdíjas vagyok. Ellátásom elnevezése ez év januárjától megváltozott, ezzel rokkantsági státuszom is megszünt. A változás hátrányosan érint, a korábban szerzett jogot vontak meg tőlem. Amennyiben időközben emelkedik a nyugdíjkorhatár - talán életemben sem lehetek nyugdíjas, akár rokkantsági, akár öregségi nyugdíjas. Így szükség esetén - mint most sem - vehetek igénybe akár még személyi kölcsönt sem, amennyiben arra szorulnék. Huszonhét év szolgálati idővel rendelkezem, nyugdíjam összege nem sok. Amennyiben tudtam volna nyolc órás teljes munkaidőben munkát végezni, úgy jelenleg is azt tenném, talán nyugdíjat is remélhetnék olyan összegben, amiből idős korban megélhetésem biztosított lenne. Tisztelettel várom segítségüket a döntés megváltoztatására. |
Vendég |
#1342012-02-20 15:29Nem a nyomorultaktól kell elvenni azt a kevés nyugdíjat ha nem a milliós fizetéseket le venni a miénk szintjére hogy megtudják hogy hogy él meg belőle, nem beszélve hogy elvették a kor engedményes nyugdíjat,amit azért jár hogy egészség károsodást szenvedtünk mert ők az íróasztal mellet nem igen érte őket egészség károsodás. Nem beszélve hogy ezt mind visszamenőlegesen csinálták velünk ami alkotmány ellenes, de sajnos süket fülekre talált undorító amit ezek művelnek a nyugdíjasokkal!!! |
Vendég |
#1352012-02-20 15:3767 %-os,III. csoportú 60 éves rokkantnyugdíjas vagyok. Ellátásom elnevezése ez év januárjától megváltozott, ezzel rokkantsági státuszom is megszünt. A változás hátrányosan érint, a korábban szerzett jogot vontak meg tőlem. Amennyiben időközben emelkedik a nyugdíjkorhatár - talán életemben sem lehetek nyugdíjas, akár rokkantsági, akár öregségi nyugdíjas. Így szükség esetén - mint most sem - vehetek igénybe akár még személyi kölcsönt sem, amennyiben arra szorulnék. Hátrányosan érint az utazási támogatás megszüntetése is, mivel egyes esetekben Budapesti egészségügyi intézménybe utazok vizsgálatra, ellátásra. Ezt a TB nem támogatja. Harminchat év szolgálati idővel rendelkezem, két gyermeket neveltem fel, - 1973, 1977-ben születtek - GYES-en egy napig sem voltam, bár ebben az időben jogosult voltam annak igénybevételére -. Amennyiben egészségi állapotom lehetővé tette volna a mai napig is örömmel dolgoznék. Betegségem miatt alkalmatlanná váltam arra a szellemi, adminisztratív munkára is, amit végeztem. Gyermekeim útrabocsátását követően az utóbbi években fel tudtam volna készülni a nyugdíjas évekre, hogy biztosítsam megélhetésemet. Azonban betegségem ebben megakadályozott. Rokkantságom maga is hátrányosan érintett nagyon sok tekintetben, fizikailag, és pszihikailag is. Ezt az állapotot tetézték az utóbbi hónapokban azzal, hogy megélhetésem - rezsi + gyógyszerek - is bizonytalanná vált. Tisztelettel várom segítségüket a döntés megváltoztatására. |
Vendég |
#1362012-02-20 16:05Ez a mocskos banda miért akar teljesen kiirtani bennünket? 55 évesen közel 40 évet dolgoztam le és belerokkantam a munkába!!!Mutassonak fel a fideSS-ek 40 év fizikai munkát és utána beszélhetünk!!/ha szóba állnék ezzel a bandával/. |
Vendég |
#1372012-02-20 17:00Szégyen Magyarországra, hogy ide jutottunk, hogy a legelesettebb, legszegényebb, magatehetetlen emberek pé nzének megvonásával akarjuk feltölteni az ország pé nztárcáját. És hol vannak a gazdagok, akik a 16 kulcsos adóval még többet takarítanak meg. Csak a szegény és mindig a szegény adakozzon, aki már majdnem éhen hal ebben a HAZÁBAN? |
Vendég |
#1382012-02-20 18:40igen, évek óta még az egészségesek is beleőrülnek, hogy munkát találjanak-1-1 meghírdetett állásra több tízszerese jelentkezik, és ezemkivül a neten rengeteg nem valós munkát (számítógépes, előre fizetős, stb) munkát is meghírdetnek. Rehabilitációs munkahely meg pláne nagyon kevés van több tíz éve és számukat csökkentették mindig , ahova még nehezebb bejutni az arra alkalmasnak. Most majd vállalatoknak egy ideig nem kell majd fizetniuk rehabilitációs támogatást, ha megváltozott munkaképességüt alalmaznak -de az egészségeseknek szánt munkákra???( több tízszeres a túljelentkezés eddig is) Az biztos, hogy fogyni fog a rokkantsági ellátások száma már a elhalálozások számával is.. ( "Egy olyan rendszert szeretnének ugyanis felülvizsgálni, amelyen az előző években már számos széles kijáratot nyitottak, és folyton tessékelik ki belőle az embereket, miközben a keskeny bejáraton egyre kevesebben léphetnek be. A nagy kérdés emiatt nem csak az, hány embert szorítanak ki a rendszerből, hanem az, hogy ők a nyomorba érkeznek, vagy a munkaerőpiacra." -http://www.medicalonline.hu/cikk/megszoritas_elhalasztva ) |
Vendég |
#1392012-02-20 19:07Az alkotmánybíróság szerintem a kormány pártjára fog állni, nem fog jogsérelmet megállapítani. Nemzetközi "vizekre kellene evezni". |
Vendég |
#1402012-02-20 22:39ez a döntés szörnyü az enberek számára |
vadvirág_54 |
#1412012-02-20 22:41Aki rákényszerül a rokkant nyugdíjra és mellette így is nehezen veszi meg a gyógyszereit,mert még élni szeretne! Azt akarják még jobban a csaló emberek miatt büntetni!Szégyelljék magukat. |
Vendég |
#1422012-02-21 00:01Bizony ne vegyétek el |
Vendég |
#1432012-02-21 06:22Ez a rendelkezés arról szól hogy senki ne tudja elérni azt % határt amivel pénzbeli ellátás is megilletné mindegy hogy ki mennyire beteg! Ez a csoda kormány azt gondolja hogy ha javul a stisztika akkor Magyarországon se nyomorék, se pedig koldus nem lesz. Az hogy vissza vezetnek a munka világába, az hazugság, hol van munka??? |
Vendég |
#1442012-02-21 07:19Az egészséges fiatalok sem kapnak megfelelő munkát, akkor egy rokkant, hogy talál magának? |
Vendég |
#1452012-02-21 10:38Engem felháborit, ahogy e Kormány bánik a fogyatékosokkal, de mondhatnám az időseket, nyugdijasokat. Ilyenkor az az érzésem ha ezen kiadást megspórolják, könnyebb teljesiteni az Uniós előirásokat Én akkor sem voltam EU párti, mert most látszik hogy igaz lesz az EUtanázia. Valószinű -bár nem hiszem e szándékot - a rokkant nyugdij vagy járulék kiadás nem több mint amennyibe kerülne a munka világába való visszavezetés, melytől az ország gazdasági problémái megoldását várják, de inkább lesznek földönfútok.... De ha logikus gondolkodás lenne: Mi lesz azokkal akik koruknál fogva, már nem szerezhetnek nyugdij éveket: nekik majd öregségükre lesz 5-10-15 év munkaviszonyuk. Legalább akkor azt vállalják be hogy az életkornak megfelelően az elveszett évekkel induljon a rokkant ember. De akik dolgoztak nekik sincs munkaviszonyuk mert nem vontak járulékot. S mi van a szerzett jogokkal !? én úgy gondolnám hogy 2012-t követően (vagy a függőben lévőknél) lehetne ezt alkalmazni, s nem visszamenni 40 évet.(17-57 évig számolva) Hasonlót tulajdonképpen a Rákosi érában mertek megtenni mikor az 50-es években elvették a termőföldet tulajdonosától. A tankönyv úgy jegyzi e kort " az elnyomás formái és „gépezete”. |
Vendég |
#1462012-02-21 10:50Én kérném cserébe a születéstől meg nem kapott teljes egészséget: s vihetik |
Vendég |
#1472012-02-21 10:56Remélem lesz nekik munkahelyük, de nehogy a kerekesszékeseket a bányába küldjék le.... Lázáréktól még ez is elképzelhető vagy a Taigetosz fideszes legendája |
Orwell |
#148 Ne vegyék el...2012-02-21 10:56Remélem lesz nekik munkahelyük, de nehogy a kerekesszékeseket a bányába küldjék le.... Lázáréktól még ez is elképzelhető vagy a Taigetosz fideszes legendája |
Vendég |
#1492012-02-21 11:00 Remélem mindegyikük kap majd munkahelyet is. Csak ne a bányába a kerekesszékes, s ne postásnak a dupla amputált |
orwell |
#150 Ne vegyék el a rokkantsági nyugdijat..2012-02-21 11:07Még kér a nép, most adjatok neki! Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép, Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad? ........ S a nép hajdan csak eledelt kivánt, Mivelhogy akkor még állat vala; De az állatból végre ember lett, S emberhez illik, hogy legyen joga. Jogot tehát, emberjogot a népnek! . S ti, kik valljátok olyan gőgösen: Mienk a haza és mienk a jog! Hazátokkal mit tennétek vajon, Ha az ellenség ütne rajtatok?... ...s ugy vigyázzatok: Ismét pusztíthat a láng rajtatok! |
|
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
6799 Létrehozva: 2024-06-21
A kulturális, zenei és közösségi életért
1267 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
650 Létrehozva: 2024-12-16
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
352 Létrehozva: 2025-01-03
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
273 Létrehozva: 2025-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1775 Létrehozva: 2024-09-29
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
219 Létrehozva: 2025-01-02
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
194 Létrehozva: 2025-01-14
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
245 Létrehozva: 2024-12-14
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53215 Létrehozva: 2014-01-01
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
167 Létrehozva: 2025-01-01
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
457 Létrehozva: 2024-11-21
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
101 Létrehozva: 2025-01-03
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
183 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
442 Létrehozva: 2024-12-09
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6826 Létrehozva: 2023-07-26
A szilveszteri tűzijátékok betiltásáért Kőbányán
74 Létrehozva: 2025-01-01
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49899 Létrehozva: 2024-02-07