A választói összefogást támogató nyilatkozat

Demokraták

#1476 Re: Re: Re: Re: Együtt 2014!!!

2012-11-17 08:55

#1471: - Re: Re: Re: Együtt 2014!!!

No, akkor hozzád hasonlóan, ide is leírom:

Te ócska moslék alak, mi az anyádért pofázol bele, ha olyan hülye vagy, mint, amilyen vagy. Tudod mennyiből állt, hogy kimenjen az a  csomó ismerősöm, akik mai napig kint dolgoznak,  hogy felültek a repülőgépre és egy óra múlva ott voltak. Szartak rád is meg a kvótádra is, te sötét barbár.  Látogatóba félévenként hazajönnek 1-2 hétre és tűz vissza. Jelenleg 30 éves fiatalok, nem lusta görények, mint ti, azóta már lakást vettek Budapesten, ami kivan adva nekik. Folyamatosan viszik ki az egyre több haverjaikat oda, ahol dolgoznak és egyre többen akarnak menni, mert jól érzik ott magukat és ezt nekem mondták, nem hallottam valakitől, hogy haza sem akarnak jönni soha az életben. Ezért kussolj te hülye, amit tudok, annak a fordítottjáról ne akarj meggyőzni. Még egyszer, semmi gondjuk nem volt  se veled, se a kvótával, se mással, hogy Németországba éljenek, dolgoznak és boldoguljanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tehát kussolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De még a cikkben is le van írva, hogy 47 ezren dolgoztak németben 2005-ben és 2011-ben 73 ezren és ez a statisztikájuk, most meg már a Jóisten tudja mennyien lehetnek, miután 2012 évvége van. Csomó ismerősöm dolgozik Ausztriában is és ők is ugyanilyen jól vannak, gyűjtik a lóvét. Kvótázz a degenerált lusta görényeidnek és magadnak, te ócska erőszakos geci, inkább huzzatok ki ti is ne itthon henyéljetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyula

#1477 Re: Re: Re: Re: Re: Együtt 2014!!!

2012-11-17 09:48

#1476: Demokraták - Re: Re: Re: Re: Együtt 2014!!! 

Pont azért, mert nem fogja fel a zombi agya még azt sem, hogy olyan hülye. Ehhez jön még a sok pálesz, ez mind együtt megteszi "áldásos" tevékenyséségét, mint látjuk.

zizi

#1478 Együtt 2014!!!

2012-11-17 09:58

Már elnézést, de egy ilyen alkoholistával minek vergődtök? Ez minden este hullára vedeli magát és kitör belőle nem túl mélyen szunnyadó állat, ami úgy általában a jobbikosokra jellemző.
Maria Deges

2012-11-17 10:07

Nem tudom, ki vagy te büdöskomcsizó, de a helyedben megköszönném az Együtt 2014-nek a megalakulást, mert úgy tűnik ez kellett hozzá, hogy végre rátalálj önmagadra. Igazán meghálálhatnád azzal, hogy 2014-ben rájuk adod le a szavazatodat.
:-)))
zizi

#1480 Re: Re: Együtt 2014!!!

2012-11-17 10:16

#1470: - Re: Együtt 2014!!!

Buzi a családod és te, nyomorult alkoholista pista. Ahogy a képedre rápillantottam, azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem mellőled menekülnek a normális emberek. Nem kért rá téged senki, hogy piszkálj engem és nem is fog, mert azért létezik egy bizonyos szint, ami alá egy magára valamit adó egyén nem ereszkededik le. Nálam te vagy az a szint. Miért kellene nekem aludnom, mert te mondod? A bugris fejed még azt sem fogta fel, hogy éppen te sem aludtál, miért nem azzal foglalkozol és a körötted élő, hozzád illő és rád hasonlító degeneráltjaiddal. Annak a bizonyos Sanyinak pedig bekaphatod, ha megengedi egy ilyen pálesz pistának. Vagy még mindig ott a részeges pofffádban a zagyalágyuláé... Na látod, azé való oda!

Gyula

#1481 Re:

2012-11-17 10:18

#1479: Maria Deges -  

Persze, hogy tudjuk. Ő még a fajtáján belül is a legrosszabbak közül való.

Lukika

2012-11-17 10:18

Vili, jó reggelt!
Mikor indultok? A mobilod ki van kapcsolva!

MHGYF

#1483 Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-11-17 10:26

#1482: Lukika -

JÓ REGGELT!!!!!! MINDJÁRT OTT LESZÜNK MI AZ HOGY MIKOR INDULUNK, AZT MONDTAD, HOGY 10-RE LEGALÁBB ÉRJÜNK ODA. VOLT EGY BALESET ITT AZ ORRUNK ELŐTT ÉS FÉLRE ÁLLÍTOTTAK MINKET IS EGY10 PERCRE!!!!!!! SÖRT VISZÜNK!!!!!!! MIMDJÁRT HYVLAK, HA FENT VAGY.  (V)

kac- kac

2012-11-17 10:33

Baltás kormány!!!!!!Most meg a volt komcsi aki mellesleg ügynök is volt piros foltokról beszél nekünk az űjabb megszoritó csomag mellé!A 400 ezer éhező gyermek fenekén is mindenféle foltok vannak!

Vendég

#1485 Re: Re: Re: Re: Re: Együtt 2014!!!

2012-11-17 10:35

#1476: Demokraták - Re: Re: Re: Re: Együtt 2014!!!

Csak az nincs leírva a cikkben, te módfelett ocsmány és rendkívül undorító tetves büdöskomcsi féreg, hogy Ausztria és Németország 2011. máj. 1-től törölte el azokat a jelentős korlátozásokat (éves és területi kvóták alapján kiállított munkavállalási engedélyek országonként), amelyek miatt korábban nagyon kevés magyar állampolgár tudott munkát vállalni ezekben a közeli országokban,  ahol többszörösen magasabb a munkabér, mint Magyarországon.  A kvótarendszeren fokozatosan lazítottak, különösen a megelőző évben. Nagy-Britannia már sokkal eltörölte ezeket a korlátokat, ezért ott korábban is jóval nagyobb volt a magyarok munkavállalási aránya.

olvasó

2012-11-17 10:49

Itt nicknevek vagy a mondanivalók határozzák meg, hogy "büdöskomcsi" vagy "jobboldaliféreg" cimkét kap az illetö. Én szeretnék egy "középenállóegyüttgondolkodó" cimkét.
Lukrécia

#1487 Re:

2012-11-17 11:17

#1486: olvasó -  

Nem, kedves olvasó!

Ez a fórum úgy indult, hogy páran megvitattunk egy témát és többé-kevésbé azonos véleményen voltunk. Beleolvasott egy szélsőjobbos "úriember" és a legválogatottabb trágárságokkal kezdett illetni minket. Mi szép szóval kezdtük meggyőzni, hogy ennek semmi értelme, beszélgessünk normális hangnemben, meg egyébként sem kell itt rontania a levegőt, ha nem tetszik neki a fórum. Katunk mi erre hideget-meleget, egy idő után nem hagytuk magunkat.  Ha én valahol nemkívánatos vagyok, oda nem megyek, de hát nem vagyunk egyformák. Ez tapad, mint a pióca és szemétkedik továbbra is. Néha elfogy a cérnánk, akkor csúnyábban válaszolunk rá, ha beszélhetek többünk nevében. MAgam részéről én mára befejezem, sőt egész hét végére, mert perceken belül megérkeznek a vendégeim, ami nekem sokkal fontosabb, mint a büdöskomcsizó patkánnyal történő felesleges civakodás.

Még annyi, hogy mindenkit szeretettel látunk, azt is, aki másképp gondolkodik, mint mi, de ok nélkül ne ócsároljon minket. A gondolataidat szabadon szárnyaltathatod nálunk természetesen középen is.

Jó hét végét.

olvasó

#1488 Re: Re:

2012-11-17 11:48

#1487: Lukrécia - Re:

Jó szórakozást és szép hétvégét.

fujj

#1489 Re:

2012-11-17 12:53

#1484: kac- kac -  

Persze, hogy van piros pötty, hiszen mosószerre, tiszta vízre sem telik sok családnak falun a szegénysoron. Lenne higiénia, nem lenne piros pötty.  Kantolcsy inkább jótékonysági csomagot osztogatna, minthogy a bértapsolóknak mosolyogva előadja a baromságait és mellesleg bejelenti a harmadik megszorító csomagot.

gozus

2012-11-17 14:28

A Szolidalittás tagja vagyok .
zizi

#1491 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Együtt 2014!!!

2012-11-17 15:02

#1485: - Re: Re: Re: Re: Re: Együtt 2014!!!

Te buta bugris barom részeges alkoholista!  Ha felétek a 47 000 fő kevés, akkor azt nem értem, hogy az undorító hazug zsiga marcell miért mondta, hogy a 47 000 Ft sok...  47 000 fő 15 falunyi lakosság. - Azt hiszem ez meg neked sok lesz egyszerre, majd olvastasd fel többször a szomszéd kisiskolással és, ha kijózanodsz, gondold át vagy 8x-10x.

Ha úgy odavagy a kvótáért, te szeges ákos, akkor most takarodjál németbe dolgozni, ha eddig a kvóta miatt nem mentél. Az én ismerőseim kvóta nélkül is mentek, mert szeretnek dolgozni és pénzt keresni, ezért nem a kvótával foglalkoztak, hanem a jobb életükkel.  Mellesleg, a 47 ezres kvótába belefértetek volna, ami csak Németországra vonatkozik...

A cikk is kizárólag Németországgal és Ausztriával foglalkozik.

Vendég

#1493 Re: Együtt 2014!!!

2012-11-17 15:14

#1492: Demokraták - Együtt 2014!!! 

ÓÓÓÓÓÓÓÓRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hazánk "esze" gondolhatta volna, hogy a piros pöttyöket a humorral megáldott fórumtársak nem hagyják szó nélkül.

Egyébként a pávián segge is piros, már a 100 folk celsius is megénekelte.

Vendég

#1494 Re: Re:

2012-11-17 15:56

#1489: fujj - Re:

Egyetértünk!!!!!

Nemértem

2012-11-17 19:24

A lap tetejére "Petíció" van írva. Előtte: "Választói összefogást támogató nyilatkozat". És mit látok-látunk: személyeskedést, ordenáré "hozzászólásokat". Ezzel biztosan előbbre jutunk? Az aláírás részben azt látom /bár a szeme nem a régi/, hogy 10 aláíróból 2-5 -nél: "Az aláíró úgy döntött, hogy neve nem lesz látható publikusan." Vagy 1 példa:18796=JBG és 18798=JBG az aláíró. Ez micsoda? Nem tudja eldönteni az aláíró, hogy mit akar, vagy nem is tudja hányszor és mit ír alá? Kérlek Titeket, emberibb/ magyarabb módon vegyétek ezt az "egészet", mert különben minden percért kár. Köszönettel!
Nemértem

2012-11-17 19:28

A személyeskedő-buta-vulgáris-úszító beírások miatt Szerintetek Együtt leszünk?
gilice

#1497 Re: Re:

2012-11-17 19:38

#1487: Lukrécia - Re:

Csatlakozom, azzal a kiegészítéssel, ami már sok közösségi oldalon már bevált módszer, hogy a mocskolódó beírásokat (beírőket) figyelmen kívül kell hagyni. Így ha nem "ugrik" a provokációra senki, az illető előbb-utőbb elunja a hergelést.

gilice

#1498 Re:

2012-11-17 19:44

#1496: Nemértem -

Természetesen együtt!... Sőt, annál inkább, mert ezekből a mocskolódó beírásokból látszik, hogy mennyire félnek már most is ettől az összefogástól, illetve ennek sikerétől sokan. És ez a "visítás" csak nőni fog jövő nyárra, amikor választási párttá alakul az Együtt 2014, és a támogatottsága megelőzi a Fideszt, még inkább a Jobbikot.

Nemértem

#1499 az érintetteknek!

2012-11-17 19:45

"Néhányan" komolyan gondolják, hogy valami: jobb és más is lehet. Őket nem kell lenézni! Ha nem értesz Velük egyet, tedd meg, normálisan! Csetelj máshol hüleséget! (Ez óvodás szint, ami itt van. Elnézést kérek a néhány normális hozzászólótól! Az éretlen úgyis válaszol.)
Lukrécia és Viliék

#1500 Re: Re: Re:

2012-11-17 19:46

#1497: gilice - Re: Re:  

Teljes mértékben egyetértek veled. Van egy büdöskomcsizó és egyéb "szépséget" irkáló fórumozó - társnak nem nevezném, akit szépen, csúnyán több variációban kértünk már, hogy ne rontsa itt a levegőt, keressen magának egy olyan fórumot, ahol díjazzák az ordenáré szövegét. Nem teszi meg nekünk ezt a szívességet. Magam részéről napokig nem reagálok rá, de néha kidől a ... méreg belőlem, amire egyáltalán nem vagyok büszke.

Most csak pár percre tekintettem be, mert vendégeim vannak hét végén, kis lazítás után ismét velük töltöm az időt. Mindenkinek jó fórumozást és kellemes hét végét.