A választói összefogást támogató nyilatkozat

Lukrécia

/ #1487 Re:

2012-11-17 11:17

#1486: olvasó -  

Nem, kedves olvasó!

Ez a fórum úgy indult, hogy páran megvitattunk egy témát és többé-kevésbé azonos véleményen voltunk. Beleolvasott egy szélsőjobbos "úriember" és a legválogatottabb trágárságokkal kezdett illetni minket. Mi szép szóval kezdtük meggyőzni, hogy ennek semmi értelme, beszélgessünk normális hangnemben, meg egyébként sem kell itt rontania a levegőt, ha nem tetszik neki a fórum. Katunk mi erre hideget-meleget, egy idő után nem hagytuk magunkat.  Ha én valahol nemkívánatos vagyok, oda nem megyek, de hát nem vagyunk egyformák. Ez tapad, mint a pióca és szemétkedik továbbra is. Néha elfogy a cérnánk, akkor csúnyábban válaszolunk rá, ha beszélhetek többünk nevében. MAgam részéről én mára befejezem, sőt egész hét végére, mert perceken belül megérkeznek a vendégeim, ami nekem sokkal fontosabb, mint a büdöskomcsizó patkánnyal történő felesleges civakodás.

Még annyi, hogy mindenkit szeretettel látunk, azt is, aki másképp gondolkodik, mint mi, de ok nélkül ne ócsároljon minket. A gondolataidat szabadon szárnyaltathatod nálunk természetesen középen is.

Jó hét végét.