Össznépi bizalmatlansági indítvány az Orbán kormány ellen

Vendég

2013-06-24 17:53

Börtönbe az Orbán-kormány tagjaival!

Vendég

2013-06-24 18:30

Úgy érzem Magyarország lassan diktatúra alatt van. Ezek a politikusok a szemembe csak féregnyúlványok, tönkre tették az országot. Sajnos én is és a gyerekeim is azért nem élnek és nem is fognak soha többé ebbe az országba élni, mert nincs lehetőség jobb élethez, csak süllyed mind a titanic.
Amúgy meg kell mozdulni mint más országba, mert nem szabad hagyni és türni, hogy Magyarországot még jobban tönkre tegyék.
Egy olyan ember ír aki ezt az országot itthagyta, mert nem bírta azt, hogy a gyerekeinek nem tud jó létet biztósítani.

Bogmér Éva

Vendég

#103 Re:

2013-06-24 18:48

#101: -  

Pont úgy börtönbe velük, mint Orbán tanítómesterével, Berlusconival, akit ma ítéltek 7 év börtönbüntetésre.

Hopsz

2013-06-24 19:39

Oké. Bizalmatlanság megáll, kormány el. És utána??? Mert azt az elmúlt 23 év alatt már sokat hallottuk, hogy ami most van az nem jó, aztán meg utánuk minden maradt ugyanúgy...
rambo

#105 Re: Asztalos Róbert

2013-06-24 20:49

#23: Asztro - Asztalos Róbert 

Mit gondol, kedves Róbert, a magyar államkötvények után, amelyeket a kormány a "piacon" ad el, hány % kamatot kell fizetnünk a lejáratkor? Kétszer-háromszor akkorát, mint az IMF hitelekért kellene. De a kormány inkább nyúzza a népet a 40 féle adóval, csak ne kelljen az IMF ellenőrzését elviselnie, mert akkor nem tolhatná oda a százmilliókat a baráti, "Fidesz-közeli" körnek...

A sok bamba ember meg beveszi a rezsicsökkenést és hasonlókat, mert Orbán Viktor személyesen köszöni meg, hogy aláírta a petíciót, amivel támogatja a rezsicsökkenést... Ki látott ekkora marhaságot, hogy egymásnak köszöngessék azt, amit a kormány elhatározott, a parlament jóváhagyott, s csak a jóisten volna képes megszüntetni, no meg Orbán Viktor...

A boltban kapott számlákat is meg szokta nézni?? Ott nem tűnik fel, hogy az áremelkedések többszörösen nagyobbak mint a pár száz forintnyi megtakarítás a villanyszámlán, ha még nem kapcsolták ki magánál az áramot, a gázt sem, meg a távfűtés is működik még. A nagyfogyasztók spórolhatnak, sok-sok ezer forintot, de a kisemberek csak filléreket.

Szóval az IMF kirúgása nem mentett meg bennünket semmitől, csak Orbánt és kormányát attól, hogy elveszítsék a hatalom további ellenőrizhetetlen gyakorlását.

A nickneve - Asztro, bár a nevének szótagjaiból rakta össze, - a csillagokra emlékeztet: próbáljon meg jobban olvasni belőlük, s gyorsan leszállni a földre, különben hamarosan nagyot fog koppanni...

Vendég

#106 Re:

2013-06-24 22:03

#1: - GAME OWER!!!!!!!

nicknév1973

#107 helyesírás

2013-06-25 04:08

Sok igazság van a petíció szövegében, de sok a helyesírási hiba is: pl. lakóság lakosság helyett, Demokratikus norma nagybetűvel. Javaslom a szerzőnek, hogy javítsa ezeket! Engem többek közt ezek a hibák tartottak vissza az aláírástól. A gondolkodó magyar nép írjon helyesen!

Demokrata

#108 Re: helyesírás

2013-06-25 04:31

#107: nicknév1973 - helyesírás 

Kedves nicknév1973, teljesen egyetértek veled. Az ember legyen igényes arra a munkára, amit kiad a kezéből, erre tanítottak a munkahelyemen, az iskolában és otthon is.

Vendég

2013-06-25 05:29

T. Cím! Semmiféle fizetős dolgokat kizárok. Honnan lenne 5 €-om?
-KuK- = kicsi vagyok és Kubatov

2013-06-25 05:31

Nem szólok hozzá. Szótlanságra ítéltek.

Vendég

2013-06-25 05:46

Nem a kedves vezető az őrült, hanem az a társadalom, amely lehetővé tette ezt az ámokfutást.
TBoy

#112 Re: Asztalos Róbert

2013-06-25 07:12

#23: Asztro - Asztalos Róbert

neked bizonyára narancssárga már a nyelved...

Vendég

2013-06-25 08:01

Amin változtattak azt mind vissza kell állítani. Nekik és családtagjaiknak minden vagyonát visszavenni és koldusbottal kiverni őket az útcára és akkor könnyen megúszták. A főkolomposokat és aki az országházban lejáratott minket azt mind örök életére a börtönbe hazellenes összeesküvésért!

Vendég

2013-06-25 08:37

Le a diktatúrával!!!!

Vendég

#115 Micsoda agyafúrt szöveg, sejtem mely népcsoporttól ered!

2013-06-25 09:17

#1: -

Egy dolgot a szövegben nem értek. Hol vannak itt fasiszták? Én kettős állampolgárságú izraelieket, kettős állampolgárságú magyar-izraelieket, kettős állampolgárságu cigány-magyarokat látok egy csekély igaz magyaron kívül a Magyar Parlamentünkben, de fasisztát?????

Aki ezt leírta tudja egyáltalán mit jelent ez a szó?

"Ahol egy fasiszta alakulatnak esélye sem lehet a parlamentbe kerülésre, mert a jog már a megalakulását is korlátozza! Ahol a rendvédelem alakulatai - és nem egyenruhákba bújtatott pártkatonák - szolgálják a rendet a törvények teljes tiszteletben tartása mellett!"

És, ha már a jogról beszélünk, valakinek gondja van azzal, hogy a magyar Magyarországon békében, nyugalomban akar élni? Nem kötelező ebben az országban élni, de aki itt akar, az tartsa be az anyaország, az őslakosok törvényeit. Nem érdekel se Izrael, se az EU, se Amerika ál demokrata hőbörgése sem. Nekem egy olyan ország, aki az őslakosoktól elrabolta földjeiket, ne papoljon demokráciáról!!!

Még egy-két megjegyzés. -Hogy van az, hogy a zsidókkal, a cigányokkal az egész világon gondja van az emberiségnek?

-Hogy van az, hogy Magyarországon a fent említett két népcsoportnak van csupán gondja a magyarral?

Megmondom. Mert ők nem beilleszkedni, hanem leigázni, élősködni akarnak az emberiséget, emberiségen!

Vendég

#116 Re:

2013-06-25 09:49

#4: -

gyurcsány,bajnai vona a nagy demokraták meg a nagy túró

Vendég

2013-06-25 13:01

Tökéletes a diagnózis.

Vendég

2013-06-25 18:17

Teljesen jogos és demokratíkus !

Vendég

2013-06-25 18:55

Csak remélni tudom, hogy lesz eredménye!!!!

Vendég

2013-06-25 19:04

bátor öszinte igazságos.népért küzdö néppel együtt küzdö. a nép érdekeiért küzdö kiálltvány!!!!!halljátok meg emberek ne legyetek birkák nem kötelezö türni szenvedni mig milliárdokat csalnak lopnak a nagy okosok. a szemetet el kell takaritani.hogy rend béke és tisztaság legyen.szabadság csak ott van ahol jog is van.!! elöre hát tüzön vizen át fogjunk össze és mutassuk meg erönket egy szebb jövöért a hazáért a szabadságért a jogállamiságért.2o13.jbnius 25. nagy jozsefné gyula. bp- krt. 57.4-14. nyugdijjas értelmiségi

Vendég

#121 Re: nagy jozsefne

2013-06-25 19:06

Vendég

2013-06-25 19:09

12o. hozzászolo vagyok minden erömmel mig élek azon leszek, hogy embertársaimat meggyözzem a választásig. hogy a társadalmi igazságtalansággal szemben fel kell venni bátran a harcot. egy szeb és jobb jövö érdekében. a diktatura kisokosait el kell zavarni még az ország területérül is. hogy soha többet ne tudjanak a csotányok kárt csinálni!!!!EL KELL MENN VOKSOLNI MAGUNK ÉS GYERMEKEINK ÉRDEKÉBEN.

Vendég

2013-06-25 21:14

Mehet!!

Vendég

2013-06-26 08:23

Itt azért valami nagyon félre érthető!!!
Aláírtam,persze...
Még én fizessek,hogy reklámozom a petíciót???

Vendég

2013-06-26 08:36

Remélem felébred már a nép!