A devizahitelesek követelesei

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A devizahitelesek követelesei petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2013-04-04 15:51

MAGYAR VAGYOK!!!! MAGYARNAK SZÜLETTEM!!!! ÉS A HAZÁMAT NEM ADOM SEMMIKÉNT!!!!

Vendég

2013-04-04 17:29

véget kell vetni a Bankok által nyújtott uzsora hiteleknek ami nem valós tényekre alapszik és családokat nyomorba döntött és hajléktalanok lettek csak a profit miatt.És a Kormány által nyújtott nevetséges megoldásoknak végett kell vetni,de nehéz út lesz a míg, a Bankok a PÁRTOKAT pénzelik de meg lehet nyerni csak össze kell fogni!!!!!!! .
kskszf

2013-04-04 17:58

Eggyet értek a petíció tartalmával nem kellene az embereket belehajtani az őrületbe az öngyílkosságba és a leg nagyobb szegénységbe.

Vendég

2013-04-04 19:34

Nem tudok , mit mondani Veletek vagyok. Nagyon szomorú,elkeseredett és nagyon-nagyon félek.
Köszönöm
livia

Vendég

2013-04-04 20:41

Tudok segitseget nyujtani ugy ,hogy konferencia termet biztositok ingyen es bermentesen !Kerem keresen skypon ,mert Nemetorszagban elek ! Skypom: susanne19570429
több szazezer szemely tud egyszerre tajekoztatast kapni egyidöben !

Vendég

2013-04-04 20:50

Aki csak tudja Írja alá a petíciót!!!!!

Vendég

2013-04-04 23:12

Az egész Magyarországi Banki hitelek egytől egyig egy nagy átverés és a lakosság teljes kifosztására irányul!A Devizahitel szerződések semmisek azonnal be kellene tiltani és akitől már valamijét elvették visszaszolgáltatni neki!A végrehajtásokat határozatlan időre fel kell függeszteni! A kilakoltatásokat abba kell hagyni és nem szabad egyetlen család kilakoltatását sem engedni!!! A Bankok a jogos követelésüket a végre hajtást nem indítják meg 90 nap nem fizetés után! Várják,hogy valaki más hitelező indítsa el és becsatlakoznak,így akár több évig is elhúzódhat a követelése és mindaddig a költségeket,kamatokat,stb.felszámolja !Ezt nem szabad engedni! A nem fizetés után lezárást kell a bankokkal csináltatni,hogy ne számlázhasson bármennyi ideig a még kilátástalan helyzetbe sodorva a hitelfelvevő ügyfelet!

Vendég

2013-04-05 02:48

csak annyit: végre valódi rendszerválás KELL

Vendég

2013-04-05 04:34

Nincs deviza hitelem, de csak osszetartassal lehet vegig csinlni ezt. Segitsunk a hiteleseken, tartsunk ossze.

Vendég

#35 Re: Budapest

2013-04-05 06:56

#8: Vendég - Budapest

Nem az államnak kellene viszafizetni hanem a bankoknak benyelni! A veszteségeiket nem terhelhetik az emberekre!

Vendég

2013-04-05 12:28

kapják be a devizahitelesek, ők is felelősek a válságért! nem megsegíteni kéne őket, hanem megbüntetni! Amikor a bankban írták alá a papírokat, le se szarták elolvasni, de utólag óriási a pofájuk, azt hiszik, hogy majd meg lesznek segítve! Kapják be! Nem azért fizetek évi 18 millió ft adót, hogy ezeknek a mocskos csaló csöveseknek adják!!!!!

Vendég

#37 Re:

2013-04-05 12:53

#32: -

Én is belestem ebbe a csabdába de a fr alapú kölcsönt nem is adták mondván hogy azzal sokkal rosszabúl járunk meg fenyegedtek hogy ha bíróságra megyek vissza kell fizetni az összes kölcsönt egy bizonyos rövíd idön belöl .

Vendég

2013-04-05 17:04

Egyet értek vele!
Mindenért háromszor fizettem...

#39 Remény

2013-04-05 17:20

Nagyon sok embernek reményt adott a hitel felvételi lehetőség. A közép osztályhoz tartozó családok éltek a kínálkozó lehetőséggel. Beprogramozták a család jövedelméhez mérten a havi törlesztőket. 10-20 %-os árfolyam ingadozás kalkulálható volt ,ez elviselhetőnek tűnt és az is. Amennyire elszabadultak az árfolyamok,elviselhetetlen. Valóban tenni kell ellene! Akinek nincs hitele örüljön neki és ne vádaskodjon. Egyébként,aki a munkájából élt és próbált előre haladni ,csak hitellel tudott. Nem kérünk az adófizetők pénzéből a hiteleink törlesztéséhez. Mi visszafizetjük a hitelünket ,de nem uzsora módjára!

Vendég

#40 Re:

2013-04-05 17:24

#36: -

Csöves a drága jó édesanyád ,te rohadt burzsúly ! Fizess 18 millióadót/év a támogatóid fizetésére és költségtérítésére ! Szégyeld magad !

Vendég

2013-04-05 19:02

Ideje lennemár ha az atyafiak a fejükhöz kapnának hogy az embereket ne az órruknál fogva vezessék

Vendég

#42 Re:

2013-04-05 19:56

x-y

#43 vendég

2013-04-05 20:19

x-a felső gazdagok y -az élet út. Ahogy kezdi az ember úgy is fejezi be, erről gondoskodik az X.Y 56-57-es évekbe nagyon sokat éhezett. 60évektől az y közép mezőnyben járt. Na de felvettük a deviza hitelt.Utána jött a feketeleves.A X csak néz föntről,de nem tesz semmit amit tesz csak tili toli. A X segített a sorstársukon. A Y le vannak sz.Eljött a Y- nak megint a nincstelenség és a éhezés. Ezzel biztosan mindenki így van aki a Y-hoz tartozik.A Y megy ünnepkor ingyen kajára. A X föntről szemlél jó lakottan. Mint a háborús idő után.De jó lenne ha ezt a módszert behoznák minden hétvégére,sok Y-os meg érdemelné.Nem kel ide ausvic megteszi a X fegyver nélkül. Úgy néz ki a Y nem tud már nagyon kiegyenesedni De valamikor az Y kétszára összecsukódik. És beszorulnak a X-esek örökre.Hogy a Y-sok is Kitudjanak egyenesedni és emelt fővel tudjanak járni.Maradok tisztelettel a Y-lon.
bibi

#44 Tanulságos

2013-04-06 11:38

Elég viccesek itt az emberek gondolkodása !
Szidják a FIDESZ kormány-t mint ha nem épp ők lennének a bankárok , tőzsde mágnások , giga cégek ellen !
Ki mondta hogy vegyél fel hitelt ? Az ügyvéded nem mondta el amikor lakást vettél hogy mit írsz alá ?
Ki mondta hogy új autóval kell járni 80ezres fizetéssel ?
Ez a kormány legalább megengedte a végtörlesztést és az árfolyam gátat !
Most azon vannak hogy az óriás külföldi tulajdonban lévő szolgáltató cégeket eltüntesse és kicsit enyhítsen a terheken .
Kicsit beindítsa a gazdaságot hogy kedvező feltételekkel tudjanak az emberek dolgozni .
Medgyesi barátunk kamatos hitelre fizette ki nyugdíjasainknak a 13-14.havi nyugdíjat . Még 10 év múlva is azt nyögjük amit az MSZP , külföldi bankárok által eldöntött célokra felvettünk !
Kinek fáj a tranzakció illeték ? Tényleg elhiszed hogy a havi 2-3 utalásod miatt mentek az utcára az emberek ?
Hogy van az hogy a Spanyoloknál a Görögöknél és már Cipruson is a bankokat kell támogatni nem pedig az embereket ?
Nyugi a bankok ráteszik a kezüket mindenre amiben részük van , és ott volt az apróbetűsben ! Amíg élsz nekik fogsz fizetni a puszta létedért és még az unokáid is azt nyögik amit annak idején olyan könnyelműen aláírtál hogy két klasszissal jobb autóban tudj pöffeszkedni , mint amit ki tudsz rendesen fizetni .
Én is sajnálom a devizahiteleseket , és a családban sajnos több is van , de akkor is felelőtlenségnek tartom azt aki lakást , kocsit vesz kamatos hitelre és még a jó adós dumát is elhiszik és megkapja a vásárlókártyát feltöltve 3-400ezer ft-al . Engem is megkeresnek napi szinten és osztani is szoktam szegény hölgyet aki a túl oldalán van a telefonnak . Persze nem Ő tehet róla....de neki mi érdeke fűződik hozzá , hogy engem eladósítson ? ...és úgy adja elő mint ha milyen jót tenne velem a CITY kártyával , meg a kedvezményes feltételeivel .
16éves korom óta magamra vagyok utalva . Szerencsés is voltam , mert van egy nagyszerű munkám és minden nap egy kihívás .
Azért megyek be dolgozni hogy a legjobbat adjam ki magamból , nem azért hogy elteljen rajtam egy nap , és lébecoljak , bujkáljak a főnök elöl .
Ha van türelmed nézd ezt meg !

http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY

Tanulságos !
Én nem szeretek "zsidózni " és az antiszemita dumákat , de ebben minden benne van !

http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY

Vendég

2013-04-08 06:07

Remélem figyelembe veszi a kormány!

Vendég

2013-04-08 07:13

könyörgöm nincs pénzem

Vendég

2013-04-08 19:40

Hát ez jó lenne amit itt követelnek már úgy is lehuztak minket egy csomó lóvéval ők meg élnek mint Marci Hevesen.

Vendég

2013-04-09 05:25

44! Te TANULSÁGOS! Már a te agyad jól kimosták!

Vendég

#49 Re:

2013-04-09 16:06

#5: -

Könyörgöm, melyik kormány is engedte be az Országunkba ezt a hitelt?

Vendég

2013-04-13 17:21

Nagyon jó dolognak tartom az aláírás gyűjtést, sajnos így is sokan vannak, akik nem tudnak csoportba bejutni, és megfelelően tájékozódni , én is csak itt szereztem tudomást arról, milyen csúnyán becsaptak bennünket... már nem pusztán a létünk, hanem az egészségi állapotunk is veszélyben van....