A devizahitelesek követelesei
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) A devizahitelesek követelesei petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#262013-04-04 15:51MAGYAR VAGYOK!!!! MAGYARNAK SZÜLETTEM!!!! ÉS A HAZÁMAT NEM ADOM SEMMIKÉNT!!!! |
Vendég |
#272013-04-04 17:29véget kell vetni a Bankok által nyújtott uzsora hiteleknek ami nem valós tényekre alapszik és családokat nyomorba döntött és hajléktalanok lettek csak a profit miatt.És a Kormány által nyújtott nevetséges megoldásoknak végett kell vetni,de nehéz út lesz a míg, a Bankok a PÁRTOKAT pénzelik de meg lehet nyerni csak össze kell fogni!!!!!!! . |
kskszf |
#282013-04-04 17:58Eggyet értek a petíció tartalmával nem kellene az embereket belehajtani az őrületbe az öngyílkosságba és a leg nagyobb szegénységbe. |
Vendég |
#292013-04-04 19:34Nem tudok , mit mondani Veletek vagyok. Nagyon szomorú,elkeseredett és nagyon-nagyon félek. Köszönöm livia |
Vendég |
#302013-04-04 20:41Tudok segitseget nyujtani ugy ,hogy konferencia termet biztositok ingyen es bermentesen !Kerem keresen skypon ,mert Nemetorszagban elek ! Skypom: susanne19570429 több szazezer szemely tud egyszerre tajekoztatast kapni egyidöben ! |
Vendég |
#312013-04-04 20:50Aki csak tudja Írja alá a petíciót!!!!! |
Vendég |
#322013-04-04 23:12Az egész Magyarországi Banki hitelek egytől egyig egy nagy átverés és a lakosság teljes kifosztására irányul!A Devizahitel szerződések semmisek azonnal be kellene tiltani és akitől már valamijét elvették visszaszolgáltatni neki!A végrehajtásokat határozatlan időre fel kell függeszteni! A kilakoltatásokat abba kell hagyni és nem szabad egyetlen család kilakoltatását sem engedni!!! A Bankok a jogos követelésüket a végre hajtást nem indítják meg 90 nap nem fizetés után! Várják,hogy valaki más hitelező indítsa el és becsatlakoznak,így akár több évig is elhúzódhat a követelése és mindaddig a költségeket,kamatokat,stb.felszámolja !Ezt nem szabad engedni! A nem fizetés után lezárást kell a bankokkal csináltatni,hogy ne számlázhasson bármennyi ideig a még kilátástalan helyzetbe sodorva a hitelfelvevő ügyfelet! |
Vendég |
#332013-04-05 02:48csak annyit: végre valódi rendszerválás KELL |
Vendég |
#342013-04-05 04:34Nincs deviza hitelem, de csak osszetartassal lehet vegig csinlni ezt. Segitsunk a hiteleseken, tartsunk ossze. |
Vendég |
#35 Re: Budapest2013-04-05 06:56Nem az államnak kellene viszafizetni hanem a bankoknak benyelni! A veszteségeiket nem terhelhetik az emberekre! |
Vendég |
#362013-04-05 12:28kapják be a devizahitelesek, ők is felelősek a válságért! nem megsegíteni kéne őket, hanem megbüntetni! Amikor a bankban írták alá a papírokat, le se szarták elolvasni, de utólag óriási a pofájuk, azt hiszik, hogy majd meg lesznek segítve! Kapják be! Nem azért fizetek évi 18 millió ft adót, hogy ezeknek a mocskos csaló csöveseknek adják!!!!! |
Vendég |
#37 Re:2013-04-05 12:53Én is belestem ebbe a csabdába de a fr alapú kölcsönt nem is adták mondván hogy azzal sokkal rosszabúl járunk meg fenyegedtek hogy ha bíróságra megyek vissza kell fizetni az összes kölcsönt egy bizonyos rövíd idön belöl .
|
Vendég |
#382013-04-05 17:04Egyet értek vele! |
Mindenért háromszor fizettem... |
#39 Remény2013-04-05 17:20Nagyon sok embernek reményt adott a hitel felvételi lehetőség. A közép osztályhoz tartozó családok éltek a kínálkozó lehetőséggel. Beprogramozták a család jövedelméhez mérten a havi törlesztőket. 10-20 %-os árfolyam ingadozás kalkulálható volt ,ez elviselhetőnek tűnt és az is. Amennyire elszabadultak az árfolyamok,elviselhetetlen. Valóban tenni kell ellene! Akinek nincs hitele örüljön neki és ne vádaskodjon. Egyébként,aki a munkájából élt és próbált előre haladni ,csak hitellel tudott. Nem kérünk az adófizetők pénzéből a hiteleink törlesztéséhez. Mi visszafizetjük a hitelünket ,de nem uzsora módjára! |
Vendég |
#40 Re:2013-04-05 17:24Csöves a drága jó édesanyád ,te rohadt burzsúly ! Fizess 18 millióadót/év a támogatóid fizetésére és költségtérítésére ! Szégyeld magad ! |
Vendég |
#412013-04-05 19:02Ideje lennemár ha az atyafiak a fejükhöz kapnának hogy az embereket ne az órruknál fogva vezessék |
Vendég |
#42 Re:2013-04-05 19:56 |
x-y |
#43 vendég2013-04-05 20:19x-a felső gazdagok y -az élet út. Ahogy kezdi az ember úgy is fejezi be, erről gondoskodik az X.Y 56-57-es évekbe nagyon sokat éhezett. 60évektől az y közép mezőnyben járt. Na de felvettük a deviza hitelt.Utána jött a feketeleves.A X csak néz föntről,de nem tesz semmit amit tesz csak tili toli. A X segített a sorstársukon. A Y le vannak sz.Eljött a Y- nak megint a nincstelenség és a éhezés. Ezzel biztosan mindenki így van aki a Y-hoz tartozik.A Y megy ünnepkor ingyen kajára. A X föntről szemlél jó lakottan. Mint a háborús idő után.De jó lenne ha ezt a módszert behoznák minden hétvégére,sok Y-os meg érdemelné.Nem kel ide ausvic megteszi a X fegyver nélkül. Úgy néz ki a Y nem tud már nagyon kiegyenesedni De valamikor az Y kétszára összecsukódik. És beszorulnak a X-esek örökre.Hogy a Y-sok is Kitudjanak egyenesedni és emelt fővel tudjanak járni.Maradok tisztelettel a Y-lon. |
bibi |
#44 Tanulságos2013-04-06 11:38 Elég viccesek itt az emberek gondolkodása ! Szidják a FIDESZ kormány-t mint ha nem épp ők lennének a bankárok , tőzsde mágnások , giga cégek ellen ! Ki mondta hogy vegyél fel hitelt ? Az ügyvéded nem mondta el amikor lakást vettél hogy mit írsz alá ? Ki mondta hogy új autóval kell járni 80ezres fizetéssel ? Ez a kormány legalább megengedte a végtörlesztést és az árfolyam gátat ! Most azon vannak hogy az óriás külföldi tulajdonban lévő szolgáltató cégeket eltüntesse és kicsit enyhítsen a terheken . Kicsit beindítsa a gazdaságot hogy kedvező feltételekkel tudjanak az emberek dolgozni . Medgyesi barátunk kamatos hitelre fizette ki nyugdíjasainknak a 13-14.havi nyugdíjat . Még 10 év múlva is azt nyögjük amit az MSZP , külföldi bankárok által eldöntött célokra felvettünk ! Kinek fáj a tranzakció illeték ? Tényleg elhiszed hogy a havi 2-3 utalásod miatt mentek az utcára az emberek ? Hogy van az hogy a Spanyoloknál a Görögöknél és már Cipruson is a bankokat kell támogatni nem pedig az embereket ? Nyugi a bankok ráteszik a kezüket mindenre amiben részük van , és ott volt az apróbetűsben ! Amíg élsz nekik fogsz fizetni a puszta létedért és még az unokáid is azt nyögik amit annak idején olyan könnyelműen aláírtál hogy két klasszissal jobb autóban tudj pöffeszkedni , mint amit ki tudsz rendesen fizetni . Én is sajnálom a devizahiteleseket , és a családban sajnos több is van , de akkor is felelőtlenségnek tartom azt aki lakást , kocsit vesz kamatos hitelre és még a jó adós dumát is elhiszik és megkapja a vásárlókártyát feltöltve 3-400ezer ft-al . Engem is megkeresnek napi szinten és osztani is szoktam szegény hölgyet aki a túl oldalán van a telefonnak . Persze nem Ő tehet róla....de neki mi érdeke fűződik hozzá , hogy engem eladósítson ? ...és úgy adja elő mint ha milyen jót tenne velem a CITY kártyával , meg a kedvezményes feltételeivel . 16éves korom óta magamra vagyok utalva . Szerencsés is voltam , mert van egy nagyszerű munkám és minden nap egy kihívás . Azért megyek be dolgozni hogy a legjobbat adjam ki magamból , nem azért hogy elteljen rajtam egy nap , és lébecoljak , bujkáljak a főnök elöl . Ha van türelmed nézd ezt meg ! http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY Tanulságos ! Én nem szeretek "zsidózni " és az antiszemita dumákat , de ebben minden benne van ! http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY |
Vendég |
#452013-04-08 06:07Remélem figyelembe veszi a kormány! |
Vendég |
#462013-04-08 07:13könyörgöm nincs pénzem |
Vendég |
#472013-04-08 19:40Hát ez jó lenne amit itt követelnek már úgy is lehuztak minket egy csomó lóvéval ők meg élnek mint Marci Hevesen. |
Vendég |
#482013-04-09 05:2544! Te TANULSÁGOS! Már a te agyad jól kimosták! |
Vendég |
#49 Re:2013-04-09 16:06 |
Vendég |
#502013-04-13 17:21Nagyon jó dolognak tartom az aláírás gyűjtést, sajnos így is sokan vannak, akik nem tudnak csoportba bejutni, és megfelelően tájékozódni , én is csak itt szereztem tudomást arról, milyen csúnyán becsaptak bennünket... már nem pusztán a létünk, hanem az egészségi állapotunk is veszélyben van.... |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1323 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1110 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
616 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
265 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
202 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
184 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Korcsolyapályát Egerben! 2024
189 Létrehozva: 2024-11-20
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5152 Létrehozva: 2024-06-21