1D kerülje a Magyarokat

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) 1D kerülje a Magyarokat petíció automatikusan generált fórumtémája

Em a Directioner

#101 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 19:43

#1: THErockerGirl998 - Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

Ellenérveim:
1. Dalszöveg: A dalszövegeik jók, a mai fiatal lányok erre vevők! Minden énekesnek/bandának van minimum 1 ilyen típusú dala. Képzeld az élet tapasztalatuk pedig biztos több, mint a tiéd, mert például te mikor voltál rászorulóknak segíteni más országban, és ez csak egy példa volt!
2. Hang: Igen, a banda öt tagú, ezt jól tudod, de nem az ő hibájuk, hogy rossz a füled, és nem tudsz 5 fiú hangot meg különböztetni. ( Így figyelmedbe ajánlanám a fülészetet!) A srácok hangja tökéletesen fel ismerhető, én például a hangjuk alapján pontosan tudom ki énekel, mert először is jó a fülem, másodszor hozzá vagyok szokva az angol beszédhez, és a fiúk hangjához is.

3. Buzi vs. nem buzi: De, mi is tudunk érvelni a Buzi vs. nem buzi témában! Tudod, vannak félre érthető szituációk, képek. De az nem minden hogy látsz egy képet. Egy kép nem mond el mindent! De tudod mit, legyen a kedved szerint! Milenne ha buzik lennének? 1. Akkor már elmondták volna a média előtt. 2. Zaynnek, Louisnak, Liamnek és Harrynek nem lenne/lett volna barátnője! De tudod ha ők buzik lennének, akkor csak a többi fiúnak kéne égnie, hisz  Justin Biebert és a One Directiont is több ezer lány szereti! A másik pedig, elég drága, de minőségi ruhákat hordanak, nem olyan csöves göncöket amiket a legtöbb srác. Ja, és képzeld! Biztos vagyok benne, hogy neked egy olyan jó ruhád nem lesz soha életedbe, mint amikbe ők járnak!

4. Divat: Igen, és mivan, ha a mostani stílusuk, kinézetük ki megy a divatból? Az igazi rajongóik akkor is szeretni fogják őket, hisz a külső nem minden! Én sem a külsejük miatt szerettem meg őket, hanem azért akik legbelül, a szívük mélyén vannak! ÉS abba nem gondoltál bele, hogy ha változik a stílus, akkor ők is változhatnak azzal? Hisz minden ember változik az élete során. Senki se marad ugyan az az ember aki gyerekként volt! Ez az élet körforgása, hogy változzunk. Van aki a stílussal,divattal változik. Felteszem, ők is azzal fognak!!!

Úgyhogy, úgy cikizd őket, hogy közben jusson eszedbe, több ezer lánynak okoznak boldogságot a puszta létezéssükel is, és hogy közben tudd, ők sokkal jobb emberek, mint te valaha is leszel!!
Ui: Ne ítélkezz mások felett, úgy hogy nem is ismered őket, csak pár képet láttál róluk, és hallottad, hogy énekeltek!!

Em a Directioner

#102 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 20:05

JA, és még hozzá tenném, hogy szerintem inkább magaddal kéne foglakoznod, mert ha annyi az IQ szinted, hogy ezt ide kiírtad, akkor csak úgy meg súgom, hogy nem leszel valami nagy szám attól, hogy ilyeneket mondasz!! És még hozzá tenném, te még a felét se tudnád elérni annak amit ők elértek! Tudod el sülyedhetnél a föld alá, ha így kritizálod azt, akit nem is ismersz! Ettől csak szánalmasabb leszel!! -.-"

This is us

#103 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 20:27

Kíváncsi lennék hogy te 3(azaz három)év alatt el tudsz e érni ennyi mindent.Teltházas koncertek,amire percek alatt kelnek el a jegyek,világkörüli turné.Eddig két lemezük jelent meg és már az a kettő is platina ,vagy duplaplatina lett több országban is,illetve a számaik kb 31 országban listavezetők már hetek óta,és áldoznál e arra több millió fontot hogy éhező,és beteg gyerekeket ments meg Ghánában,mert persze ezt senkit nem érdekel,könnyeb azt mondani hogy buzi,ráadásul olyan emberekre akiket nem is ismersz.

Csak megsúgom neked hogy ennyi baromságot még életemben nem hallottam.

1.Miért is ne írhatnának  a bulizásról és a szerelemről?Hiszen fiatalok nem hiszem hogy a piac összeomlásáról,vagy a világ problémáiról kéne énekelniük.Élettapasztalat nulla?Már most több élettapasztalatuk van, mint neked egész életedben is lesz.Ha nincs hangjuk szerinted miért lettek harmadikok az x faktorban?Akkor ezek szerint Simon Cowell  idióta és neki nincs hallása.Az egy dolog hogy jól néznek ki,de nem hiszem hogy ezzel meg tudsz nyerni egy tehetségkutató versenyt ahol énekelni,ismétlem énekelni kell!!!Hallottad már őket egyáltalán élőben éekelni?Hogy-hogy ennyire biztos vagy benne hogy playbackről megy?Mi vagy te, valami kibaszott látnok??

2.A dalaikat pedig saját tapasztalaitókból írják,aminek igen is van mondanivalója:(http://www.youtube.com/watch?v=zIFo7jKH8tc)ajánlom a figyelmedbe.Ha neked ez nem mond semmit, akkor eléggé megkeseredett lehetsz.A hangjukat pedig akár énekelnek akár nem 1000 közül is felismerném.

3.Elöször is az nem direktioner hanem directioner,szerintem van különbség,bár lehet te ezt nem látod.Milyen bizonyítékról beszélsz?Megszerkesztett fotókról?És egyáltalán hogy jön ide a kinézet?Attól hogy valaki divatosan öltözködik már rögtön ilyen jelzőkkel kell illetni?Sajnálom hogy ki kell ábrándítsalak ,de a bandából két embernek már több mint 1 éve tartós kapcsolata van,a többiek pedig ezerrel csajoznak.

4.bocs de ennyi ostobaságra már nem tudok mit írni.Ki tudja?Lehet hogy mondjuk 10 év múlva már nem fognak énekelni,de mi akkor is tudni fogjuk hogy kik ők,és szeretni fogjuk őket.Lehet hogy jön egy másik banda, de mi akkor is tudni fogjuk hogy mi az a one direction(mer így kell írni,nem vandájreksön),és csak mi tudjuk mit jelentenek azok a szavak például hogy répa vagy kevin,mert te ezt nem tudhatod.A banda is tudja,igenis tisztában vannak vele hogy a fanok nélkül nem jutottak volna el ideáig,és ők igen is két lábbal állnak a földön.Szóval ha legközelebb összedobsz egy ilyen katymazt(szépen fogalmaztam)akkor gondolj arra hogy hányan fognak téged támadni,mert mi egy egy család vagyunk,mi vagyunk a DIRECTIONEREK!!

Niki voltam.Én nem vagyok olyan gerinctelen, hogyha egyszer írok valamit ,akkor azt név nélkül teszem.A monitor előtt könnyű pofázni.

nekem _van_eszem

#104 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-29 23:08

megértem hogy van véleményed...! Legyen is! Én directioner vagyok..sajnálom ha ez neked fáj... de én minden más zenét is meghalgatok....ha nem tetszik valami nem kezdem el az interneten ócsárolni..én nem bántom meg más ízlés világát......nem vagyunk egyformák....megértem de az én véleményem az az amit én gondolok és képzeld el én magamban tudom tartani és nem fogok senkit se megbántani avval hogy az ő kedvencét ócsárolom, piszkálom...

Erről az egészről ezt gondolom... csókoltatlak :*

Vendég

2013-06-30 07:51

NEM VAGYOK ODA ÉRTÜK de azért ne álitcs olyanokat ami nem igaz. neked is rosszul esne a rolad álitanának ilyesmit ÉN se szeretem öket de ez tulzás amugyse fognak M.O jöni sohase ezt tuti.ne agodj nem hitem volna hogy valaki idályig le sülyed. amugy nem tartanak senkit terorba nem eröszakoljákrá a directionerek hogy legyen rajongo NEM SZERETED oké mert énsem de azért nem kell le égetned magad ezel az oldalal sztem töröld ha van eszed enyit mondok.
Directioner

#108 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-30 12:25

Először is. Mi a szarért nem lehet leszállni róluk!? Ha ennyire utáljátok őket, akkor miért foglalkoztok velük ennyit? Még petíció is? Komolyan? :'D

Dalszöveg: "Gyakran értelmetlen", ha tudnál angolul akkor értenéd :'D "egyhangú, tizenakárhány éveseknek szóló baromság. 3 téma össz-vissz az egész amiről írni tudnak: szerelem, buli, szakítás" a tizenakárhány évesek pont ilyet hallgatnak... mert egyébként a többi énekes miről énekel?

Hang: Nincs benne egyedi!? Jó lenne, ha legalább egyszer meghallgatnád őket rendesen, és nem egy- két hang alapján állapítanád meg, hogy mi jellegzetes és mi nem. "Éééés elvileg ebben a vándireksönben öten vannak. Ha hallom (rádióba szokott menni,) nem tudom megkülönböztetni, hogy mikor ki énekel, mert olyan, mintha az egészet egy ember énekelné." Ez egyáltalán nem igaz. Nyilván nem tudod megkülönböztetni, és nem tudod, hogy ki énekel, mert ELVILEG utálod őket, ami egyenlő azzal, hogy a nevüket sem tudod és a hangjukat sem ismered fel. Problem?

Buzi vs. nem buzi: Nem tudunk érvelni b+?? Akkor figyelj:

- Jelenleg 2 tagnak van barátnője. (és az összes többinek is volt már, bár ezen nincs mit magyarázni -.-)

- Nincs olyan kép, ami azt bizonyítaná, hogy buzik. Amit láthattok az mind ps, de a hülyék még el is hiszik.

- Elég sokan hordanak olyan ruhákat, akkor mindenki buzi? WTF!?

Tehát nincs bizonyítékotok, ne próbálkozzatok!!!

Divat: Ja, lehet, hogy vannak olyan szánalamas emberek, akik csak a divat miatt hallgatják őket, de az IGAZI Directionerek nem "cserélik le" őket, egy új "menőbb" banda miatt.

Na cső. -.-

directioner forever

#109 Re: #26

2013-06-30 13:28

#71: ... - #26

figyelj bazd+ KALAPSZAR?????? TE NEM VAGY NORMÁLIS EBBEN A 3 ÉVBEN NAGYONSOK MINDENT ELÉRTEK

1. SEGITETTEK A RÁSZORULÓKON 1 MILLIO FORINTAL (KB)

2. TE MIKOR ÉRTÉL EL ENNYI MINDENT ÉLETEDBEN 3 ÉV ALATT???? SEMIKOR!!!!!!!!!!!!!!!! EZT JEGYEZD MEG MERT NEM HINNÉM H JO A HANGOD VAGY SZERINTEM MÉG NEM IS ADAKOZNÁL SENKINEK MERT EGY NAGY SZÁNALOM VAGY EMBER!!!! ÉRTED???????????????????? SZÁ-NAL-MAS VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELITÉLJÜK A MELEGSÉGET????? ÉN NEM ITÉLEM EL KÉPZELD EL!!! ENGEM NEM ÉRDEKEL HA VKI MELEG!!!!! DE ANNYIT MONDOK H AZ 1D NEEEEEEEEEEEEM MELEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÉPZELD LÉTEZIK PHOTOSHOP!!!!  ha már ennyire buzizod öket akkor meglátjuk h te buzi vagye??? de várj te biztos az vagy mert mindenki magábol indul ki!!! szoval ennyi !! szerintem féltékeny vagy h ök ennyit elértek 3 év altt te meg egy nagy nulla vagy!!!! na hello :*

Tisztázzuk!!

#110 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-30 13:39

Először:publikálni kéne te idióta

Másodszor:Nemed(nektek) nem kell jegyet venni a koncerte, csak az megy aki akat.Én nem akarok rock koncertre menni nem megyer de nem is ócsárolom a rokkereket, amiért ők azt a zenét szeretik.sSzetintem fogj egy ásót és ásd elmagad.

A véleményem arról amit írtál:hülye vagy.Öltöztetik őket, és amúgy a te most diatos ruhád s kimegy majd a divatból 1-2 év múlva.

Azért mert te nem ismered a hangjukat az nem azt jelenti, hogy más aki szereti őket az sem ismerné fel.Neked nagyon bot füled lehet.SAJNÁLLAK.Sok szövegüket maguk írták, és azért ezekről a témákról írtak, mert a mi korosztályonkat célozták meg.Nem a 30-as korúakat.

Ezek miatt az okok miatt amiket felsoroltál nem kell őket utálni. Ha valakinek nem teszik az amit csináltak, annak nem kell őket hallgatni.Amit nem szeretek azt én sem hallgatom meg.

hülye vagyok hogy elolvastam ezt az egészet!!

#111 Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-06-30 15:35

hát! ez az utolsó 4. pont hát nem is tudom!! kezdjük ott hogy az 1D már 3 éve fent van és még mindig óriási sikereket érnek el ezzel a stílussal! másik!! Justin Bieber 2009 óta van fent!! Drágaság! először olvasd már el hogy miken mentek keresztül hogy idáig ahol most vannak eljussanak aztán pofáz itt! de nem lehet téged okolni! az írigység emberi dolog! (amúgy honnan veszed hogy buzik! majd akkor szólj hogyha ők személyesen mondták neked!! és ha azok is!! egy igazi directioner szeretni fogja őket akkor is!)

Vendég

2013-07-02 13:29

Figyi ha nem szerted az 1D azt tartsd meg magadnak senkit nem érdekel a te véleményed
Mert az1D-t sokkal többen szeretik(kicsik,nagyok,öregek)mint akik utálják. Jahh és ne egész
magyarország nevében beszélj hanem a sajátodban.okok???
~directioner~
veRonikaa

2013-07-03 19:56

1.hülye vagy
2.hülye vagy
3.hülye vagy
grenma <3

#114 buzifanok,csak nektek XD

2013-07-08 17:20

Sok hülye aki védi az 1D-t....XD Én csak röhögni tudok rajtatok... Annyira sajnállak titeket,h ekkora izlésficammal áldott meg titeket az ég XDD De most komolyan! Ez most már téll. röhelyes és ez már nekem fáj...Am rockergirl! Naon igazad van! :P
tdgfan99

#115 Hééé!

2013-07-08 18:14

Nyugi, directionerek!
Ez egy petíció, amit ez a személy, aki ezt a szöveget írta, megindokolta! Nem nektek, elvakult, rózsaszín ködben úszkáló fanoknak íródott, ezért tényleg nem értem, miért olvassátok. Bárhol találkoztok ennyi utálkozással, amik még csak meg sincsenek indokolva, néhányan egy szóval elintézik, hogy "szar".
Megjegyzem, az érvek teljesen igazak. Ja, és valamelyikőtök írta, hogy "neked biztos nincs barátnőd". Ha látnátok a szemetektől, ott a felhasználónév.THErockerGirl998. GIRL!
GreenDayfan

#116 Rockergirl, Grenma, Tdg fan.... nem ismerjük egymást? ;) olyan hasonmlóak vagyunk! xDD

2013-07-08 18:55

Először is.... Aki védi ezeket az.....Buzi fan. Egyszerű. Az jó kérdés hogy értek el helyezést az x-faktorban, mert hogy rá nem jönnék hogy ezek 5 vannak.. Arra meg főleg nem hogy fiúk..... Irigy tuti nem vagyok rájuk, nem tudom mér hiszik ezt egy csomóan.... Idézném Tdg fan-t,
"elvakult, rózsaszín ködben úszkáló fanok", ti hülyék vagytok.... Egyszerűen én szégyenlenem magam miattatok...
Jah és még valami:
HA 1D FAN VAGY MINEK NYITSZ MEG EGY 1D KERÜLJE MAGYARORSZÁGOT PETÍCIÓT????
*FUCK LOGIC*
GreenDayfan

#117 Fuck Logic

2013-07-08 20:26

De most komolyan.... Elmagyaráznátok nekem, 1d buzik, h mér nyitjátok meg a kedvenc bandátok elleni petíciót?
Rock N' Roll Forever

#118 ;)

2013-07-09 08:00

Én speciel utálom a zenéjüket, és szerintem csúnyák. Lány vagyok, és 15 éves. Nem jönnek be a cukifiuk. Nem szoktam szidni őket. Ettől függetlenül elegem van abból hogy rám akarják erőltetni ezt a szart. Én nem vagyok rájuk kíváncsi. És sajnos amire én lennék kíváncsi az már nem "divat" vagy 20 éve. Rengeteg ilyen van mint én, de ránk már nem gondolnak. Szóval ezért is aláírtam ezt a szart xD és szurkolok bár nem sok értelme xD legalább addig se unatkozunk amíg ezzel foglalkozunk. Szerintem aranyos ez a petíció :D
RockerHippiOtaku*-*

#119 Nyugi van!

2013-07-09 09:07

Oké..Egy kicsit már félek tőletek kedves One Direction fanok.. Úgy látszik ti tényleg képesek lennétek ölni a kedvenc bandátokért? Az igaz, hogyha valaki nem szereti az 1D-t, nem muszáj nyilvánosságra adja és magára haragítani a directionereket. De ez csak egy vélemény.. Haggyátok a francba, ha ennyire szeretitek ezt a bandát akkor ne foglalkozzatok az ellenvéleménnyel! Semmi értelme olyanokat írni hogy 'kurva anyádat' 'menj a francba' és sorolhatnám.. Én például teljesen egyetértek ezzel a petícióval, de nem írtam volna ilyet. Enyhén szólva nem kedvelem a One direction-t.. Se a zenét se a kinézetet.De nem zavarna ha jönnének Magyarországra. Legfeljebb elhánynám magam néhány hirdetőplakát előtt, de a koncertre úgysem mennék el.xd fanka21, te egy normális 1D rajongó vagy! :DD Nem utálkozol, hanem normálisan le tudod írni mit gondolsz! A többiek..pff no comment -.- Már csak egy kis popcorn kellett volna LoL
grenma <3

#120 Re: Rockergirl, Grenma, Tdg fan.... nem ismerjük egymást? ;) olyan hasonmlóak vagyunk! xDD

2013-07-09 12:10

#116: GreenDayfan - Rockergirl, Grenma, Tdg fan.... nem ismerjük egymást? ;) olyan hasonmlóak vagyunk! xDD

Szia GreenDayfan!

Háát hogy ismerjük-e egymást? Attól függ ki vagy! XDD Jah és igazad van..én se jönnék rá,h. hányan vannak és fiúk-e! XDD

csak1ember

#121 Rajongók?! Azokat a hülye dilettánsokat gumoszobába kéne zárni.

2013-07-09 12:16

Toleranciavagysem

#122 Re: Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

2013-07-18 15:01

#2: pinkibullit - Re: Okok, amiért utálni lehet az 1D-t

A rockot sajnos tényleg elhanyagolják az emberek. Úgy hallottam, hogy a rock a "sérült emberek zenéje". Lehet tényleg igaz, mivel a legtöbb zenekar (Thousand Foot Krutch, Black Veil Brides, Escape The Fate, és még sorolhatnám) olyan dalszövegeket ír, ami lelki támaszt nyújt. Ismét a T.F.K-t tudom felhozni: Be somebody->legyél valaki. A fent lévő kommentelő, aki az 1D-ről magyarázott, jól mondta, hogy a pop énekesek és akik a pop, electropop szakmában vannak, leginkább a szerelemről, szakításról és a bulikról énekelnek. Ez is egy különbség, hogy miért jobb akár a rock a popnál.... És ez azért szomorú, mert a tizenéves mai lányok és fiúk nem ismerik el ezt a műfajt...

Anita-.!

#123 Re: buzifanok,csak nektek XD

2013-07-18 15:07

Anita-.!

#124 Re: Nyugi van!

2013-07-18 15:09

#119: RockerHippiOtaku*-* - Nyugi van!

Ne haragudjatok, hogy nem ide tartozik, de te is Otaku vagy?? *.* Keblemre, társam xD

Em a Directioner

#125 Re: buzifanok,csak nektek XD

2013-07-19 11:32

#114: grenma <3 - buzifanok,csak nektek XD

Ja, itt nagy a pofád!!! Amúgy akkor beszélj, ha elérted azt amit ők, és annyi lány odavan érted, mint értük!!!