Ragaszkodunk a Mezzo-hoz.

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Ragaszkodunk a Mezzo-hoz. petíció automatikusan generált fórumtémája

Franci bácsi

2014-01-07 09:49

Amikor néhány éve beléptünk a "kábeles" világba az "antennás" helyett, a döntő érv Mezzo volt a T-home és annak Családi csomagja mellett (az Alap csomag helyett). Amikor kivették a Családi-ból a Mezzo-t és Minicsomagba (Globe)tették, nyeltünk egyet és vállaltuk a plussz 1350 havidíjat, de beírtam egy fekete pontot a T-Home-nak. A továbbiak? 2014 01.15-én felmondom a minicsomagot -ez minusz 1350 Ft a T-home-nak-, majd 2014 márciusában, amikor lejár a hűségidőm, lépek. Lehet hogy az Alapcsomag irányába, de felmerül bennem a Mindig-Tv (tehát újra az antennás) alternativa is. Egyébként kár. Korrekt parterek voltunk. Én pontosan fizettem, a T-home lényegében megelégedésemre szolgáltatott (a fent leírt fekete pontos eset kivételével,- ami azért mondjuk ki egy sunyi áremelés volt).
Musica Antiqua

#177 Re:

2014-01-08 09:36

#7: -

TELECOM = bunkó kultúra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendég

2014-01-08 14:38

Hát hiába volt minden tiltakozás, a Mezzo csak megszűnt. Helyette ott vannak a könnyűzenei csatornák, meg számos teljesen nézhetetlen műsor. Magyarországon nincs helye az értékes komolyzenének, legfeljebb Budapesten.
vica

#179 Re: Nos,

2014-01-22 19:11

én egy békés ember vagyok, aláírtam a peticiót, és néztem az Universal Wagner ismétléseit máig. De mától az is megszűnt, azt irják, fizessek elő. Nem fogok. Komolyzenében is a változatosságot szeretem. Ha sokan közületek nem hajlandó fizetni ezért a vacak komolyzenei csatornáért, akkor talán elgondolkodnak. #178: -

Karesz

#180 Mezzo

2014-01-24 16:52

Ma én is felmondtam a second hand csatornának.
tata60

#181 mezzo

2014-02-28 14:17

Szomorú , önző döntés! Ha egy cég valóban támogatja a kultúrát ilyen döntés eszükbe sem jut. Vannak a T-Home kínálatában értékes csatornák pl. tudományos műsorok , de a legtöbb egyszerűen moslék. Nem szabadott volna megszüntetni. Az Unitel Classica mellett bőven elféne még egy komolyzenei adó! A Mezzon sok jazz zene is volt. Tehát nemcsak komolyzene! Nem hiszem , hogy ezeknek a hozzászolásoknak lenne foganatja. Üdvözlet minden mezzo rajongónak. A hozzászólásokból látni ,hogy vannak még kutúremberek.

Vendég

#182 Re:

2014-03-06 21:45

#8: -