Ragaszkodunk a Mezzo-hoz.
Ragaszkodunk a Mezzo-hoz. / Közlemények / Mezzo kudarc / Hozzászólások
Vendég |
#262014-01-05 12:55Köszönjük Erzsi, hogy fáradtál értünk, és nagyon sajnálom... Üdvözlettel, Blazsek András |
Vendég |
#272014-01-05 13:03Elvagyok keseredve de köszönjük a pròbàlkozàst ès gratula a szèp könyvedhez!!! Kollár Eszter |
Vendég |
#282014-01-05 13:07Kedves Sándor Erzsi! Bár az életben nem találkoztunk, azért a kezdeményezésnek nagyon örültem, és amit tehettem, - aláírásommal támogattam a készülő beadványt, - ezért nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez a petíció nem érte el a célját. Sajnos, tényleg a kultúra minden területen való visszaszorítása lehet a cél. Egy-egy használható műsort ugyan sugároznak nagy ritkaán, de gondosan ügyelnek rá, hogy az úgynevezett "főm műsor-időkben" lehetőség szerint a szellemi alultápláltság köreit bővítsék. (Pedig ettől már egy egyszerű "Misi Mókus" is elmenekült.) Úgy látszik nekünk még jócskán van hová süllyednünk. Üdvözlettel és köszönettel: Kübler Istvánné |
Vendég |
#292014-01-05 13:26Ez a k-európai magyar kapitalizmus maradékelven működik: nem többet, jobbat, hanem ugyanazt vagy jevesebbet kínàl, mert költségágon akar megmaradni. Én UPC-előfizető vagyok, de ott se lesz másként. Az egész előfizetés lemondását adott esetben talán majd érzékelik, az én veszteségem meg csökken. Erőfeszítését köszönöm; ebben az államban az ember vagy meghajol, vagy radikalizálódik. Normális win-win játszmák nincsenek. Marosi Gyögy MEZZO néző |
bor kati |
#302014-01-05 13:32A szolgáltatók legnagyobb része csak a saját zsebét szolgálja. A magyar nézők többsége az igénytelen gagyira van idomítva, ahol a reklámot el lehet adni. A Mezzo-n nem lehet. Igényes, művelt, tájékozott, széles látókörű emberekre ebben az országban semmi szükség. |
Vendég |
#312014-01-05 13:33Tisztelt Hölgyem ! Bár a digi tv előfizetője vagyok , csak azért mert ott van mezzo adás, természetesen csatlakozom a támogatóihoz, hiszen az egyetlen zenei kulturális csatorna a sok sok tingli-tangli csatorna között. Jó lenne ha sikerrel járna tiltakozása, melyhez csatlakozom kéz csók Fábri György |
Vendég |
#322014-01-05 13:38Ez nem a reklám helye, de a Hello HD-n van Mezzo és újabban Brava HD is! Egyenlőre! Ha tehetitek, menjetek át oda... Schwarz Éva |
Vendég |
#332014-01-05 13:39Valahogy ki kell kényszeríteni,hogy legyen. Egyébként mi is a UPC-nél vagyunk már 2 éve és nem sikerült megtalálni a csatornát,segíteni pedig nem segítettek,hogy mi öregek hogy keressük,nem nagyon értünk hozzá.Az automatikus kereső sem hozta be. |
Vendég |
#342014-01-05 13:39sajnálom, de ez van. |
Vendég |
#352014-01-05 13:43Kedves Erzsi! Nagyon köszönöm a fáradozását Mezzo-ügyben. Nem kell ezt kudarcként megélni. Ön és a petíció támogatói megtették, amit a lehetőségekhez képest tenni lehetett. Elképzelhető, hogy egy év múlva újra megjelenik majd a Mezzo a nagy szolgáltatók csatornakínálatában. Én már megszoktam, hogy folyamatosan gond van a Mezzo elérhetősége körül. Ilyenkor a korábban felvett műsorokat nézem. Az ördög ügyvédjeként még megjegyezném, hogy az Unitel Classica nem olyan rossz csatorna. Bár ha választhatnék, én is inkább a Mezzot kérném. A szolgáltatókról annyit, hogy amikor pár évvel ezelőtt egy hasonló petíció volt a Mezzo "elvesztése" miatt, akkor az UPC Budapest körzetében megtartotta a Mezzot, de a vidéki hálózatban kivette a csatornakínálatából. Ebből arra következtetek, hogy a csatorna kiejtése nem indokolható egyszerűen azzal, hogy a külföldi szolgáltatóval meg tud-e egyezni az UPC vagy a T-Home. Azt is érdemes lenne megnézni, hogy pl. a T-Home és az UPC mit csinál a környező országokban. De egyelőre sem az UPC, sem a Telekom nem frissítették a weboldalukat, tehát akárcsak a magyar weboldalukon, a környező országokban is szerepel a Mezzo a csatornakínálatban. Az áldatlan helyzet ellenére is klasszikus zenében gazdag, boldog új évet kívánok Önnek és mindenkinek, aki a klasszikus kultúrát szereti és a petíciót támogatta. Üdvözlettel Pécsről: Hegedűs Irén |
Zongorista |
#362014-01-05 13:51Nálam is volt még tegnap Mezzo! Ezért azt gondoltam, sikerült!! Hát, nagy csalódás.....pedig egyre több helyen, több cikkben olvashatjuk, hogy a KOMOLY zene-és egyáltalán a zenetanulás - mennyire nélkülözhetetlen a gyerekek fejlődése szempontjából, sőt, mondhatjuk az emberré levés illetve maradás szempontjából! Szomorúan konstatálom, hogy EZ a kettős mérce, amikor beszélünk , nyilatkozunk fontos dolgokról JÓL, aztán csináljuk az ELLENKEZŐJÉT!!! (Gondolok itt az énekórák számának drasztikus lecsökkentéséről, az Új Zenei Újság fél órára kurtításáról, és sajnos, még sorolhatnám...)Már csak a csodában bízom! És köszönöm ezt a fórumot is, habár ez a halk kiáltás elveszett az éjszakában..... |
Vendég |
#372014-01-05 13:53A Mezzót mint adót nem lehet valahogy elérni? Ők mit szólnak ehhez, hogy csak úgy megszüntetik valahol a sugárzásukat? Üdv: Erzsó Nagyon boldog új évet kívánok én is és egy újabb könyvet! |
scha Vendég |
#382014-01-05 13:54én is annyira naiv vagyok, és már mennék is át a upc-be, de nálam nincs :-( |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2014-01-05 13:59- Date of removal: 2014-01-05
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#402014-01-05 14:05sajnálom :( az egyetlen adó, amit nézni szoktam. tegnap este is fantasztikus Carmen előadás közvetítése volt a Met-ből.igazi színházi élménytől fosztanak meg. nagy kár érte. |
Nováky Rita |
#412014-01-05 14:07nincs tévém, csak megérkezett hozzám ez a levél, és így olvasom. Nekem mindig a Bartók rádió szól, de annak színvonaltalanságához szívesen hozzászólnék. (mondjuk Kossuth rádiót hallgatni meg már alig-alig lehet). |
Vendég |
#422014-01-05 14:23Sajnálom, hogy nem sikerült. Ez borzalmas, hogy a pénzünkért nem azt nézhetünk, amit szeretnénk. Esküszöm legalább 4 olyan csatorna van az előfizetésem között amit soha nem nézek és a "tartalma" alapján nem is fogok. Üdv. és BUÉK: Kazincziné Judit |
Vendég |
#432014-01-05 14:30Kedves Mindannyian! Sajnos, többről szól ez a történet, mint hogy megfosztanak minket egy remek csatornától. A szolgáltató a minden európai állam által ingyen sugárzott közszolgálati adásokat (TVE, RAI uno, stb.) is csak külön kívánságra, "természetesen" pénzért teszi vehetővé. A kultúra, a nyelvek ismerete továbbra is csak kevesek kincse marad, Magyarország pedig egyre távolodik attól a világtól, amiben talán nemcsak a Mezzo hívei éreznék jól magukat. Köszönet Sándor Erzsinek és a petíció aláíróinak, hogy szót emeltek a folyamat ellen! A kimenetel nem csak nekünk fáj, fáj annak is, aki nem is észleli. Wolf Péter |
Vendég |
#442014-01-05 14:38Köszönjük az aktivitását, jó, hogy legalább megpróbáltuk! Városy Péter |
Vendég |
#452014-01-05 14:46Kedves Sándor Erzsi! Nyugtasson az a tudat, hogy legalább megpróbáltuk, és ez a Te érdemed! A Telekom-on kívül pedig van még szolgáltató, anelyik akár olcsóbb is ... BUÉK! Mné Lili |
Vendég |
#462014-01-05 14:50Nagyon sajnálom ,de nagyon köszönöm a jó akaratot és a fáradhatatlan tenni akarást! |
Erzsi Sándor A petíció szerzője |
#47 Re:2014-01-05 15:31szolgáltató az van, de hűségnyilatkozatom is van a Telekommal. a fenébe! |
Vendég |
#482014-01-05 15:58Kérjük, maradjon a Mezzo elérhető, megfizethető Magyarországon! Dr.Benyó Marianna |
KM |
#492014-01-05 16:14Tudom, hogy senkit nem vigasztal, és a jövőtől félve mondom (hogy nem sokáig örülhetek neki én sem), de a Hello HD-n még a normális csomagban van, sőt, decemberben elindítottak egy másik komolyzenei csatornát is (bravaHD névre hallgat, holland "származású"). Ha tőlük rendelik meg az internetet is, nem is olyan drága. |
Vendég |
#502014-01-05 16:15Én írtam a t. szolgáltatómnak, h. lemondom, és máshova megyek tőle, ha megszünteti a mezzót!!! Ám ha új "csomagban" kívánja eladni, akkor megveszem az új csomagot! Ha sokan elpártolnánk, (v. ennek lehetőségét lobogtatva talán hajlandók lennének... Hm??? üdv. pödörili |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
6796 Létrehozva: 2024-06-21
A kulturális, zenei és közösségi életért
1267 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
650 Létrehozva: 2024-12-16
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
352 Létrehozva: 2025-01-03
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
273 Létrehozva: 2025-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1775 Létrehozva: 2024-09-29
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
219 Létrehozva: 2025-01-02
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
190 Létrehozva: 2025-01-14
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
245 Létrehozva: 2024-12-14
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53215 Létrehozva: 2014-01-01
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
167 Létrehozva: 2025-01-01
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
455 Létrehozva: 2024-11-21
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
101 Létrehozva: 2025-01-03
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
183 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
442 Létrehozva: 2024-12-09
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6826 Létrehozva: 2023-07-26
A szilveszteri tűzijátékok betiltásáért Kőbányán
74 Létrehozva: 2025-01-01
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49899 Létrehozva: 2024-02-07