Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

tf3868

/ #278

2013-12-09 13:32

1. A vizsgálatokat az ilyen vizsgálatokra hivatalosan megbízott Országos Környezetegészségügyi Intézet végezze el, az általunk megnevezett anyagokra, melyek legtöbbször szerepelnek a nemzetközi chemtrail vizsgálatokban.

2. A vizsgálatok teljes költségét az állami költségvetés állja.

3. A vizsgálatokat az általunk megjelölt helyszíneken és időpontokban, illetve azt követően 1 hétig (napi mintavétellel és vizsgálatokkal) végezzék, videofelvételes/fényképes rögzítés és a felügyeletünk mellett.

4. A vizsgálatok időtartama: 3 hónap.

5. A vizsgálatok eredményét tegyék nyilvánossá főműsoridőben, a legtöbb hallgatóval, illetve nézővel rendelkező magyarországi tévé- és rádiócsatornákon, a http://www.kormany.hu/hu oldalon és a legtöbb olvasóval rendelkező napilapokban a címlapon.


Azért ehhez pofa kell, hogy még olyat is követeljetek még kétszázan se ami az tisztességes, normális hétköznapi emberek befizetett adójól menjen...2. pont...a teljes költséget az állam állja, de ti, mint szuperhatalom mindig ott kell, hogy legyetek és mindez három hónapon át!! És még kapjatok talán szakértői fizetést is az államtól?
A vizsgálatok eredményét tegyék közzé főmúsoridőben bla-bla-bla...megint egy kétszáz fő alatti hőzöngő miatt címlapra, főműsoridőbe kerüljön valami...
Először valami kézzel fogható bizonyítékot nem kellene produkálni ami alapján el lehet kezdeni valamit? És Magyarországi bizonyítékot!