Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#276 Re:

2013-12-09 13:26

#272: tf3868 -

Csalás lenne Welsbach nevének említése?... Véleményem szerint, a cikk írója arra gondolt, hogy Welsbach olyan kutatásokban is részt vett, amelyeket nem hoztak nyilvánosságra... A másik, amire utalhatott, hogy Welsbach elmélete és kutatása alapján dolgoztak ki egy olyan módszert, ami nanométer méretű fémszemcséket is felhasznál. Welsbach-anyagok. Nézz utána -> http://lmgtfy.com/?q=Welsbach+materials

De még pluszban adok neked egy érdekes infót az egyik Welsbach anyagról -> https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.epa.gov%2Fregion2%2Fsuperfund%2Fnpl%2F0203580c.pdf

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#277 Re:

2013-12-09 13:30

#273: -

Tiszteletben tartom a véleményedet. A gyakorlati emberismeret nem az erősséged, ez pedig az én véleményem! ;)

tf3868

#278

2013-12-09 13:32

1. A vizsgálatokat az ilyen vizsgálatokra hivatalosan megbízott Országos Környezetegészségügyi Intézet végezze el, az általunk megnevezett anyagokra, melyek legtöbbször szerepelnek a nemzetközi chemtrail vizsgálatokban.

2. A vizsgálatok teljes költségét az állami költségvetés állja.

3. A vizsgálatokat az általunk megjelölt helyszíneken és időpontokban, illetve azt követően 1 hétig (napi mintavétellel és vizsgálatokkal) végezzék, videofelvételes/fényképes rögzítés és a felügyeletünk mellett.

4. A vizsgálatok időtartama: 3 hónap.

5. A vizsgálatok eredményét tegyék nyilvánossá főműsoridőben, a legtöbb hallgatóval, illetve nézővel rendelkező magyarországi tévé- és rádiócsatornákon, a http://www.kormany.hu/hu oldalon és a legtöbb olvasóval rendelkező napilapokban a címlapon.


Azért ehhez pofa kell, hogy még olyat is követeljetek még kétszázan se ami az tisztességes, normális hétköznapi emberek befizetett adójól menjen...2. pont...a teljes költséget az állam állja, de ti, mint szuperhatalom mindig ott kell, hogy legyetek és mindez három hónapon át!! És még kapjatok talán szakértői fizetést is az államtól?
A vizsgálatok eredményét tegyék közzé főmúsoridőben bla-bla-bla...megint egy kétszáz fő alatti hőzöngő miatt címlapra, főműsoridőbe kerüljön valami...
Először valami kézzel fogható bizonyítékot nem kellene produkálni ami alapján el lehet kezdeni valamit? És Magyarországi bizonyítékot!
tf3868

#279

2013-12-09 13:35

Hát igen elfogadom a vélewményed és remélem a gyakorlatban soha nem kell hozzád hasonló emberrel közvetlen környezetben lennem! Ez meg az én véleményem!
Gábor Oberle
A petíció szerzője

#280 Re:

2013-12-09 13:44

#278: tf3868 -

"Először valami kézzel fogható bizonyítékot nem kellene produkálni ami alapján el lehet kezdeni valamit? És Magyarországi bizonyítékot!" - PONT EZT SZERETNÉNK ELÉRNI! TE TUDSZ EGYÁLTALÁN ÉRTELMEZNI MAGYAR MONDATOKAT VAGY KIMARADTÁL A MAGYAR ÓRÁKRÓL?...

"Azért ehhez pofa kell, hogy még olyat is követeljetek még kétszázan se ami az tisztességes, normális hétköznapi emberek befizetett adójól menjen..." - Csak nem gondolod, hogy ennek a vizsgálatnak a költségeit 2-3 dolgozó ember "zsebből" ki tudja fizetni??? A befizetett adóban pedig az én, és az ezt a petíciót támogató ismerőseim, barátaim, családtagjaim és azok ismerősei, barátai, családtagjai adója is ott van!
Szerinted a te állami ellátásodat miből fizetik?... Akik téged nem szeretnek, azok menjenek tiltakozni, hogy: Adják vissza azt a befizetett adónkat, amit "tf3868"-ra költött az állam!, vagy mi a fene?...

(Csak egy javaslat: Ne az indulataid vezéreljenek egy hozzászólás megírásakor!)

tf3868

#281

2013-12-09 14:26

Véleményem szerint, a cikk írója arra gondolt, hogy Welsbach olyan kutatásokban is részt vett, amelyeket nem hoztak nyilvánosságra..
Tehát már az első világháború előtt a K und K-ban olyan kutatások folytak amiket majd az USA fog felhesználni népírtásra!
Igen ha állítok valamit akkor azt illik bizonyítani is nem csak holmi délibábbal előállni, hogy igenis, mert én vagyok a NAGYON NAGY akárki amit én állítok azt el kell fogadni és szigrúan megvizsgálni...Legalább annyit elvárhatnék tőletek, hogy mondjuk tegnap délután 17 óra x perckor mondjuk Pápa fölött elrepült egy feltételezhetően nem regisztrált gép ami környezetszennező anyagokat bocsáthatott ki magából! Kérjük ezen területen a megfelelő szakhatósági vizsgálatokat!
Malacka

#282 Re: Trollok eszetlensége

2013-12-09 14:29

#257: Gábor Oberle - Trollok eszetlensége

Fröcsögjön csak a nyálad ... Majd Róbert Gida szarrá kungfuzik aztán sírhatsz anyucinak ...

Chuck Norris

#283 Re: Re: Trollok eszetlensége

2013-12-09 14:33

#282: Malacka - Re: Trollok eszetlensége

Nyugi van pajti, majd lerendezzük ...

tf3868

#284

2013-12-09 14:34

Azért ehhez pofa kell, hogy még olyat is követeljetek még kétszázan se ami az tisztességes, normális hétköznapi emberek befizetett adójól menjen..." - Csak nem gondolod, hogy ennek a vizsgálatnak a költségeit 2-3 dolgozó ember "zsebből" ki tudja fizetni???
Abban biztos vagyok, hogy ezen vizsgálatoknak a költségeit két-három ember csak azon esetben tudná zsebből kifizetni ha egy sikeres vállalkozást üzemeltetne..de azért nincs az összköltség 20 millió fölött, annyiból kihozható, de azért még ezt a húszmillát is egy délibábra nem bizonyított dologra költeni? Hát ha az én ráeső részem, mint egy adófizető a négymillióbol csak 5 forint akkor is kikérem magamnak, én ennyivel sem járulok hozzá ehhez a zöldséghez! Igeis ezt saját zebből vagy szpozor által oldjátok meg! LED falra PeCsa bérletre futja akkor fussa ezekre a vizsgálatokra is!!!
kérdező

#285 Re: Re: elgondolkodtató képek

2013-12-09 14:51

#274: Gábor Oberle - Re: elgondolkodtató képek

Csak azt akartam ezzel megmutatni, hogy azért mert egy repülőn tartályok vannak a nem feltétlenül jelenti azt, hogy azt csak és kizárólag chemtrailre használhatják.
Be kéne látnod végre, hogy eddig az összes érvedre hoztunk ellenérvet, és még egyetlen bizonyítékot sem hoztál ide.
Ha felraksz egy képet és ráírod, hogy chemtrail attól még az nem lesz az.
Ahogy a peticíó címoldalán levő kép sem lesz az, csak azért mert te azt mondod.
Amúgy egyszerű civileknek is engedélyezett a repülőterek környékén a repülőforgalom fényképezése és dokumentálása, sőt a rádióadások lehallgatása is.
Azonkívül elég gonosz emberek lehetnek ezek a katonák, hogy szó nélkül lepermetezik mérgező szerekkel a saját lakosságukat és esetleg a családjaikat és szó nélkül tűrik amikor velük is ez történik.

Arra sem igazán adtál választ, hogy honnan tudod, hogy a NATO és szövetségesei megegyeztek a abban hogy lehet chemtrailezni?

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-12-09 14:52


kérdező

#287

2013-12-09 14:56

Azonkívül továbbra sem mutattál olyan képet ahol azonosító nélküli NATO katonai gépek chemtrailt permeteznek ránk.
Szintén nem tudod megmondani, hogy egy kép alapján hogyan állapítod meg, hogy kondenzcsík mennyi ideig marad fenn, milyen hosszú, hol, ki , és mikor húzta.
Emiatt a nyitóoldalon levő kép is értelmetlen.
Gábor Oberle
A petíció szerzője

#288 Re:

2013-12-09 15:00

#281: tf3868 -

A világ műkődéséről neked annyi fogalmad lehet, mint egy százas szögnek...

Komolyan gondoltad, hogy itt neked fel fogja bárki is fedni a chemtrail és a geo-engineering teljes tervezetének és működésének részleteit?... :D (Azt egyébként sem lehetne, mert akkor mi lennénk a tevékenység kivitelezői!...)
Hidd el, megvannak erre a kutatók, a világ számos országában, akik saját életüket félretéve, a többi ember és az élővilág megmentése érdekében, legalább 15-20 éve küzdenek a folyamat ellen!
Ez a téma nem úgy derült ki a világban, hogy "agyament hülyegyerekek" a szombat délutáni zsíroskenyér-partin kitaláltak egy mesés történetet!...
Arra még nem gondoltál, hogy olyan emberek hozták ezt nyilvánosságra, akik a kutatásokban és a kivitelezésben részt vettek/vesznek?...

Háttérhatalom

#289 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

2013-12-09 15:05

#221: ChemTrailorFucker - Re: Re: Re: Re: Re: Chemtrail-Contrail

De milyen katonai információkról beszélsz? Egyébként a napi légtérfelhasználási tervben minden lőtér és (légi/földi)gyakorlótér aktivitását feltüntetik, hogy a gépek ne repüljenek bele. Az a baj, hogy össze vissza váltogatjátok, hogy éppen kit tesztek felelőssé, kezdtük a civil utasgépeknél, érintettük a ,,jezés nélkülieket" most pedig a katonainál tartunk. Legalább döntsétek el, hogy kit utáltok, mert így nehéz követni, hogy kit kell megvédeni éppen :D

Pssszt!

#290 Re: Re:

2013-12-09 15:06

#288: Gábor Oberle - Re:

Akkor egyrészt konkrétumok miért nem születtek?

Csak ti is a sütétben tapogatóztok. Meséket szőttök MERT UNATKOZTOK. Ha tudnátok mindent mit tehetnétek ellene? SEMMIT uygan olyan hasztalan szarkupacok maradnátok mint midnen ember ... összefogás? SZART! Egy értelmes petíciót nem vagytok képesek írni ...

 

A tudás hatalom, de a tudatlanság boldogság ...  Ti mind nyomorultan döglötök meg, tehetetlenül, de mi akik nem foglalkoznak a minket túlnövő dolgokkal boldogan és békésen hunyunk el szép élet után ...

 

De ezt ti fel sem foghatjátok, mert a földigiliszták és mikroszkópikus kamerákat hordozó drónok nemde? Meg az óvodások MArslakók ... Sok agyament gyökér!!

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#291 Re: Re: Re: elgondolkodtató képek

2013-12-09 15:07

#285: kérdező - Re: Re: elgondolkodtató képek

Egy megfelelő idézet és válasz a fenti hozzászólásodra:

"11. Az OMSZ 2009-ben blokkolta(ki tudja miféle nyomásra) az Eumetsat műhold
meteorológiai helyzetképeinek megjelenítését!http://www.eurometeo.com/english/meteosat/jump_OTHER-9 - Az
utoljára megjelenített képek egyértelműsítik a hazánk éghajlatába, időjárásába történő erőszakos beavatkozást!
Érdekes módon a Németország-Kelet-európa térség Eumetsat felvétele nem titkosított, és ezeken a 2012-07-23
5:00 és 6:00 dátumozású felvételeken jól láthatók a csíkok, azonban a magyarországi csíkozások ezeken a
felvételeken sajnos nem érzékelhetők. http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT15/index.htm
12. Az egyik leggyakoribb ellenérv, hogy "az elkövetők magukat is lepermetezik,
miért tennék?" - A válaszom egyszerű: 1. A dohányost érdekli hogy mi lesz az önnön és
környezete egészségével?NEM! Hasonló gondolkodású emberek hozzák meg a rossz döntéseket
odafönn, és akár még lehet hogy dohányoznak is. 2. A diktátorokat érdekli valami is egyáltalán,
ami nem a hatalmuk növeléséről szól?NEM! 3. Az elmebetegeket érdekli valami is ami reális, és
képesek felmérni bárminek is a kockázatát? NEM! 4. - A hatalommániás elmebeteg személyek
valóban elhitethetik magukkal, hogy amit tesznek, az jó a világnak, így saját családjuknak is. 5.
Akár légkondicionált dácsáikban és szuperluxus bunkerjaikban/trópusi szigeteiken lévő luxusdácsáikban
is "átvészelhetik"/megfigyelhetik, hogyan "sikerednek" halált hozó kísérleteik az
"FÖLD megmentésére",valójában a lakosság csökkentésére/kiirtására, a HAARP-technológiás
természeti katasztrófákra vonatkozólag. A VILÁGURALOMRA TÖREKVŐ PÁR EMBER DIKTÁTORI
HAJLAMÚ ELMEBETEG! EGYÁLTALÁN NEM ZAVARJA SAJÁT HOZZÁTARTOZÓI
VESZÉLYEZTETÉSE SEM, VAGY LEGALÁBBIS KÉPTELEN FELMÉRNI ENNEK REALITÁSÁT,
KÖVETKEZMÉNYEIT RÉSZBEN MENTÁLIS ZAVARAIK, RÉSZBEN OSTOBASÁGUK, RÉSZBEN
TERMÉSZETTUDOMÁNYOS MŰVELETLENSÉGÜK, RÉSZBEN HATÁRTALAN ÖNZÉSÜK,
KAPZSISÁGUK, de legfőképpen HATÁRTALAN GONOSZSÁGUK KÖVETKEZTÉBEN! - A
LEGLÉNYEGESEBB DOLOG,HOGY EZEK AZ EMBEREK PÉNZÉRT /HATALOMÉRT MINDENRE
KÉPESEK, ÉS HAJLANDÓK! - Fenti érveléstől függetlenül illetve azzal összefüggésben
egyértelmű tény, hogy a HAARP-CHEMTRAIL együttes bevetésének célja elsősorban az időjárás
befolyásolása, és fegyverként való alkalmazása világuralomra törekvő politikájuk érdekében. A
természeti rendszerek – és így mi emberek – megmérgezésének tényét akármilyen rangú/rendű
szándék eredményeként/eszközeként is tekintjük, mindenképpen a végtelen önzés és sátáni
felelőtlenség terméke!
" (forrás: Geotruth Igazföld facebook felhasználó)

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-12-09 15:07


Gábor Oberle
A petíció szerzője

#293 Re: Re: Re:

2013-12-09 15:10

#290: Pssszt! - Re: Re:

Lásd a #288-as válaszom.

Pssszt!

#294 Re: Re: Re: Re:

2013-12-09 15:11

#293: Gábor Oberle - Re: Re: Re:

Olvastam :) Egy merő f@szság habbal a tetején.

 

Csak tématerelés meg maci faszán vitézkötés ...

Miért is bíztok azokban a bizonyos kutatókban? Vagy miért bíznátok az állam ellenőrzését végzőkben? Lehet korruptak. Vagy lehet, hogy lettősen korruptak ... esetleg többszörösen? Ujujj ÖSSZEESKÜVÉS!

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#295 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-09 15:18

#294: Pssszt! - Re: Re: Re: Re:

Ráérő idődben nézd meg ezt a filmet, többet ér, mint itt fél napokat eltöltened felesleges szőrszálhasogatással!

Tehát a film -> http://www.youtube.com/watch?v=0AU6KwgxaOo

Háttérhatalom

#296 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-09 15:19

#295: Gábor Oberle - Re: Re: Re: Re: Re:

Ez csak az én szaros hétvégi filmem ... Mi fizettük le mindet.

Pssszt!

#297 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-09 15:22

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#298 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-09 15:23

#296: Háttérhatalom - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Aki készítette a filmet, nem beszél magyarul! ;) Csak szólok! :)

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-12-09 15:30


Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2013-12-09 15:33