Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

tf3868

#281

2013-12-09 14:26

Véleményem szerint, a cikk írója arra gondolt, hogy Welsbach olyan kutatásokban is részt vett, amelyeket nem hoztak nyilvánosságra..
Tehát már az első világháború előtt a K und K-ban olyan kutatások folytak amiket majd az USA fog felhesználni népírtásra!
Igen ha állítok valamit akkor azt illik bizonyítani is nem csak holmi délibábbal előállni, hogy igenis, mert én vagyok a NAGYON NAGY akárki amit én állítok azt el kell fogadni és szigrúan megvizsgálni...Legalább annyit elvárhatnék tőletek, hogy mondjuk tegnap délután 17 óra x perckor mondjuk Pápa fölött elrepült egy feltételezhetően nem regisztrált gép ami környezetszennező anyagokat bocsáthatott ki magából! Kérjük ezen területen a megfelelő szakhatósági vizsgálatokat!

Válaszok

Gábor Oberle
A petíció szerzője

#288 Re:

2013-12-09 15:00:01

#281: tf3868 -

A világ műkődéséről neked annyi fogalmad lehet, mint egy százas szögnek...

Komolyan gondoltad, hogy itt neked fel fogja bárki is fedni a chemtrail és a geo-engineering teljes tervezetének és működésének részleteit?... :D (Azt egyébként sem lehetne, mert akkor mi lennénk a tevékenység kivitelezői!...)
Hidd el, megvannak erre a kutatók, a világ számos országában, akik saját életüket félretéve, a többi ember és az élővilág megmentése érdekében, legalább 15-20 éve küzdenek a folyamat ellen!
Ez a téma nem úgy derült ki a világban, hogy "agyament hülyegyerekek" a szombat délutáni zsíroskenyér-partin kitaláltak egy mesés történetet!...
Arra még nem gondoltál, hogy olyan emberek hozták ezt nyilvánosságra, akik a kutatásokban és a kivitelezésben részt vettek/vesznek?...