A Clubrádió megmaradásáért

Vendég

/ #2

2011-06-10 19:19

A frekvencia meghirdetésénél a "zenei tartalom" túlpontozása sztem semmi mást nem szolgál, mint azt, hogy az ellenvélemény elnémuljon. A médiahatóság szerint ugyanis a zenében nem lehet politizálni, ellenvéleményt kifejteni.
Nos, ez egy óriási tévedés, mivel az én nemzedékem a zene és az abban elrejtett mondanivalók útján tudott ellenzékivé válni...."nyílik még a sárga rózsa...."
Nos, a 21. században nem hinném, hogy ismét kódolt szövegek, slágerek alapján kellene bármi ellen ellenvéleményt nyilvánítani!
Tiltakozom a Fidesz teljes pályás letámadása, agymosása ellen. Tiltakozom az ellen, hogy mindenbe beleszóljon, legyen az akár az én teljesen magánszférám, az ágyam, a gyermeknevelésem, világról alkotott véleményem!
Tiltakozom az ellen, hogy ismét intézményesen akarják mosni az agyamat, vagy bárkiét is!
Elég volt! Hatvanadik életévemhez közeledve kikérem magamnak, hogy Lázár, Balsai, Semjén, Szijjártó...no és vezérlőjük, Orbán Viktor határozza meg, miről mit gondolhatok, miként élhetek, milyen erkölcsi elvek mentén határozzam meg az én privát életem!