A Clubrádió megmaradásáért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A Clubrádió megmaradásáért petíció automatikusan generált fórumtémája

Izsák László
A petíció szerzője

2011-06-10 18:44

A Clubrádió hangja a "zene".
I

Vendég

2011-06-10 19:19

A frekvencia meghirdetésénél a "zenei tartalom" túlpontozása sztem semmi mást nem szolgál, mint azt, hogy az ellenvélemény elnémuljon. A médiahatóság szerint ugyanis a zenében nem lehet politizálni, ellenvéleményt kifejteni.
Nos, ez egy óriási tévedés, mivel az én nemzedékem a zene és az abban elrejtett mondanivalók útján tudott ellenzékivé válni...."nyílik még a sárga rózsa...."
Nos, a 21. században nem hinném, hogy ismét kódolt szövegek, slágerek alapján kellene bármi ellen ellenvéleményt nyilvánítani!
Tiltakozom a Fidesz teljes pályás letámadása, agymosása ellen. Tiltakozom az ellen, hogy mindenbe beleszóljon, legyen az akár az én teljesen magánszférám, az ágyam, a gyermeknevelésem, világról alkotott véleményem!
Tiltakozom az ellen, hogy ismét intézményesen akarják mosni az agyamat, vagy bárkiét is!
Elég volt! Hatvanadik életévemhez közeledve kikérem magamnak, hogy Lázár, Balsai, Semjén, Szijjártó...no és vezérlőjük, Orbán Viktor határozza meg, miről mit gondolhatok, miként élhetek, milyen erkölcsi elvek mentén határozzam meg az én privát életem!

Vendég

#3 Re:

2011-06-10 19:29

#1: Izsák László -

Jómagam baloldali liberális gondolkodásúnak vélem magamat. A Klub-rádió számomra ma már az egyetlen olyan hírforrás, ahol értesülhetek olyasmikről is, amit az agymosott, kormányzati hírportálokból egyáltalán nem...sőt!

Idén ennek a hitemnek azzal is bizonyságot adtam, hogy kifizettem (átutaltam) 12 ezer Ft-ot. a rádió fennmaradása érdkében.....csak azért, hogy a Klub-rádió "hadd szóljon".

Köszönöm az Ön kezdeményezését.

Magam részéről igyekszek mindent megtenni azért, hogy a Klub-rádió továbbra is "Hadd szóljon!"

Sőt, a frekvenciapályázat számunkra kedvezőtlen "elbírálása" esetén a maradék picinyke kis demokráciánk védelmében akár még drasztikusabb lépésekre is vállalkozom!

Üdvözlettel: Maticsné, Klári

Vendég

2011-06-10 23:41

a klubrádió megszűnésével megszünik az objektív tájékoztatás. vigyázzunk rá!!!

Vendég

#5 Re: Re:

2011-06-11 07:25

moragi

#6 Moravcsik Ágnes 2800 Tatabánya Jókai Mór utca 105.

2011-06-13 08:08

Társammá vált a klub rádió, mint a 90'-es évek elején a Kossuth adó. Ha dolgozom, utazom, pihenek, a háttérben szól. Szinte kivétel nélkül szeretem az összes műsorát. Nagyon, nagyon hiányozna....
Ragaszkodom hozzá, majdnem úgy, mint egy családtaghoz, vagy tán egészen úgy.

Vendég

2011-06-13 08:13

Társammá vált a rádió. Ha dolgozom, ha pihenek, ha utazok a háttérben ez az adó szól. Családtaggá vált színvonalas műsoraival. Nagyon nagyon hiányozna....
"Megszűnése a demokrácia létét kérdőjelezné meg. Egy a zászló, egy a véleméy, egy az ízlés a művészetben, egy a hit... a hatalom mindent jól tud"??????
cikória58

2011-06-13 09:52

Javítani kellene a címet, mert a rádió K-val írja a nevét, tehát Klubrádió.
Nem azt kellene megszüntetni ami jól működik, amit szeretnek az emberek.
Van éppen elég zeneszóró adó, lehet köztük válogatni, ha vki olyat akar hallgatni.
Utálom, hogy nincs rendes tv, és tönkretették a Petőfit is.
Ha pedig nem tetszik a hatalomnak a kritika, akkor változtasson, nem a kritikust kell megölni!

Vendég

2011-06-13 15:18

A Klubrádiót akarom és azt is hallgatom!!!

Vendég

2011-06-13 17:42

Számomra a hitelesség és a szabadság rádiója vagytok !

Vendég

#11 Re:

2011-06-14 18:59

#1: Izsák László -

Van már egy, több mint 14 ezer aláírást tartalmazó, hasonló témájú petíció, ott kéne egyesíteni az erőinket, nem szétforgácsolódni!

Vendég

2011-06-14 18:59

"Oly korban éltem én itt e földön
mikor ki szót emelt,az bújhatott...",Ezt akarjuk???

Vendég

2011-06-16 09:18

Sokat nem tudok mondani.Egyszerűen felháborító amit ezek a szemetek művelnek.A Szalai Annamária is jobban tenné ha a saját magánéletét rendezné. Visszagondolna az ős Fideszes időkre, mik történtek Egerszegen a régi irodában.Aztán leszállna a magas lóról, átértékelné az életét, hogy kinek mennyit ártott, levonná a következtetéseket és elhúzna oda ahova való.

Vendég

2011-06-17 13:49

Nálam csak ez az adás szól,ha nem lenne,nem hallgatnák rádiót!

Vendég

2011-06-17 17:27

Idős ember vagyok. Csaknem egyetlen szórakozásom, a Klub Rádió napontkénti músora, elsősorban Bognár úr beszélgetős müsora.Innen tudhatom,hogy sokan vannak még olyanok akiknek nézetei, véleménye azonos az enyémmel. Nagyon szeretem még a délelöttönkénti 2 órás műsort (10-12-ig) főleg azt amikor Kuncze úr vezeti a műsort. Remélem ,hogy talán megmarad ez az egyetlen reális adó.
Antal

Vendég

2011-06-19 15:02

Ha a hatalom meg akarja szüntetni a Klub Rádiót, akkor az a hatalom nagyon fél!
Mennyél mán

#17 Izsáknak..

2011-10-10 13:46

Hogy megismerj,nem kell különösebb kutakodást végezni, bekapcsolod a rádiót, mikor nálad vendégeskedem??.Mi az a rádió az Emberhez képest, mégha buta paraszt is.???Én a ballibtől is ""balrébb"" vagyok, ha a hatalomról van szó,de hallgatok mert nincs olyan drága cipőre pénzem, mint Neked.Nincs kétféle igaszság,csak egy.Talán a Tied lesz az igaz??

Vendég

2012-01-04 18:03

Szeretném, ha megmaradna egy olyan Rádió, amely végre az igazságot mondja el, és közvetíti a hallgatókhoz!!

Tegyenek, és tegyetek meg mindent érte!!!

Kata

Vendég

2012-01-16 14:56

szeretem és ragaszkodom a club rádióhoz, még ha nem is mindenben értek egyet de kell ez a hang, zenei rádió igen sok van. szüksgé van erre és KELL.

Vendég

#20 rajsa

2012-01-16 14:58

szeretném látni, hogy mi indolkolná ennek a megszüntetését, itt a CSAK müködik és az ellenvélemény kkiírtása

Vendég

2012-01-20 21:04

Tudomásul kellene vennie a miniszter elnöknek, hogy ebben az országban nemcsak olyan emberek élnek, akik az ő és az ők szimpatizánsai, akik még gondolatban sem szavaztak rájuk.
Ezért emberbarátibb lenne, ha ezeket az embereket is méltányolná, mi is itt élünk.
Vagy intelligencia kérdése, vagy félelem.....
Kata

#22 Melyik az, hol található? Re: Re:

2012-01-20 21:08

Vendég

2012-02-03 01:53

A Klubrádiónak meg kell maradni!!!
Mert az egyetlen hiteles rádió!!!