NEM KELL SINTÉRTELEP TÁMOGASSÁK A MENHELYET KAPOSVÁRON!

Vendég

/ #78

2011-07-27 00:15

Elképesztő ami ebben a városban van. Nemrég tért nyugalomra a kis kutyám (15 éves volt), már előtte kezdtünk azon gondolkodni mi lesz a bekövetkezik, hova fogjuk temetni, mivel nem kertes házban élünk. Aztán találtunk egy hirdetést kisállat hamvasztásról, Siófokon működik a legközelebb, de felár ellenében eljönnek Kaposvárra a kisállatért. Nem volt kérdés, hogy ha eljön az idő ez lesz a leghumánusabb választás. El is vittük a kutyust a szomorú napon. Akkor beszélgettünk a tulajdonossal, aki elmesélte, hogy Kaposvár az egyedüli város a környéken ami még mindig a dögkutakat és a fehérjefeldolgozót támogatja. Azért próbálkoznak az engedélykéréssel. Azóta eltelt 3 hónap és sajnos a ismét elveszettünk egy kutyust (ő 14 éves volt), ismét a siófoki céghez mentünk, mondták, hogy próbáltak újra engedélyt kérni, de elutasította őket a város.
Akkor is le voltam döbbenve és most ismét le vagyok, hihetetlen ami itt történik. Síntértelepet menhely helyett, nem is értem kinek volt ez az agyament ötlete
Elnézést a hosszúra sikeredett bejegyzésért