NEM KELL SINTÉRTELEP TÁMOGASSÁK A MENHELYET KAPOSVÁRON!

Vendég

2011-07-26 23:44

MINDEN ELOLENYNEK JOGA VAN AZ ELETHEZ!
csucsu76

2011-07-26 23:53

Továbbítom, hogy minél több ember értesüljön róla és aláírja! Drukkolok!

Vendég

2011-07-27 00:15

Elképesztő ami ebben a városban van. Nemrég tért nyugalomra a kis kutyám (15 éves volt), már előtte kezdtünk azon gondolkodni mi lesz a bekövetkezik, hova fogjuk temetni, mivel nem kertes házban élünk. Aztán találtunk egy hirdetést kisállat hamvasztásról, Siófokon működik a legközelebb, de felár ellenében eljönnek Kaposvárra a kisállatért. Nem volt kérdés, hogy ha eljön az idő ez lesz a leghumánusabb választás. El is vittük a kutyust a szomorú napon. Akkor beszélgettünk a tulajdonossal, aki elmesélte, hogy Kaposvár az egyedüli város a környéken ami még mindig a dögkutakat és a fehérjefeldolgozót támogatja. Azért próbálkoznak az engedélykéréssel. Azóta eltelt 3 hónap és sajnos a ismét elveszettünk egy kutyust (ő 14 éves volt), ismét a siófoki céghez mentünk, mondták, hogy próbáltak újra engedélyt kérni, de elutasította őket a város.
Akkor is le voltam döbbenve és most ismét le vagyok, hihetetlen ami itt történik. Síntértelepet menhely helyett, nem is értem kinek volt ez az agyament ötlete
Elnézést a hosszúra sikeredett bejegyzésért

Vendég

2011-07-27 00:29

:( szar sintér telepek .... menhely a király :)

Anonymous

#80 ...

2011-07-27 00:30

Csak sikerüljön.

Vendég

2011-07-27 02:44

Remélem össze jön...

Vendég

2011-07-27 06:59

mindenkinek jár egy esély!
martilla

2011-07-27 09:07

az állatok védelme épp olyan fontos, mint a gyermekeink védelme. nélkülük sem volna élet ezen a bolygón.
az állatok szeretete egy lépés ahhoz, hogy ember tudj lenni minden körülmények között. aki erre nem képes az másra sem, szeretetre meg pláne. egy állat az ember hűséges társa lehet éveken át. a gondoskodást és a Tőled kapott szeretetet viszonozzák.
gló.

2011-07-27 09:39

Az állatok már sokszor megmentettek embereket, most rajtunk a sor! ♥
REDDOG

2011-07-27 10:50

Hali.Becsülöm és tisztelem a lányok munkáját személyesen is ismerek őket volt,hogy kutyakajával volt,hogy kis pénzel támogattam a telepet!Az,hogy felírjuk,aláírjuk és okosan bólogatunk,hogy ezt nem és ne így,inkább tegyünk,hogy nekik is jobb legyen és értem itt az anyagi dolgokat,vagy önkéntes ként néha besegíteni nekik!!!A géped elől nem fogod megváltani a Világot tegyél érte valamit!!!

Vendég

2011-07-27 10:59

ezektöl az álatkáktol türelmet joságot aklázatoságot és sok poziv tulajdonságotn lehet tanulni én zongorázok nekik ha idösel beszélwek velül de a harci kutyáktol nem mindegyiktröl félek neveltetéstöl psziholgiai lelki dolgoktol és függ eljutatnák ételt is cim a szálához budakeszi 2092 napsugár ut 12 német ágnes ajálotan mert hozá nyulnak a levelenjünkhöt köszönjük ételet tudnánkk adni és láétogatni öket én értem az álatokat autista vagyok és ök i nagyan suereretnek engem mert hü vagyok és értékes tulajdindságokat tölük tanultam hálált adokl a termtönek hogy segithtem köszönm szépen

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-07-27 11:13

Vendég

2011-07-27 11:26

Az emberek állattartására vonatkozó tudatosítását kéne felyleszteni inkább, minthogy menhelyre került állatokat kelljen elaltatni majd a megsemmisítésére pénzt áldozni.

Vendég

2011-07-27 11:28

Inkább, az emberek állattartási kötelezettségére kéne pénzt áldozni, minthogy a befogott állatok menhelyen való elpusztítását támogatni. hisz, az elhullott tetemek is pénzbe kerülnek. Inkább, az állatok ivartalanítását kéne szabályozni. a kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Vendég

2011-07-27 11:31

Nagyon remélem hogy valami lesz ezzel a peticóval.
Pufi

2011-07-27 11:41

Szorítok nagyon!!!

Vendég

2011-07-27 11:54

Azzal a gondolattal írom alá, hogy tudomásom szerint már működik egy kutyamenhely a településen. Nem értem miért ne lehetne azt az intézményt támogatni anyagilag, ahelyett, hogy egy másikat hoznának létre. A sintértelepek amúgy is kevésbé veszik szívügyüknek a kutyák elhelyezését altatás helyett. Úgy értem nem bajlódnak annyit egy kutyával annyit mint az állatvédő alapítványok/szervezetek. Ha nem jön a gazdi, vagy nem viszi el senki, akkor altatás. Vagy rosszul tudom???

Vendég

2011-07-27 11:55

Aláirva

Vendég

2011-07-27 12:06

Az állatok is megérdemlik az életet,a lehetőséget hogy egyszer bemegy valaki oda és lehet pont azt az állatot fogadja be akit elakartak altatni!!!

Vendég

2011-07-27 12:16

Nem szabad megengedni,hogy megtörténjen a baj!!! A kutya az ember leghűségesebb,a legőszintébb szeretettel elárasztott társa és nem utolsó sorban a Barátja is!

Vendég

2011-07-27 12:44

Nem sintértelepre van szükség, hanem állatmenhelyre, ahol szeretet, gondoskodást kapnak.

Vendég

2011-07-27 12:47

Remélem sikerül!!

Vendég

2011-07-27 13:17

Az állatok nagyon sok örömet tudnak szerezni az embernek. Ők nem mindig tudják magukat megvédeni. Segítsünk a lelketlen nekik a lelketlen emberekkel szemben.

Vendég

#99 20

2011-07-27 13:52

Ha tényleg megcsinálják a sintértelepet ennyi aláírás ellenére is, de remélem még többen irják alá minimum 5 ezren ahogy facebookon,akkor nemtudom mit csinálok :S csalódok egész szar kaposvárba akik szarságokra forditják a pénzt. pl: szökőkutak(annyi van már belőle,hogy inkább szar mint h szép), millio virág( felesleges,anélkül is megvan,meglenne kaposvár szépsége),akkor mindent elbontunk és üzeleteket,interspar, CBA-t épitettünk de minek??? :S szal érdekes dolgok vannak...a menhelyre kell szánni azt a pénzt amit ők sintértelepre szánnának,gyönyörűen meg lehetne csinálni, remek helyük lenne a kutyusoknak és biztos többen fogadnénak örökbe ha normálsi helyen,körülmények között lennének,vagyis hát jobba mitn most. meg akkor lehetne örökbefogado napokat,sétáltatós napokat csinálni. munkát lehetne adni 1-2 embernek pár ezerért stb...sorolhatnám. remélem ezeket a kiírásokat is megmutatják a polgármesternek!!!!!!!!!!

Vendég

#100 Talán

2011-07-27 14:08

http://szitakaroly.hu/index.php/hirek/648-szita-karoly-egyeztetesre-hivta-az-allatvedok-kepviselojet.html
Itt ÁLLAT MENHELYET említenek már, nem gyeptelepet! Meglátjuk mi lesz jövő héten! Reméljük a legjobbakat...