Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Vendég

/ #2438 Re:

2014-04-11 13:38

#2433: Oberle Gábor -

1. Mi köze a NASA-nak a kondenzcsíkokhoz??? A NASA az ürkutatási hivatal. Ezzel az erővel egy hentest is megkérdezhetnél arról, hogy mik a 95-ös benzin összetevői...
2. Semmilyen semény nem történt, mivel a chemtrail nem létezik és amint nem létező dolog, vele kapcsolatban sem történhet semmi.
3. Hogy mi a futóáramlat, annak te is könnyedén utánanézhetsz, ezt az örömöt nem veszem el tőled. Gugli a  barátod, az összes "tudásodat" onnan szedted össze, ez miért nem megy?
Elektromágnessel vagy lézerekkel fejlesztett hő annyira minimális egy időjárási jelenség tárolt energiájához képest, mint homokszemhez képest a sivatag. Ezért is nem lehetett sohasem a HAARP-pal földrengéseket, ciklonokat, de még egy picsak kis zivatart sem létrehozni mert ezek a jelenségek óriási energiákat szabadítanak fel. Minimum akkora energiabevitel kellene a létrehozásához, amennyi "kijön" belőle.
4. Gondolom valami próbálkozás a radarok hatótávolságának horizonton túli kiterjesztésére. Mi köze ennek a kemtrélhez? 
5. Ezt inkább az ÁNTSZ-től kellene megkérdezned, nem? Ott már próbáltad?
6. Bizonyos körülmények között keményebb a gyémántnál is.
7. Akkor keletkezik ilyen erő, amikor egy anyagrészecske egyik felét meg van világítva, a másik sötétben van. Mi köze a kemtrélhez?
8. Már úgy érted, hogy milyen talajra? Nem tudom. Kérdezd a geológusokat. Mi köze a kemtrélhet?
9. Mindhárman emberek. Mi köze a kemtrélhez?
10. Gondolom valamilyen pénzügyi vagy szakmai csoport lehet. Mi köze a kemtrélhez?
11. Konkrétan szerintem ezt nemigazán kötik iletéktelenek orrára. Mi köze a kemtrélhez?
12. Ezt nem részletezem, tele van vele a net. Amúgy egyetlen szaros kis bizonyíték nincs arra, hogy másra használták volna, mint az ionoszféra kutatására. Mert az, hogy Ráknénak vagy Bényeinek fáj valamitől a feje, azt korántsem nevezném bizonyítéknak.
Amúgy szerintem sok fémet használtak hozzá (dipólantennák), meg elektromos áramot. Mi köze a kemtrélhez?
13. Szerintem ez a kérdés irreleváns. Mi köze a kemtrélhez? 
14. Hát kb. annyira lehet előre megmondani a kiszóródás helyét, mint 2 hónapra előre a pontos időjárást.
Mondjuk egy "kicsit" nem ártana ismerni a meteorológiát. Ez neked szól és a mókusőrsnek...
15. Ha még mindig azt hiszed, hogy ez kizárólag a hőmérséklettől függ, nagyon tévedsz.
A levegő hőmérséklete felfelé haladva 100m-enként 0,65-1°C-kal csökken. A kondenzcsíkok kialakulásához nem csak alacsony hőmérséklet, hanem vízpára is kell, ami kicsapódik az égéstermékek apró részecskéin.
Ma például még nem láttam kondenzcsíkot, repülőt már igen.
Mivel egy hidegfront után vagyunk, odafent a hőmérséklet nagyon alacsony lehet, viszont a hidegfrontok általában kisöprik a párával telített levegőt a magasból, ezért nem tud mi kondenzálódni a hajtóművek által kibocsátott égésterméken.

Közben én is szedem össze a kérdéseket, majd várom a válaszokat viszont.
Üdv.