ZÉRÓ TOLARENCIA A DEVIZAADÓSOK ÜGYÉBEN

Vendég

/ #106 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

2014-06-27 20:18

#100: Ülő Bika - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 13. bejegyzőnek, a szerencsétlennek

"A kockázat mértékét - megtévesztéssel - 10-15 %-ra jelezték előre. Ugyanis csak egy 5 éves intervallumát mutogatták a CHF / HUF arány változás idősorából. Néz csak meg a 60 éves intervallumot. Látni fogsz hasonló szakaszokat. Ha tehát prudens lett volna tervezés, úgy felső korlátot kellett volna beépíteni a szerződésbe. A következmények ugyanis pontosan számolhatók. Nos és ha már itt tartunk, ez bizony felveti a bűncselekmény dolgát, mégpedig a szervezett, bűnszövetkezetben elkövetett károkozást."

EGYETÉRTEK!!!!!

Már unom ezt a Te mondod a magadét, én mondom a magamát szájkaratét. Ha lenne kedvem (de nincs), lekérdezném a CHF alakulását akár 1990-től modell futtatáshoz. Pl. 1994. hasonló időszakában 75-80Ft volt a CHF. Mindezzel csak azt akartam mondani, hogy nem kell ehhez 60 éves intervallumot nézni, elég a "módszerváltás" utáni időszakot. Ha 2004-re a duplájára emelkedett az árfolyam 10 év alatt, akkor miért ne fordulhatna elő, hogy további 50%-ot emelkedik. Szóval ezzel lehetett volna felkészülni a váratlanra, és nem elfogadni az 5 éves intervallumra vetített 10-15%-ot.

Tudod, 4-5 ember leül kávézni nyújorkban, beszélgetnek egy kicsit, és ha úgy akarják egy paerc alatt 5-10%-ot mozog a forint árfolyam.

Uff, én is beszéltem.

Drukkolok Nektek, hogy megfingassátok a bankokat!!!