Legyen vége az ellenzéki puccskísérletnek és a tudatlanságnak!!

Vendég

/ #47

2015-01-02 18:35

Nem hiszem ,hogy épelméjű ember meg tud ilyen szart fogalmazni. Én keményen dolgoztam egész életemben és nem jutottam semeddig .Csak a szerencsémnek köszönhetem ,hogy nem döglöttem éhen.Ön szerint nyavajognak a devizahitelesek ? Nekem nincs semmi féle hitelem,de el tudom képzelni ,hogy amikor egy ember felvesz hitelt a lakására és pár év alatt duplájára,triplájára emelik a részletet jogtalanul ,nem tudják fizetni és kilakoltatják ,hogy mit érez.. Azt hiszem ha ön abban a sorban állna ,nem is írta volna meg ezt a szart.Önnek szerintem soha nem volt anyagi gondja és nagyon elégedett volt mindennel. Tudja egy normális országbanaz egyenlő teherviselésnek kéne működni. Ez magyarországon úgy néz ki hogy akinek rengeteg pénze van az szarik az adókra ,mert megteheti.A szegényebb réteg meg minden nap más adófajtával szembesül. Én kb. 5 éve ugyan annyit keresek ,mert ugye 1.000.000 munkahely létesült és dübörög a gazdaság ,nem tudok elmenni a munkahelyemről máshova dolgozni ,mert nincs más . Akkor ön mi a jó büdös francról beszél ? Maguknak kéne elmegyógyintézetbe menni ..............