Szabadságot Szima Judit főtitkárnak, a TMRSZ-nek!


Vendég

/ #6

2015-07-16 14:29

Minden tiszteletem a volt kollégáké ,de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól..

Amit Szima Judit csinált az elején az valóban új és pédamutató volt.Összefogta a rendöröket.A rendörök rájöttek,hogy ha egységben lépnek fel sok mindent elérhetnek.

Ezek tények.Azonban Szima Judit akkor követte el az első hibát amikor szövetséget kötött a Jobbikkal egy politikiai párttal.Ez rossz döntés volt.Főleg azokban a "feszült"időkben..2006 után.

A többit meg már hagyjuk barátaim.Jó párszor voltak lennt kollégáink tag gyüléseken.Hajmeresztő sztorikat meséltek pozició osztásokról pénzlenyulásokról és a pénz elsibolásáról!És akkor még sehol sem volt a FIDESZ!

Ha valaki megnézi a Szima Judit letartóztatása elötti 2 év könyvelését illetve a szakszervezet gyülésein vezetett jegyzőkönyveket az látja hogy minimum a gondatlanság de lazán a szándákos vagyon elleni bűncselekmények elkövetése fennáll.

Lehet ezt érzelmi alapon megközeliteni ,maradjunk már a tényeknél és ne menjünk át egyből összeesküvés elmélet keresésébe.

Persze az való igaz hogy a jelenlegi kormánynak nem érdeke egy erős szakszervezet pláne ha az rendőr, de aki büncselekményt követ el annak lakolnia kell érte!

És ezt lehet jobbra ballra ferditeni!