Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!
SÁRICS ISTVÁN |
/ #9522015-10-27 16:39Sziasztok,ma szolt egy ism hogy olvasak bele mert fent van a nevem ,Csak úgy megjegyzem hogy létezik olyan cég aki normálisan foglalkoztatja a dolgozoitt ,Amúgy ez a válasz a 950 nek szól !! Ahogy olvastam a leveledet te sem lehetsz egy agyon tanult ember csak azért mert néha eltaláltad hogy hova kell a vesző meg a pont !!! Nem is értem mi a furcsa abban hogy az emberek lázadnak amikor sok sok éven keresztül nem voltak rendesen bejelentve, plusz van olyan aki undorito körülmények között dolgozik és egyáltalán nincs megbecsülve ,se egy köszönöm se egy dicséret csak a rabszolgaság!Látják az emberek hogy a cég évről évre jobban megy jobbnál jobb autók ugye Elter majd 20 milcsi Hoffer is terepjáróval tankoló kártyával meg sorolhatnánk, iszonyat pénzek ezeknek az autóknak a fentartása ,ezt valamiböl elő kell teremteni ugye!És nem azok dolgoznak meg érte akik ezekkel az autókal járnak és nem az ő pénzük van lenyulva nem ök vannak éh bére bejelentve ugye?? Ők csak duskálnak a jóbban ,az Elternek sem azért akarják a fejét mert olyan jó ember ,tudják jól az emberek hogy milye körülmények között él medence új ház stb ezt valamiböl ösze kelet rakni és gondolják hogy a sok év alatt amig nem voltak rendesen bejelentve az ő pénzük egy része is oda vándorolt ! Hova lett az oktatásokra felvet pénz ?? Meg még ezer dolog de ha jobban ráérek a héten akort ezt itt részletesen megirom hogy mik még a problémák:)! Nem most kellene kapálozni hogy milyen aranyos és jó ember az Elter hanem akort amikor a szabálytalnságokat elköveték akort kelet volna gondolkodni ! Én úgy gondolom hogy a tetteiért mindenkinek vállalnia kell a felelöséget ,Attilánk biztos emlékszik hogy én is vállaltam a felelöséget amikor lejárt a Vagyonörim :) segitség a szivatás volt ez van jót szivtam miatta ők meg a gyogyós haverjával Hofferrel jót vidultak ,De én üzenem mindenkinek hogy én tudok segiteni ha már valaki kiirta páran tudják már hogy megvannak a kapcsolataim mind Pécset mind Budapesten úgy hogy csak bátran név tel szám utca hsz minden ,Amúgy meg szarok a helyes irásra :) Aműgy meg soha senki véleménye nem érdekelt |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
6801 Létrehozva: 2024-06-21
A kulturális, zenei és közösségi életért
1267 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
650 Létrehozva: 2024-12-16
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
352 Létrehozva: 2025-01-03
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
273 Létrehozva: 2025-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1775 Létrehozva: 2024-09-29
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
219 Létrehozva: 2025-01-02
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
199 Létrehozva: 2025-01-14
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
245 Létrehozva: 2024-12-14
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53215 Létrehozva: 2014-01-01
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
167 Létrehozva: 2025-01-01
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
458 Létrehozva: 2024-11-21
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
101 Létrehozva: 2025-01-03
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
183 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
442 Létrehozva: 2024-12-09
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6827 Létrehozva: 2023-07-26
A szilveszteri tűzijátékok betiltásáért Kőbányán
74 Létrehozva: 2025-01-01
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49899 Létrehozva: 2024-02-07