Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#9512015-10-27 13:16Ezek akik ugatnak nem is akarnak dolgozni csak tudálékos faszok! Mert aztán ők okosnak képzelik magukat! |
SÁRICS ISTVÁN |
#9522015-10-27 16:39Sziasztok,ma szolt egy ism hogy olvasak bele mert fent van a nevem ,Csak úgy megjegyzem hogy létezik olyan cég aki normálisan foglalkoztatja a dolgozoitt ,Amúgy ez a válasz a 950 nek szól !! Ahogy olvastam a leveledet te sem lehetsz egy agyon tanult ember csak azért mert néha eltaláltad hogy hova kell a vesző meg a pont !!! Nem is értem mi a furcsa abban hogy az emberek lázadnak amikor sok sok éven keresztül nem voltak rendesen bejelentve, plusz van olyan aki undorito körülmények között dolgozik és egyáltalán nincs megbecsülve ,se egy köszönöm se egy dicséret csak a rabszolgaság!Látják az emberek hogy a cég évről évre jobban megy jobbnál jobb autók ugye Elter majd 20 milcsi Hoffer is terepjáróval tankoló kártyával meg sorolhatnánk, iszonyat pénzek ezeknek az autóknak a fentartása ,ezt valamiböl elő kell teremteni ugye!És nem azok dolgoznak meg érte akik ezekkel az autókal járnak és nem az ő pénzük van lenyulva nem ök vannak éh bére bejelentve ugye?? Ők csak duskálnak a jóbban ,az Elternek sem azért akarják a fejét mert olyan jó ember ,tudják jól az emberek hogy milye körülmények között él medence új ház stb ezt valamiböl ösze kelet rakni és gondolják hogy a sok év alatt amig nem voltak rendesen bejelentve az ő pénzük egy része is oda vándorolt ! Hova lett az oktatásokra felvet pénz ?? Meg még ezer dolog de ha jobban ráérek a héten akort ezt itt részletesen megirom hogy mik még a problémák:)! Nem most kellene kapálozni hogy milyen aranyos és jó ember az Elter hanem akort amikor a szabálytalnságokat elköveték akort kelet volna gondolkodni ! Én úgy gondolom hogy a tetteiért mindenkinek vállalnia kell a felelöséget ,Attilánk biztos emlékszik hogy én is vállaltam a felelöséget amikor lejárt a Vagyonörim :) segitség a szivatás volt ez van jót szivtam miatta ők meg a gyogyós haverjával Hofferrel jót vidultak ,De én üzenem mindenkinek hogy én tudok segiteni ha már valaki kiirta páran tudják már hogy megvannak a kapcsolataim mind Pécset mind Budapesten úgy hogy csak bátran név tel szám utca hsz minden ,Amúgy meg szarok a helyes irásra :) Aműgy meg soha senki véleménye nem érdekelt |
Vendég |
#953 Re:2015-10-28 06:00 |
Vendég |
#9542015-10-29 12:28Hello István. Köszönöm.hogy le irtad az igazat!!!!!!!!!!!!!!Ige Bünhödniük kell!!!Börtönbe a FASZSZOPOKkAL!!!! Szenvedjenek úgy mint mi!!!!!!!!!!!! |
Vendég |
#955 Re:2015-10-29 12:31Te meg inkáb Szopjad Elti PAPA FASZÁT de vigyázz ,hogy a Cumi ne,hogy ki esen a szádból!!!!!!!!!!!!! Hülye gyerek!!!!!!!!! |
Vendég |
#956 9542015-10-29 14:14Te miben szenvedsz ugyan talán abban hogy nincs eszed és nem tudsz gondolkodni? |
Vendég |
#957 Re:2015-10-29 14:22Milyen igazat írt le az István? Miért szívott ő mert lejárt a vagyonőrije? Milyen beosztásban volt mikor lejárt a vagyonőrije??? Lejárt jogosítvánnyal autót sem lehet vezetni te bunkó! Gondolkodjatok el ezen utána pofázzatok! |
sárics istván |
#9582015-10-29 19:12Ezt a nagypofáju 957 es hozászolást ha olyan tökös vagy miért nem irod ki a neved ??szeretném látni ki vagy ,nagyon okos vagy te tuti az Elternek a segnyaloja vagy meg akik mellette vagytok itt az oldalon ,Biztos jóval több lovét kaptok meg jobb bánásmodban részesültök mint a telephelyi örök,máskülönben nem nyalnátok a valagát !! Te kurvára tudhatod hogy én menyit szivtam az Elter meg a Hoffer szar döntése miatt, Tudom szar ügy mikor szorul a hurok de az Elter vállalja a felelöséget azokért a dolgokért amiket elkövetett ,Amiből jól élt és most is jól él a és az nem a rendes kétkezü munka hanem lopunk csalunk hazudunk , Amugy ha minden fasza lenne a cégnél nem jött volna létre ez az oldal 1000 céget feltudnék itt sorolni ahol a dolgozoknak eszébe sem jut hogy ilyen oldalt létrehozanak,És nem azért mert 300 ez a fizetésük hanem azért mert nincs minden olyan hivatalos pénzük elopva tölük ami nekik meg jár!!! Megbecsülik öket és nem beképzelt lekezelöek mint az Elter és tsai! Érdekes mikor 200 ember lázad 10 meg védi Az Elter biztos nem tett ezért semmit ugye ,Azon kellene elgondolkodni hogy miért van az hogy az emberek évek óta lázadoznak a normális fizetés miatt,Birom még van pofátok ide irogatni mikor sok sok éven keresztül osztogatátok a fekete pénzeket meg amit a mai napig csináltok!!! Ti beszéltek itt jó munkahelyröl a vegetácios zsebpénz fizetésel! Nekem is pontosan az az álláspontom hogy kapják meg ami jár nekik azt hiszik hogy mindent megusznak büntetlenül ez már nem az a világ ,lesz amikor mi nevetünk.Ezek a NAV os vizsgálodások semm azért vannak mert hepi minden de szépen kiirok majd ide mindent csak legyen kis idöm ,Uj fogkefe már nem fog kelleni :))))) |
Sárics István |
#959 Re:2015-10-30 06:38Bármilyen nevet oda írhatok... Most akkor én vagyok a Sárics Istán? |
Vendég |
#9602015-10-30 07:25R.I.P. a 200 őr veled vagyunk
|
Vendég |
#961 Re:2015-10-30 10:41 |
Vendég |
#962 Re:2015-11-01 05:39
|
SÁRICS ISTVÁN |
#9632015-11-02 06:47Barátom te nagyon okos vagy !! Csak vegetálj az alamizsna pénz mellet 120 évig, te tisztában vagy vele hogy mennyivel kárositanak meg egy év alatt??Arról meg ne is beszéljünk hogy az aki ott dolgozik 5 éve mi pénztöl eset el amit lenyutak töle ??Sirtok hogy mi lenne ha lecsuknák ezeket egyre keveseb bünözö több nyugodtabb és kielégültebb ember ,Én nem kevés munkahelyet tudnék sorolni ahol jobb a pénz a körülmény +megbecsülés természetesen nem Vagyonvédelmi cégröl beszélek,Irhatok bármilyen védelmi szar szöveget akort is azt valóm hogy nagyon de nagyon rászolgáltak a felelöségre vonásra ,ez elöl nem lehet elbújni elszökni !! Tudjátok nagyon jól hogy mostanában itt Baranyában nem egy nem kettő cég ment a levesbe pont az ilyen dolgok miatt mint amit az Elterék müvelnek ezért sok sok nyugodt év vár valakikre !! |
Vendég |
#964 Re: Re:2015-11-02 07:03Tisztelt kollégák,olvasom a sok irományt,és semmi mást nem látok,csak a harag,és a bosszút bennetek,nos szerintem mindenki tudja,hogy a harag,és a busszú,az rossz tanácsadó!Miért nem fogunk össze? Srácok,itt a nagy lehetőség,miért írkálunk szanaszét,fenyegetőzünk,szidjuk egymást,az Elterék pedig jót röhögnek a markukban!Állítsunk már fel ellenük,egyfajta peticíót!Itt mindenki szeretné elérni,hogy az Elter,és a Maczelka kezén kattanjon a bilics,de kérdem én hogy tényleg ez lenne a cél?Kedves barátaim,kollégáim,ezzel szerintetek mit érnénk el? A bosszúnkat,és a haragunkat kielégítettük,de a pénztárcánkat NEM!!!!Álljatok mögém,fogjunk össze,és megfontoltan cselekedjünk.Mégpedig:Ha már 20-fő kolléga mellém áll,akkor érdemes cselekedni,tehát várom a visszajelzéseket!Egy-két izelítő:Tudjuk hogy eddig kozmetikázták a pénzünket,/csaltak,loptak,hazudtak,elvették a mi pénzünket,és azt sem adták oda ami járt volna,pl benzinpénz,kafetéria,/de szerintem mindenkinek,megvannak a bizonyitékai.Mivel tudom hogy a fent említett vezetőink is olvassák ezeket a sorokat,így viszont a helyzetünk könnyebb,és a kérésünk feléjük a következő:2016,01,01,vel béremelést kérünk,mégpedig,portás,telepőr,havi,10szolgálatra,24/48, 150Ezer nettó,járőrök:havi 160Ezer nettó fizetést+benzinpénzt,a törvényben meghatározott módon+kafetériát!!!Ez lenne az első lépés,és amenniyben nem kapunk egy hónapon bellül érdemben választ a kérésünkre,úgy a szankció a következő:ha az összes kolléga összefog,megbeszélünk egy bizonyos időpontot,és mindenki egy időben megossza nyilvánossan ezt az oldalt! Eredmény,egy egész ország fogja látni hogy eddig mi is történt ennél a cégnél!!De ez csak egy a rengeteg ötletem közül,ami tiszta becsületes,kivitelezhető,és ha nem jutunk semmire,akkor nem mi,hanem ők saját maguk juttatják börtönbe egymást!!Most többet nem írok,várom a visszajelzéseteket,a többit utánna.Ha valaki azt hinné hogy az Elterék közül lennék,az téved,csak azért nem írom meg hogy ki vagyok,mert mindenki tudja hogy ennél a cégnél,a hangadókat megpróbálják lefizetni+egy autóval kiengesztelni.Nos nekem erre nincs szükségem,van autóm is+pénzem is,és nem szeretnék korruptá válni!!! |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2015-11-02 10:42- Date of removal: 2015-11-02
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#966 Re: Re: Re:2015-11-02 15:23Igazad van harcos társ. Én kiegészíteném a kiírt béreket és járandóságokat délben meleg étkeztetéssel (három menüből választó) este legyen gőzölgő rétes, mert azt mindig meg tudom enni. Azon agyalok még, hogy nem itt kellene ezt kérni, hanem írjunk a Mikulásnak, annak kb. 1 hónapja van, ha nem teljesíti, elveretjük a krampuszokkal és B terv írunk a Jézuskának. Csak tartsuk a kért béreket titokban, mert túl sokan akarnak majd itt dolgozni. |
SÁRICS ISTVÁN |
#9672015-11-03 06:11Kész vannak a papirok csak alá kell irni öket jeleze az a 10 ember aki ezt szeretné még mindig beadni, Akár a héten be is tudjátok adni igaz kellet hozzá egy profi segitsége de megoldotam ,Nagyon profin megvannak csinálva tömören velösen minden ami problémás veletek ,Ezzekkel a papirokal nem lehet nem foglalkozni olyan zsiros a tartalmuk hogy csak egy lehetőségről szól :)))) |
Valóság |
#968 Re: Basszunk oda nekik2015-11-03 07:51 |
Vendég |
#9692015-11-03 16:45Okéééé köszöjük szépen ha lehet a héten hozd el léci !! |
Vendég |
#9702015-11-04 06:03Mi is várjuk barátom eköre is köszi :) |
Vendég |
#9712015-11-04 15:58Istvánom nagyon köszönjük a segitséget ez legalább tuti lesz :))) |
Vendég |
#9722015-11-04 18:14Ma megkaptam a fizetésemet!!!!!!!!!! Szégyeld magad Elter vann pofád ezt még röhögés nélkül átutalni!!! |
SÁRICS ISTVÁN |
#9732015-11-05 16:46Na erröl van itt szó! Azért kapja amit kap!!!! Nyugi a héten vagy jövöhéten beadjuk a papirokat a megfelelö szervhez és nincs továbbbb ez 100 % :) |
Vendég |
#9742015-11-06 15:42Hajrá
|
Vendég |
#9752015-11-06 15:44Az egész kibaszot országba az összefogás hiányzik. Én is csak azt mondom HAJRÁ !!!!!!!!!!!
|
|
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
6800 Létrehozva: 2024-06-21
A kulturális, zenei és közösségi életért
1267 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
650 Létrehozva: 2024-12-16
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
352 Létrehozva: 2025-01-03
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
273 Létrehozva: 2025-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1775 Létrehozva: 2024-09-29
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
219 Létrehozva: 2025-01-02
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
195 Létrehozva: 2025-01-14
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
245 Létrehozva: 2024-12-14
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53215 Létrehozva: 2014-01-01
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
167 Létrehozva: 2025-01-01
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
457 Létrehozva: 2024-11-21
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
101 Létrehozva: 2025-01-03
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
183 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
442 Létrehozva: 2024-12-09
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6827 Létrehozva: 2023-07-26
A szilveszteri tűzijátékok betiltásáért Kőbányán
74 Létrehozva: 2025-01-01
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49899 Létrehozva: 2024-02-07