Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

sárics istván

2015-10-29 19:12

Ezt a nagypofáju 957 es hozászolást ha olyan tökös vagy miért nem irod ki a neved ??szeretném látni ki vagy ,nagyon okos vagy te tuti az Elternek a segnyaloja vagy meg akik  mellette vagytok itt az oldalon ,Biztos jóval több lovét kaptok meg jobb bánásmodban részesültök mint a telephelyi örök,máskülönben nem nyalnátok a valagát !! Te kurvára tudhatod hogy én menyit szivtam az Elter meg a Hoffer szar döntése miatt, Tudom szar ügy mikor szorul a hurok de az Elter vállalja a felelöséget azokért a dolgokért amiket elkövetett ,Amiből jól élt és most is jól él a és az nem a rendes kétkezü munka hanem lopunk csalunk hazudunk , Amugy ha minden fasza lenne a cégnél nem jött volna létre ez az oldal 1000 céget feltudnék itt sorolni ahol a dolgozoknak eszébe sem jut hogy ilyen oldalt létrehozanak,És nem azért mert 300 ez a fizetésük hanem azért mert nincs minden olyan hivatalos pénzük elopva tölük ami nekik meg jár!!! Megbecsülik öket és nem beképzelt lekezelöek mint az Elter és tsai! Érdekes mikor 200 ember lázad 10 meg védi Az Elter biztos nem tett ezért semmit ugye ,Azon kellene elgondolkodni hogy miért van az hogy az emberek évek óta lázadoznak a normális fizetés miatt,Birom még van pofátok ide irogatni mikor sok sok éven keresztül osztogatátok a fekete pénzeket meg amit a mai napig csináltok!!! Ti beszéltek itt jó munkahelyröl a vegetácios zsebpénz fizetésel! Nekem is pontosan az az álláspontom hogy kapják meg ami jár nekik azt hiszik hogy mindent megusznak büntetlenül ez már nem az a világ ,lesz amikor mi nevetünk.Ezek a NAV os vizsgálodások semm azért vannak mert hepi minden de szépen kiirok majd ide mindent csak legyen kis idöm ,Uj fogkefe már nem fog kelleni  :)))))

Válaszok

Sárics István

#959 Re:

2015-10-30 06:38:02

#958: sárics istván -  

Bármilyen nevet oda írhatok... Most akkor én vagyok a Sárics Istán? 

Vendég

#961 Re:

2015-10-30 10:41:58

#958: sárics istván -  

Teljesen igazad van István!!!