Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

Vendég

#964 Re: Re:

2015-11-02 07:03

#962: - Re:  

Tisztelt kollégák,olvasom a sok irományt,és semmi mást nem látok,csak a harag,és a bosszút bennetek,nos szerintem mindenki tudja,hogy a harag,és a busszú,az rossz tanácsadó!Miért nem fogunk össze? Srácok,itt a nagy lehetőség,miért írkálunk szanaszét,fenyegetőzünk,szidjuk egymást,az Elterék pedig jót röhögnek a markukban!Állítsunk már fel ellenük,egyfajta peticíót!Itt mindenki szeretné elérni,hogy az Elter,és a Maczelka kezén kattanjon a bilics,de kérdem én hogy tényleg ez lenne a cél?Kedves barátaim,kollégáim,ezzel szerintetek mit érnénk el? A bosszúnkat,és a haragunkat kielégítettük,de a pénztárcánkat NEM!!!!Álljatok mögém,fogjunk össze,és megfontoltan cselekedjünk.Mégpedig:Ha már 20-fő kolléga mellém áll,akkor érdemes cselekedni,tehát várom a visszajelzéseket!Egy-két izelítő:Tudjuk hogy eddig kozmetikázták a pénzünket,/csaltak,loptak,hazudtak,elvették a mi pénzünket,és azt sem adták oda ami járt volna,pl benzinpénz,kafetéria,/de szerintem mindenkinek,megvannak a bizonyitékai.Mivel tudom hogy a fent említett vezetőink is olvassák ezeket a sorokat,így viszont a helyzetünk könnyebb,és a kérésünk feléjük a következő:2016,01,01,vel béremelést kérünk,mégpedig,portás,telepőr,havi,10szolgálatra,24/48, 150Ezer nettó,járőrök:havi 160Ezer nettó fizetést+benzinpénzt,a törvényben meghatározott módon+kafetériát!!!Ez lenne az első lépés,és amenniyben nem kapunk egy hónapon bellül érdemben választ a kérésünkre,úgy a szankció a következő:ha az összes kolléga összefog,megbeszélünk egy bizonyos időpontot,és mindenki egy időben megossza nyilvánossan ezt az oldalt! Eredmény,egy egész ország fogja látni hogy eddig mi is történt ennél a cégnél!!De ez csak egy a rengeteg ötletem közül,ami tiszta becsületes,kivitelezhető,és ha nem jutunk semmire,akkor nem mi,hanem ők saját maguk juttatják börtönbe egymást!!Most többet nem írok,várom a visszajelzéseteket,a többit utánna.Ha valaki azt hinné hogy az Elterék közül lennék,az téved,csak azért nem írom meg hogy ki vagyok,mert mindenki tudja hogy ennél a cégnél,a hangadókat megpróbálják lefizetni+egy autóval kiengesztelni.Nos nekem erre nincs szükségem,van autóm is+pénzem is,és nem szeretnék korruptá válni!!!

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2015-11-02 10:42:59

Vendég

#966 Re: Re: Re:

2015-11-02 15:23:35

#964: - Re: Re:  

Igazad van harcos társ. Én kiegészíteném a kiírt béreket és járandóságokat délben meleg étkeztetéssel (három menüből választó) este legyen gőzölgő rétes, mert azt mindig meg tudom enni. Azon agyalok még, hogy nem itt kellene ezt kérni, hanem írjunk a Mikulásnak, annak kb. 1 hónapja van, ha nem teljesíti, elveretjük a krampuszokkal és B terv írunk a Jézuskának. Csak tartsuk a kért béreket titokban, mert túl sokan akarnak majd itt dolgozni.