Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

Vendég

#962 Re:

2015-11-01 05:39

• #950:  Igaza van.Ha ezek az emberek mennek a büntetés végrehajtás kezei közé,el kéne gondolkodni,miből fogom visszafizetni az elmaradt adót.Kb 1,5 millió ft.De pár hónapja még többet kerestem,sokkal többet.Órák is voltak rendesen,de nem kellett gondolkodnom,a másodállásról,amiből a kijövünk otthon.Gondolkodni kéne,nem hőbörögni.Mi volt? havi 312 óra =130000 ft. Mi lett? Havi 240 óra 101 000 ft.Melyik is a jobb?

Válaszok

Vendég

#964 Re: Re:

2015-11-02 07:03:32

#962: - Re:  

Tisztelt kollégák,olvasom a sok irományt,és semmi mást nem látok,csak a harag,és a bosszút bennetek,nos szerintem mindenki tudja,hogy a harag,és a busszú,az rossz tanácsadó!Miért nem fogunk össze? Srácok,itt a nagy lehetőség,miért írkálunk szanaszét,fenyegetőzünk,szidjuk egymást,az Elterék pedig jót röhögnek a markukban!Állítsunk már fel ellenük,egyfajta peticíót!Itt mindenki szeretné elérni,hogy az Elter,és a Maczelka kezén kattanjon a bilics,de kérdem én hogy tényleg ez lenne a cél?Kedves barátaim,kollégáim,ezzel szerintetek mit érnénk el? A bosszúnkat,és a haragunkat kielégítettük,de a pénztárcánkat NEM!!!!Álljatok mögém,fogjunk össze,és megfontoltan cselekedjünk.Mégpedig:Ha már 20-fő kolléga mellém áll,akkor érdemes cselekedni,tehát várom a visszajelzéseket!Egy-két izelítő:Tudjuk hogy eddig kozmetikázták a pénzünket,/csaltak,loptak,hazudtak,elvették a mi pénzünket,és azt sem adták oda ami járt volna,pl benzinpénz,kafetéria,/de szerintem mindenkinek,megvannak a bizonyitékai.Mivel tudom hogy a fent említett vezetőink is olvassák ezeket a sorokat,így viszont a helyzetünk könnyebb,és a kérésünk feléjük a következő:2016,01,01,vel béremelést kérünk,mégpedig,portás,telepőr,havi,10szolgálatra,24/48, 150Ezer nettó,járőrök:havi 160Ezer nettó fizetést+benzinpénzt,a törvényben meghatározott módon+kafetériát!!!Ez lenne az első lépés,és amenniyben nem kapunk egy hónapon bellül érdemben választ a kérésünkre,úgy a szankció a következő:ha az összes kolléga összefog,megbeszélünk egy bizonyos időpontot,és mindenki egy időben megossza nyilvánossan ezt az oldalt! Eredmény,egy egész ország fogja látni hogy eddig mi is történt ennél a cégnél!!De ez csak egy a rengeteg ötletem közül,ami tiszta becsületes,kivitelezhető,és ha nem jutunk semmire,akkor nem mi,hanem ők saját maguk juttatják börtönbe egymást!!Most többet nem írok,várom a visszajelzéseteket,a többit utánna.Ha valaki azt hinné hogy az Elterék közül lennék,az téved,csak azért nem írom meg hogy ki vagyok,mert mindenki tudja hogy ennél a cégnél,a hangadókat megpróbálják lefizetni+egy autóval kiengesztelni.Nos nekem erre nincs szükségem,van autóm is+pénzem is,és nem szeretnék korruptá válni!!!

Vendég

#976 Re: Re:

2015-11-08 07:19:16

#962: - Re:  

Csak utána kellett volna számolnod egy kicsit!130.000Ft:312 órával=416,70Ft/óra,101.000Ft:240 órával=420,80Ft/óra.

Most ugrálnom kellene örömömben,azért a 4,10Ft-ért?A közmunkásnak többre jön ki az órabére mint a miénk!