Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!
JFK |
/ #742 Re: Re:2016-05-11 09:29Thank you to you dear!!!! Hello! JFK Watfordbann!!! Salute! 741- nek! Van itt rend 741? Ha ma te is kritikus vagy velem szembenn? Akkor helyesenn fogalmazva leirom azt amit a hogyann gondolok itt e helyenn Mr Kiss alattomos csoportosann szertekeresztbebaszott eltitkolt uszodai tetteivel szembenn neked itt ma most!!!! Nem a Civiliziummal kellett volna kezdened 741?? Mert nekem ez lett volna a fontos, nem pediglen az hogy helyesenn irok-e itt vagy hogyann fogalmazok az itt 5000 elementnek?! Csak tisztelettel mindenkinek neked is innen oda (Mr-Mrs 741)! De elismertem neked! Salute! De mit is tagad passziv Lacink? A sorrendet! Mi is a sorrend itt ma nekem meg neked??? Nekem a biologi sorrendje Mr Lacinak Zsuzsival szembenn!! Neked??? Az aktus sorrendje!!! Hol van itt a koncepcio Lacibann??? Laci szerint a konszenzuszos volt a partneri kapcsolata Zsuzsival mikor leakarta fesziteni meg akarta fesziteni!!! Csak hogy!!! Zsuzsi meg nyilatkozatot adott tegnap!!!! Vagy is a konszenzuszos megnyilt passziv Lacinkrol!!! Vagy is mit is tagad ma passziv Lacink? Hogy passziv Lacink ugy tudta hogy lefizettet kell lefeszitenie???! Akkor neki figyelnie kellett nagyonn hiszenn a sorbann harmadiknak lett beosztva!! Ki osztotta be??? Maga a rum!!! Hiszenn levoltak bevoltak baszva???? Igaz 741??? De a mindeggy nem itt van ma most!!! Nem mulhat el soha de soha amit a hogyan viselkedve megtett csoportbann megtermettenn!!!! Nekem megsemmisitett jogtalan ember lett!!! Ha ir rolla a pasareti kanyarbann teniszgetett Still Endre a kitartot eltartott komonista berendezkedett spy!!!!! Mr Friderikusz (Nemi)zeties ki csak ugy leporolta a Nemzetet!!! Hogy Csapo Gabi a mai Planet legnagyobbika ma is nekem (Le)beigazolta Mr passziv Lacinkat! Hogy Mr Still Endre shamefull alcsonyitott!!! Hova tartotok??? Ki az EU-bol??!!!! Igen!!! Hiszenn Akaratot hajlitottatok-Akaratot feszitettetek!!! Ezellen nincs felmentve senki sem mi sem te 741 ott a hol most is figyelve szerkesztgetsz majd nekem!!!! Hello JFK! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1192 Létrehozva: 2024-12-18
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
629 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
378 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
207 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
186 Létrehozva: 2024-12-10
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1622 Létrehozva: 2024-09-29
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5155 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
238 Létrehozva: 2024-10-28