Kiss László és Gyárfás Tamás mondjon le!

Lokálpatrióta

#726 Nem kis bűn az erőszak

2016-04-15 07:13

Az vesse rá az első követ, aki maga is bűntelen. Nem az, aki nem követett el csoportos nemi erőszakot, hanem az aki bűntelen! Ennél nagyobb bűnökkel is bizonyára vannak felelős beosztásban levő emberek. (Abortusz) Az adócsalás azért kisebb bűn, mert közvetlenül nem hal bele senki (csak közvetetten él nyomorogva valaki)?

A bűn úgy bűn, ahogy van. Nem a mi dolgunk rangsorolni,  méricskélni, hogy melyik mekkora.

JFK

#727 Re: Nem kis bűn az erőszak

2016-04-15 08:56

#726: Lokálpatrióta - Nem kis bűn az erőszak 

726-nak! Te elmebeteg zavaros mi van veled ma reggel?? Rangsoroltatsz? Sorrendet alakitgatsz? Csak ?-dezem? Te benne vagy? Hol vagy most ma reggel? Mit hogyann ki gondolva irod azt amit teszel a szikla alatt? Te tiszta lehetsz? A multadat teszteled? Kit kiket hol keresel ma reggellidbenn??? Itt az oldalakonn???? 5000-renn figyelik(nek) most megfeszitve arcodra ragadt szennyedet mocskodat!!! De ne add fel!!! Mert te is mint aki(k)csoportosann segbe kurva neveltek alkoholos sextesztekenn azoknak bizony itt ma is helyet kellett biztositani buzi patriarhista kinyilatkozatuknak!!! JFK!        

Nagyfarkú Jani

2016-04-16 01:01

Túllihegett szarság, mindig 99%-ban a ribanc akarta, jah!!! és érdekes olvassátok el a edofil búncselekményeket pár évre visszamenőleg, 95% BUZI! azonos neműt abúzzált, és az 5-ből kb 3 csak liliomtiprás, ami nem nagy szám, a mocskos buzilobbil, Hosszú Katimka bosszúja, meg a magyar élsportot lejáratni akar CIA kampány az egész!

Nagyfarkú Jani

2016-04-16 01:05

KOHOLT KONCEPCIÓS vádak alapján áldozata a femináci-femenes csürhének Mike Tyson, Steven Seagal, nem gondojjátok hogy ekora nagy emberek, VILÁGSZTÁROK rászorulnának egy nyomorult rüfke megerőszakolására. HAZUGSÁG, NO MAM, pénz számolva, asszony verve jó, tuttak őseink valamit! Buzik! A szidó pedofil pollanszkyt nem baszogassátok bezzeg, kurva anyátokat  feminista-zsidó.komcsi-libsi csőcselék!

JFK

#730 Re:

2016-04-16 08:11

#729: Nagyfarkú Jani -  

"Hello $ Jani-£" Nekem itt semmi bajom veled Jani! Irj csak Jani! Le is baszol nyiltann mindenkit Jani! Engem is itt Jani! Izzadva szenvedve kapcsolatokat keresel itt Jani???? De eggy dolog nem stimmel veled Jani!!!? (A hajnal 3:01-eggy perc????!!!) Itt rejtegetsz sejtelmesenn valamit te magadbann Jani!?.Mi(lett) van veled ma Jani???.................................... JFK    

Vendég

2016-04-17 16:58

Lehetőséget kell biztosítani a sportban is, a fiatalabb korosztály vezetőinek. 62.éves kortól az idősek menjenek nyugdíjba, más is meg tudja csinálni amit ők.
Laci bá tündöklése és...

#732 Re: Re:

2016-04-18 16:48

#10: - Re:  

Teljes mértékben egyet értek minden szavaddal!

Vendég

#733 Re: Re:

2016-04-18 17:21

#16: - Re:  

A "jelzéseket" egyetlen egy nőnemű lény se azért adja, hogy erőszak áldozata legyen. Egyébként sok férfi a kecskével is dug, pedig az nem ad le jelzéseket. Kábé te is ezen a szinten lehetsz, nem irigylem a női hozzátartozóidat.

Vendég

2016-04-25 03:16

Az erőszak egy nevelőnél nem évül el !
januari

2016-04-26 11:32

Ha a börtönbüntetésnek az a célja, már pedig az a célja, hogy nevelje meg az embereket, akik ilyen-olyan okból eltévejedttek, vagy azért mert nem kapták meg otthon azt a nevelést, amit a jó erkölcs diktál, vagy azért, mert érettlenek és képtelenek felfogni cselekedetük súlyát, vagy azért mert túlteng bennük a tesztoszteron vagy bármi más miatt, akkor a büntetés elérte a célját. Kiss László társaival egy felnőtt nőt erőszakoltak meg, amiért elnyerték a büntetésüket. Álságosnak érzem az erkölcscsőszök handabandázását, hogy nem szabadna még gyerekek közelébe se engedni. Miért is nem? Ők nem pedofílok... 55 év után így tönkretenni egy embert, ez az erkölcstelen. nem lettek visszaesők, nem volt bűnismétlés, akkor miért ne dolgozhatna éppen úgy, mint bárki más. Ha egy közlekedési bűncselekményért vkit elitélnek, a büntetése letöltése után, hacsak nem visszaeső, továbbra is megtarthatja a jogosítványát, és köztünk vezethet.

Véssétek ezt az eszetekbe, álszentek!

JFK

#736 Re:

2016-05-05 17:37

#735: januari -  

735-benn! Engem csak az idegesit benned a hogy "figyelmeztetsz" mindenkit!!! Beleveretteted az eszeinkbe az eszekbe!!! De ezt hogyann gondolod itt az oldalakonn 5000-ezres bublikummal szembenn??? Mindenkinek nekem is itt protokolgatgathatsz??? Mert ha magadat is x-be veretteted mint a hogyann Lacink is megtette a sorbann benn lihegve akkor gondolj arra hogy ez nem a jogsidrol szol ha nem a perverzisztorosokrol kik csak ugy szerte keresztbe basztak eggy lefizetettet!!!! De leirom ide neked hogyann inditott a birosag Lacival szembenn!!!  "Eroszakos csoportos nemi kozosules"!!!!!! De van itt eggy dolog neked is megint ujra!!! Elismerte!!! Beismerte!!! Igy jogfosztott lett!!! El(be)takarodott lett!! Legyen az uszni tanito buzi vagy pedofil agyaddal januarbann!!! JFK!      

Vendég

2016-05-08 15:11

Képmutató media. Ha az emigránsok erőszakolnak meg nőket, az keresztény ellenes bűn, ha a magyar férfiak, attól nem szabad tudomást venni. Én is fiatal voltam abban az időben, de teljesen normális volt, hogy barátok, barátnők férjei, osztálytársak, orvosok a legtermészetesebbnek tartották férfiasságuk ilyen módon történő bizonyítását. A lépcsőházi molesztálóktól mindég megmenekültem, de ezektől ritkán..
JFK

2016-05-08 16:08

No! Itt van megint Style and Still Gyurink Pasareti kanyarbann!? Te ki a mocsokbann ecsetelgetsz, olajos tintafoltos posztozgatott spionyi alkatracos komonista ritregercedbenn!!! !!!! A szavaidat hazugosann is rajzbann felyezed ki!!!!! Hamis vagy zavarosann irogatott feszitett alattomos trolfaszterista dronyoger gruppengeresenn sick!!! Tedd magadat rendbe te az O-bann!? E korodbann te vagy ma a holnap benne is mindig a( Werharbastyen, suttyironharben, rerfirshaben pension parents state age 81!!!!!! Good bye style!!! 81-age because you a black old parents sick!!!!!!!!!!! JFK!   

nép hangja

#739 Re:

2016-05-10 08:19

#6: -  

rémisztő, mennyire hülye vagy 6-os hozzászóló. ez szerinted lejárató kampány?! nem most járatják le! a kiss nevezetű féreg járatta le magát évtizedekkel ezelőtt.. nyilvános? hol volt az? pletykaszinten hallhatták az úszók, vezetők (nem az ország!), úgy ahogyan ez a mocsok nem szégyellte részben előadni (ahogy most is) amit tett. a gyökér gyárfás is az áldozat (nem, nem a kiss - mert te azt szajkózod) halálában bízva lökte a süket sódert.. nagy pofáraesés volt nekik, hogy mégis él.. legalábbis akinek az esete miatt igen enyhén elítélték.. mert voltak mások is..

azt hiszed elítéled az 55 évvel ezelőtti eseményt, miközben óvod azt a gennyes társaságot?! jajj szegényekről kiderült, mit csináltak, a többi meg falaz neki vagy védi - ahogy egykor. akkor se lett akkora baja egyiknek se, a kiss meg évtizedekeig jól élt olyan pozíciókban amit egy normális országban meg sem kaphatott volna! az, hogy elítélték és érvényesüljön a ne bis in idem elve, azaz a kétszeres értékelés tilalma - rendben van. de nem fogod fel a csökött agyaddal, hogy a társadalmi megítélés ettől független?! egy gyilkos ha letöltötte a büntetését és szabadult, akkor is gyilkos marad! egy csoportos nemi erőszakot tevő sem lesz ártatlan bárányka.. a másik két szemétládáról csak azért nem hallani, mert azok nem kapaszkodtak olyan magas "közmegbecsült" státuszba. díszpolgár mi? és elfogadta. azt is. egész Százhalombattát, az egész úszósportot, az egész országot égetik ezzel..

ráadásul elég jól élt abból, és eztán sem fog szűkölködni, hogy mások sikereket értek el a medencében az ő neve alatt. kiss megérdemelné, hogy hozzávarrják a bal heréjét a gyárfás sarkához.. a jobbat meg a patkány aczél endrééhez.. aztán indulhat a másfélmillió lépés Magyarországon, persze a kifordult erkölcsű MUSZ-os állatok társaságában, akik kiss és gyárfás mellett kiálltak.. ez a kiss még most sem fogja fel, hogy mit művelt.. ahogy persze vannak még ilyen alantas férgek. élő példa vagy rá te magad is.

süllyedj el de kurva gyorsan!

Vendég

2016-05-10 11:53

Mert Gyárfás még mindig nem mondott le, pedig mindenképpen le kéne neki!

Vendég

#741 Re:

2016-05-10 13:14

#738: JFK -  

Helyesírás! Könyörgöm!

JFK

#742 Re: Re:

2016-05-11 09:29

#741: - Re:  

Thank you to you dear!!!! Hello! JFK Watfordbann!!! Salute! 741- nek! Van itt rend 741? Ha ma te is kritikus vagy velem szembenn? Akkor helyesenn fogalmazva leirom azt amit a hogyann gondolok itt e helyenn Mr Kiss alattomos csoportosann szertekeresztbebaszott eltitkolt uszodai tetteivel szembenn neked itt ma most!!!! Nem a Civiliziummal kellett volna kezdened 741?? Mert nekem ez lett volna a fontos, nem pediglen az hogy helyesenn irok-e itt vagy hogyann fogalmazok az itt 5000 elementnek?!  Csak tisztelettel mindenkinek neked is innen oda (Mr-Mrs 741)! De elismertem neked! Salute! De mit is tagad passziv Lacink? A sorrendet! Mi is a sorrend itt ma nekem meg neked??? Nekem a biologi sorrendje Mr Lacinak Zsuzsival szembenn!! Neked??? Az aktus sorrendje!!! Hol van itt a koncepcio Lacibann??? Laci szerint a konszenzuszos volt a partneri kapcsolata Zsuzsival mikor leakarta fesziteni meg akarta fesziteni!!! Csak hogy!!! Zsuzsi meg nyilatkozatot adott tegnap!!!! Vagy is a konszenzuszos megnyilt passziv Lacinkrol!!! Vagy is mit is tagad ma passziv Lacink? Hogy passziv Lacink ugy tudta hogy lefizettet kell lefeszitenie???! Akkor neki figyelnie kellett nagyonn hiszenn a sorbann harmadiknak lett beosztva!! Ki osztotta be??? Maga a rum!!! Hiszenn levoltak bevoltak baszva???? Igaz 741??? De a mindeggy nem itt van ma most!!! Nem mulhat el soha de soha amit a hogyan viselkedve megtett csoportbann megtermettenn!!!! Nekem megsemmisitett jogtalan ember lett!!! Ha ir rolla a pasareti kanyarbann teniszgetett Still Endre a kitartot eltartott komonista berendezkedett spy!!!!! Mr Friderikusz (Nemi)zeties ki csak ugy leporolta a Nemzetet!!! Hogy Csapo Gabi a mai Planet legnagyobbika ma is nekem (Le)beigazolta Mr passziv Lacinkat! Hogy Mr Still Endre shamefull alcsonyitott!!! Hova tartotok??? Ki az EU-bol??!!!! Igen!!! Hiszenn Akaratot hajlitottatok-Akaratot feszitettetek!!! Ezellen nincs felmentve senki sem mi sem te 741 ott a hol most is figyelve szerkesztgetsz majd nekem!!!! Hello JFK!    

Vendég

2016-05-11 17:40

Kiss lászló már lemondott, de Gyárfás Tamásnak sincs helye MUSZ elnökeként!