Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #5524 Katyvasz...

2011-11-18 10:33

"Orbánék laposkúszásban mennek vissza az IMF-hez, hogy elkerüljék az ország bedöntését. A kínaiak tehát nem akasztanak tengelyt az IMF-körökkel, akiket a magyar ún. baloldal olyan lelkesen kiszolgál.. az ország ellenében." írja a legkedvesebb "kormánypárti" emberünk.

Mi ez a katyvasz? Mi köze Orbán "laposkúszásának" Kína "tengelyakasztásához? Ha az ország ellenében működik az IMF, amelyiket "az ún.baloldal kiszolgál", akkor most miért akarunk visszatérni, mikor már "kipateroltuk", mindamellett, hogy tájékoztatni is elfelejtettük a visszatértünkről.
Továbbá: Mi az összefüggés a Gyurcsány F. elleni eljárás megindításának elmaradása, valamint az IMF-hez való visszabútorozás között? Ha vétett, akkor meg kell büntetni! /Bár szerintem, ha -bíróság előtt is megálló - vád alá lehetett volna helyezni, már régen folyna a per./ Egyre inkább beigazolódik, hogy nem véletlenül született ez a petíció!

Lehet itt építgetni az újabb kommunikációs stratégiát! Lehet ovációval nyugtázni, hogy még mindig sokan bedőlnek az újabb ámításnak. A tény azonban az, hogy sem DISZLEXIÁBAN, sem AMNÉZIÁBAN nem szenved az ország lakosságának legnagyobb része.