Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Dana Weiss

/ #1238 Ma különösen nehéz a szívem

2021-04-29 19:09

Nem érdekes az igazságügyi miniszter kinevezésének eljárása. Az események krónikája is lényegtelen – teljesen mással kéne foglalkoznunk. Most olyasmiről beszélünk, amely a lehető legközelebb van az összes ismert dolog megsértéséhez, és a játékszabályok teljes felrúgásához.

Netanjahu még mindig miniszterelnök, és ő az, aki ebben a minőségében ma felállt és azt mondta a legfőbb ügyésznek: “Nem hallgatok rád, megtartom a szavazást annak ellenére, amit mondasz.” Netanjahu egyszerűen magasról tesz a törvény értelmében meghatalmazott jogtanácsosi szerepkörre, és de facto törölte Mandelblit tisztségének ezt a funkcióját, miután az benyújtotta ellene a vádiratot.

Az a legszörnyűbb gondolat, hogy mindez előre megtervezett, hogy a miniszterelnök szándékosan próbálja az összeomlás szélére juttatni a rendszert és megszüntetni az ombudsman legitimitását. Hihetetlen, hogy a rendőrségért is felelős Ohana belbiztonsági miniszter, vagy Amszalem miniszter milyen lekezelően beszélnek a jogtanácsossal. Nem is beszélve Tzachi Braverman kormánytitkárról, aki nem először Likudosként viselkedik, és nem a megfelelő szabályoknak alárendelt köztisztviselőként.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...