Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Repedtsarkú Dr Dobos Meddő Andrea : elmebeteg GÓJÁS dániel O1G IMPI felesége

/ #1661

2021-06-02 18:29

A koronajárvány kitörése nyomán bevezetett korlátozások többségét a mai naptól (kedd) megszüntették Izraelben, tekintettel az alacsony morbiditásra. Az üzletekben, középületekben, szállodákban és munkahelyeken már nincs szükség zöldkártyára (tav jarok) vagy negatív teszt felmutatására, és a lila jelre (tav szagol), illetve az összejövetelekre vonatkozó korlátozásokat a gazdaság minden ágazatában eltörölték. Ugyanakkor továbbra is kötelező a maszk viselése beltérben, valamint az országba való beutazás és az ország elhagyása még bizonyos feltételekhez kötött.

Június 1-től – egy év és három hónap után – néhány kivételtől eltekintve nem korlátozzák a mindennapi életet az országban, mert a koronavírus-járvány csökkenésének stabil és folyamatos mutatói már nem követelik meg a helyi gyakorlat szerint “zöld” és “lila” szabályozásoknak nevezett megszorításokat.

Bárki bárhová beléphet függetlenül attól, hogy beoltották -e, és nem szabályozzák az egyazon helyiségben tartózkodók számát sem. Zárt helyen azonban még mindig kötelező a maszkviselés, amelynek eltörlése a következő hetekben várható.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...