Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

4194 Gábor dr. Matlák

/ #3475 Gyurcsány kirabolta, tönkretette és becsapta Magyarországot Már százezrek csatlakoztak a petícióhoz

2021-09-19 10:45

Már több mint 400 ezren csatlakoztak a Stop, Gyurcsány! Stop, Kalácsony! petícióhoz – jelentette be Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Úgy vélte, ez annak tulajdonítható, hogy a választók emlékeznek arra, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, a Demokratikus Koalíció elnöke „egyszer kirabolta, egyszer tönkretette, egyszer pedig becsapta Magyarországot”. Elmondta azt is, hogy a petícióhoz október végéig lehet csatlakozni. Úgy fogalmazott, hogy továbbra is lehetőség lesz közterületeken aláírni a petíciót, de

most el is megyünk minden állampolgárhoz, bekopogtatunk hozzájuk, és megkérdezzük, egyetértenek-e velünk.

Hangoztatta azt is, hogy a baloldal az előválasztásnak nevezett showműsor keretében közel egy hónap alatt 160 ezer aláírást gyűjtött össze, jóval kevesebbet, mint a Fidesz-petíció szűk három hét alatt. Hollik István szerint Gyurcsány Ferenc többször is bizonyította, hogy nem a magyar nemzeti érdek vezérli, hanem a hatalom megragadása és az abban maradás. Kijelentette, hogy annak idején miniszterelnökként azt a baloldalt vezette, amely folyamatosan adókat emelt, és úgy kezelt válságot, hogy megszorításokat vezetett be.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...