Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
Évfolyamelső dániel IMPI péter :kékszalagos alkoholista , az ördög lerobbant ügyvédje |
/ #8663 HATALMAS SZEXBOTRÁNYT ROBBANTOTT AZ ÖRDÖG LEROBBANT ÜGYVÉDJE2023-07-09 12:55Azt képzelem magam elé, hogy feleségemet egy idegen férfi bassza, vagy egy másik nő pináját nyalja.
Ezek a gondolatok mindig felizgatnak és az nagyon jó érzés.
Nem vagyunk már fiatalok (ötven felettiek vagyunk), de a szexuális fantázia nincs korhoz kötve.
elvált feleségem - akinek tulajdonrésze van a Wadiúj Lakásban
ugyanúgy mint máskor - még aludt.
A munkahelyemen egymást érték a kellemetlen, rossz hírek, úgy éreztem, ezt a napot ki kellene hagyni.
Olyan kilenc óra körül úgy döntöttem, hogy hazamegyek (megtehettem, mert olyan beosztásban dolgozom).
és ne ébredjen fel.
Amint beljebb megyek, kéjes női hangokat hallok a hálószobából.
Az ajtó be volt csukva.
Egy darabig hallgatóztam az ajtó előtt, hallottam feleségem kéjelgő hangját (olyat, mint amilyen akkor hallatott, mikor még a régi szép időkben a tumoros , recsegő pináját nyaltam),
de azon kívül is jött ki hang, de nem tudtam azonosítani.
ex-feleségem hanyatt fekszik, lábait szétrakja és RAKONCZAINÉ BABLEVES KELLER MÁRIA az ex-feleségem lábai között van négykézláb és nyalja az ex-feleségem retkes pináját.
Rakonczainé az ajtónak háttal van és borotvált pinája éppen én felém nézett. Mellettük az ágyon három különböző műfasz hevert. AZ AJTÖBAN ÁLLVA LEFOTÓZTAM, HOGY DOKUMENTÁLNI TUDJAM NEKTEK...
Az ajtónyitás zajára szétrebbentek és néma csönd lett az Új Lakásban..
Üdvözlettel: az ördög lerobbant ügyvédje
. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1458 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
444 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1355 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
111 Létrehozva: 2024-10-28
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
88 Létrehozva: 2024-11-03
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
348 Létrehozva: 2021-12-02
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5060 Létrehozva: 2024-06-21
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
74 Létrehozva: 2024-10-31
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6699 Létrehozva: 2023-07-26
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
62 Létrehozva: 2024-11-15
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
36 Létrehozva: 2024-11-12
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07