A Pilis legszebb tava NEM eladó!


Vendég

/ #15

2024-07-08 17:32

Örülök, hogy sikerült!
Sajnos a "gengszterváltás" óta rengeteg élővíz, tó került egyesületi tulajdonból magántulajdonba! Onnantól váltak az egyszerű hétköznapi emberek számára elérhetetlenül túlárazott üzleti vállalkozásokká, újgazdagok sznobtanyájává! Az egyszerű természetszerető horgászt, aki -"uram bocsá..." a kifogott halat otthon meg is eszi, -felváltotta a milliós felszereléssel villogó etetőhajós, halradaros, drónos, zenét üvöltető, drága feromonos vegyszerekkel
etető "sporthorgász"! A halat nem viszi el, csak kínozni szereti! Kifogja egyszer, tízszer, százszor, ki tudja hányszor, aztán büszke arra, hogy ő sporthorgász és visszaengedi a zsákmányt! Kíváncsi lennék, hogy egy kötélen, kampóval a szájpadlásában, 100-150 métert húznák a víz alatt, naponta párszor élete végéig, akkor hogyan vélekedne az eféle sporthorgászatról?!
De ez az üzlet. A vadregényes természetből így lehet pár kiváltságosnak egy lecsupaszított (rendezett) elüzletiesített bevételi forrást, profitot teremteni! Hogy közben lassan eltűnik minden ami termèszetesen szép? Nem számít! A lényeg a bevétel és a sznobok urizálása!
Ezt most itt egy időre sikerült megakadályozni, csak így tovább! A természetet ne sajátítsa ki a magántulajdon semmilyen formája, maradjon mindenki számára elérhető, az eredeti "teremtett" szépségében!