Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #28

2011-12-18 18:34

Oké értem. Hát hogyha az RTL Klub az esti leadást 16-os korhatárral vállalná és úgyis csak vágottan adná le, az nem lenne jó! Ráadásul egyáltalán nem logikus, eléggé ésszerűtlen, méghozzá azért, mert este 9 után nagy valószínűséggel kicsik nem néznék, ott lenne a 16-os korhatár jelzés is, így egyáltalán nincs rá okuk, hogy ebben az esetben is vágják! De oké, az Animax is jó, ha a adja, nekem mindegy melyik adja a 2 közül (vagy 3 közül, ha az RTL 2 magyar csatorna is be van számolva), a lényeg az, hogy megfelelően, vágatlanul és jobban betartva a szabályokat, hogy ne legyen belőle ismét gond! Hisz részben emiatt is volt belőle baj, de más miatt is. Most egy fórumon azt olvastam, hogy talán még idén ősszel az Animax le fogja adni magyarul a Final Act-ot. De ez még nem biztos, majd kiderül! Nálunk van Animax egy ideje, de gyakran apám nézi a tévét, nem nagyon hagyna, így én valószínűleg majd letöltés útján nézem, szerzem meg magyarul (is). Van aki szerint jobb, ha előbb mindenképp a Final Act-ot adják le az Animaxon, mert hátha erre felbátorodik az RTL Klub a 113. és a 167. részek között értve, hogy leadja majd este 16-os korhatárral, hogyha tapasztalja és/vagy hallja, hogy a Final Act-nak jó nézettségi sikere volt náluk. Ezt nem tudni, de talán. Nekem mindegy a sorrend, hogy most az 5. és 6. évadot adják-e előbb magyarul, vagy a Final Act-ot, mely a 7. évad. Bár valószínűbb a Final Act előbb, ha lesz. Na de majd meglátjuk mikor mi lesz.