Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #36

2011-12-22 18:26

Hát ja, többen reméljük. Van egy kis jó hírem. Egy szintén Inut kedvelő felhasználó egy másik oldalon, ahol picit leveleztem vele, adott egy linket, ahol biztosabb infók vannak a folytatással kapcsolatban. Itt a link, nézzétek meg:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Animax:_K%C3%B6z%C3%A9p-Eur%C3%B3pa
A linken belül lejjebb egy színes táblázatban ez található:
"InuYasha 53-104/167 Állítólag csúszni fog a vetítése. H-P 22:30; H-P 20:25; H-P 20:50; Szo & V 20:25
InuYasha: The Final Act 0/26 2012-ben várható. Szo & V 20:25"
Bár azt én is hallottam, sejtettem hogy a Final Act valamikor 2012-ben várható, inkább az 5. és 6. évadok folytatása a bizonytalan(abb). Vagyis talán leadja az Animax szerencsére a 113. illetve a 104. résztől a 167. részig is, talán megkapják, vagy megkapták az RTL Klubtól a forrást a szinkronnal együtt, bár szerintem jövő időben kapják meg (talán ezért is késik), igaz ezt nem tudhatjuk még biztosan. Azt írja, csúszhat a dolog, így lehet akár Final Act után is, de nem biztos, hogy előtte lesz leadva és az 5. meg 6. évad több részből áll mint a Final Act. Szóval meglátjuk és reménykedhetünk. Ám nem tudom a linken belül a táblázatbeli infók mennyire frissek, remélem nem olyan régiek.