Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #48

2012-01-06 17:09

Bocsi Haruhi, de azért mert te és néhányan nem tudják elérni az Animaxot, nem azt jelenti, hogy ne menjen ott, ha végre adni fogják ott! Majd le is töltheted a netről és kérlek gondolj a többségre is!

Nem értelek Zsolti, hogy most miért gondolod hirtelen, hogy a TV2 leadná? Hiába próbálnák meg, ha nincs meg nekik a forrás a szinkronnal együtt, hisz az RTL Klubnál van! Akár jóban van az RTL Klubbal, akár nem, nem hinném, hogy az RTL Klub átadná neki, vagy hogyha mégis, akkor nekik se túl könnyen. Hisz se az Animaxnak, se más csatornának nem adták, nem adják át még mindig. Még hogyha át is adná a TV2-nek, nem biztos, hogy a TV2 is betartaná az adási szabályokat a sorozatot illetően. Úgy értem, lehet hogy ők is nappal adnák 12-es korhatárral, amiért egy idő után megint levennék a műsorról, ami nem lenne jó. De az a szerencsésebb eset, ha este 8 után adnák 16-os korhatárral, az oké. Ezért is lenne jobb az Animaxon, mert az este 8-tól ad műsorokat, így korábbi időpontban nem is tudná adni, így ők tuti nem tudnak semmit se megszegni ezügyben. Nekem mindegy, hogy melyik magyar csatorna fogja adni, a lényeg az, hogy ne legyen benne szabálysértés és este 8 után, mert úgy már csak nem lehet belőle baj, meg hogy majd le lehessen tölteni utólag a netről magyarul (is)!

Egyébként a napokban egy Inus oldalon olvastam, hogy állítólag a Final Act néhány hónap múlva kerül adásba legkésőbb az Animaxon. Én azt mondom, majd kiderül, akkor biztosabb. A port.hu-n nézve a jelenlegi és a későbbi műsorban még nincs jelezve.