Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #50

2012-01-06 20:39

Oké na, nem tudhattam, hogy a magyar RTL2-re gondolsz, nem mondtad egyértelműen. Mint azt már korábban mondtam, én nem ismerem azt a csatornát és tudtommal nem fogható nálunk. De akár fogható, akár nem fogható csatornán adják majd le, akkor is meg fogom szerezni valahogy neten, remélem lesz aki feltölti magyarul is! De az RTL2-nél is felmerülnek hasonló gondok, mint amiket a TV2, vagy bármilyen más magyar csatornánál megeshet az Animax kivételéve, melyeket feljebb említettem! Vagy nem? Mit tudsz erről? Nem tudod, mennyire függ össze az RTL Klub és az RTL 2? Egyáltalán van közük egymáshoz bármennyire is? Ha igen, gondolom akkor az RTL Klubtól az RTL2 könnyebben megkaphatja az 5. és 6. évadokat, nem igaz? Vagy mégse? Ám a Final Act-nál más a helyzet, ahhoz nincs köze az RTL Klubnak, az valószínűleg majd az Animaxon lesz. Oké, akkor általánosságban este 9 után valamikor. Értem, akkor február 5-ig nem fogom időnként nézni a port.hu-n a műsorát, köszi az infót Zsolti. Te fel tudod majd venni és meg tudod majd osztani a neten? Ha igen, előre is köszi, jó lenne!

Egy TXT-be gyűjtöttem korábban és az utóbbi időben is néhány Inus oldal linkjét elmentve. Megnéztem az utóbbi kimentett linkeket és megtaláltam (még szerencse, hogy kimentettem), ahol olvastam:
http://inuth.gportal.hu/gindex.php?pg=31143571
Lejjebb jobbra az Infó alatt találod a kiírást! Nem tudom, hogy mennyire biztos a hír az illető által, szerintem igaz is részben, meg nem is, bár nem tudom. Azért mert Gportalos, ne ítéld el, attól még lehet jó és az infó is lehet legalább részben igaz! Na de mint mondtam, majd úgyis kiderül és néha majd azt a már feljebb linkelt Wikipédiás linket is visszanézem a színes táblázatban alul.