Magyarország önrendelkezése és szuverenitása

Vendég

/ #1733 Oroszlan

2012-01-14 08:54

Szeretem a Hazamat,hiszem hogy egyszer eljön a megerdemelt igazi Szabadsag es Függetlenseg a sokat szenvedett Magyar nepnek! Sajnos itt senki nem irt arrol,hogy amig megalkuvo korrupt Kormanyok,milliardos politikusok iranyitjak a HAZAT es a NEP egyre szegenybb,elkeseredettebb lessz emiatt,addig ki varhatja el Tölük hogy ne a mindennapi kenyerükert küzdjenek,hanem az orszag függetlensegeert? Elöször is a belsö problemakat oldjuk meg,amig nem kesö!Ki juttatta koldusbotra a Magyar Nepet ? Ki arulta ki Magyarorszagot 1989 ota? A Nemetek ?Soha nem voltam egyetlen politikai partnak sem a tagja,csak az igazsag oldalan voltam mindig ! Ki nezte meg hogy az Allamadossag mennyi volt 1989 ben es mennyi most? Miert van ennyi munkanelküli,fedelnelküli es egyre több milliardos? Ennek a problemanak a megoldasa most sokkal fontosabb,mar csak azert is hogy a NEP kikerüljön a fasultsagbol es legyen ereje, akarata küzdeni a HAZAERT,amit nem Magyarorszagra,hanem Magyar Köztarsasagra kereszteljenek vissza! Tisztelettel:Istvan