A Schmitt Pál doktori címét illető plágiumgyanú kivizsgálásáért
Dr. Racz Andras |
/ #170 Re:2012-01-17 04:01Nnna, akkor hogy konkretumokrol beszeljunk, itt a disszertaciom: http://doktori.btk.elte.hu/hist/racz/diss.pdf Ha On ugy gondolja, hogy en plagizaltam, akkor kerje On az en anyagom ujravizsgalatat! Allok elebe. Jelentsen fel nyugodtan plagiumert - es onnantol lasd a 155. szamu hozzaszolasom. Turelmes ember vagyok, szivesen vegigcsinalom az esetleges pert. Ha viszont nem gondolja ugy, hogy plagizaltam, akkor lesz szives megmaradni a kulturalt velemeny-nyilvanitas keretei kozott (azaz nem vadolni engem sem azzal, hogy magamat "ertelmiseginek gondolo lazado paraszt" volnek, sem azzal, hogy bitofara akarnek kuldeni barkit is) es megengedni nekem, hogy: 1. torvenyes keretek kozott szabadon kifejezzem a velemenyemet egy szabad, demokratikus orszagban. 2. aggodjak a sajat hazam egyetemein szerzett tudomanyos fokozatok esetleges nemzetkozi leertekelodese miatt, amit ez az ugy eredmenyezhet, ha nem sikerult hiteles, objektiv modon tisztazni. A magyarorszagi tudomanyos fokozatok esetleges nemzetkozi leertekelodeset, mint a hazajaert elkotelezett ember, nyilvan On sem akarhatja. 3. aggodjak a sajat, sokeves munkaval megszerzett doktori cimem devalvalodasaert is, ha ez a kerdes nem tisztazodik megnyugtatoan. Mielott rakerdez: nem a sajat munkam minosegeben ketelkedem (dolgoztam vele eleget, pontosan tudom, hogy milyen), hanem az ugy szeleskoru hatasai miatt, lasd 2-es pont.
Addig pedig javaslom, olvassa el ujra a peticiot, amihez hozzaszolt. Semmifele akasztasrol, karoba huzasrol nincs benne szo - hiaba allit On ilyeneket - de meg valamifele lemondatasrol sem. Osszesen arrol szol, hogy legyen egy objektiv, tudomanyos igenyu vizsgalat, amely kepes lehet hiteles, megnyugtato modon tisztazni a koztarsasagi elnokot. Ez Schmitt Palnak is erdeke volna, eppen azert, mivel vilagszerte ismert, sokak altal tisztelt szemely.
Jo lenne vegre megerteni a realitasokat: az ugy mar most nemzetkozi, tud rola a NOB, bejarta a nemzetkozi sajtot, stb. A felmerult kerdesekrol tud az egesz vilag. Ezt elhallgatassal es/vagy az elnok tekintelyere torteno hivatkozassal mar nem lehet meg nem tortentte tenni, a vilag mar regen nem igy mukodik. A tisztazas tehat egesz Magyarorszag erdeke - NEMZETI ERDEK, ha ugy tetszik - , amibe beletartoznak a magyar tudomany jelenlegi es jovendo (!) kepviseloi, a haza sorsaert aggodo polgarok, es termeszetesen maga az elnok is. Kellene egy objektiv, a tudomanyossag igenyevel es szabalyai szerint vegrehajtott vizsgalat. Ennyire egyszeru.
|
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1327 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1201 Létrehozva: 2024-12-18
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
631 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
381 Létrehozva: 2024-12-09
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
208 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
191 Létrehozva: 2024-12-10
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1632 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5155 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
239 Létrehozva: 2024-10-28
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11