Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #11932 Re: Re: Re: Re: Re: Olimpia 2012., az aranyunk száma kettő!!!

2012-08-02 04:11

#11930: Sz. - Re: Re: Re: Re: Olimpia 2012., az aranyunk száma kettő!!!

1) Szent-fityma,elnéztem!

2) szerencse számod,your number 666!!! Devil Angel!!!

Lacinak én is szurkolok,mint minden épeszű ebben az országban!

Phelps egy tehetséges öntelt monkey!( A Dél Afrikai ahogy leverte,az éremosztón az "face" sokat elárult!) Az lehet,hogy megvan neki,bár az always-betétjét nem volt szerencsém látni (hála Istennek!) (Nagy úszó,de nem csípem a jelleme

miatt!)

Egyébként te élvezed,hogy leköpködsz,bármit is szólok hozzá? Boldog névnapot kívántam tegnapelőtt,cserébe lehazugoztál-köszi utólag is! Vagy féltékeny vagy,hogy Lukréciának kedveskedek? Én téged nem bántalak (ok nélkül)? Ha volna benned annyi jóság,kedvesség és szeretet,mint Lukréciában,(főleg azok után amin átment az élet "jóvoltából") te is belevalóbbnak tűnhetnél..... Visszaolvastam és nagyon megbántam,hogy Lukréciát bántottam,mert egy kedves jószívű,megtört,de igazi túlélő,erős, belevaló tiszteletreméltó embert ismertem meg személyében,akit csak szeretni lehet!

Te tudsz kedves lenni? Vagy az nem fér bele a "vagány természetedbe"? Én annyit vágok le,hogy téged a  "dugás",a sport,a limonádé zene és gyúrcsányon kívül semmi nem érdekel!

Amikor bohóckodunk nagyon csíplek,kreatív és gyorseszű vagy,de utána.....(finoman fogalmazva,számomra) nehezen elviselhető!

Az elején,amikor idetévedtem,úgy itéltem,hogy Vilmos és Lukrécia a két antipatikus a fórumon és te a legnormálisabb,mára nem így látom..... Why???  http://www.youtube.com/watch?v=AFf-vn7lEe8&feature=player_detailpage  Nem kell válaszolnod,ha megint meg akarod mutatni,hogy milyen "vagány,kemény csaj" vagy!

Ebben egyetértünk: Hajrá Cseh Laci,hajrá!!!!

Mindhalálig éljen aki nem halott!