Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Sz.

/ #12124 2012. Olimpia...

2012-08-11 11:49

Szép jó reggelit!

A beharagozás szerint, Janics Natasa és az öttusázóink éremesélyesek és persze még mások is. Majd meglátjuk. Mindenesetre abban nagyon bízunk, hogy Natasa aranyérmet nyer.
Azt olvastam, hogy nem csak 8 aranyunk van, hanem a 8. helyen is állunk az olimpiai ranglistán. Azért ez nem semmi, igencsak előkelő helyezés, aminek nagyon kell, hogy örüljünk!

Remélem, mindannyian jól vagytok, engem az iccaka megcsípett valami, de nem szúnyog, mert azt egy darabot nem "hallottam" errefelé sem.
Akárhogyan is nézem, szép ez a Zala megye! Naná, hogy nekem a legszebb, hiszen "itt születtem én, ezen a tájon".
Mi a hegyen lakunk, innen kb. 10-15 perc galopp a city, persze visszafelé 20 perc. Na, eldöntöttem, hogy ide sem jövök lakni. Pedig rengeteg osztrák és német család vásárolt itt kéglit, a két szomszéd is német. Valamikor ezek a házikók voltak a hegyi borospincék, aztán kikupálódott a hegyoldal. Aszfaltozott az út és összközműves az egész vidék.  Még a hókotró is először - állítólag - idejön föl kotorni. A Barátnőm 5 éve vette meg ezt a kis házat fillérekért, de szépen megcsináltatta, dupla komfort, 2x40 nm a lakótér. Most már itt az ilyeneket 10 milla alatt nem lehet megkapni, csak a komfort nélküli, felújításra szorulót. Ő eladta a biatorbágyi házait komoly összegért és Érden építkeztek, ill. vettek még egy régi házat is, mert ott olcsóbbak jóval, mint Bián. Ott a gyerekek laknak, no meg időnként Ő is. 
Most megyek reggelizni, mert a jóból is megárt a sok...

Hajrá Magyar Olimpikonok!!! (1492)

http://www.youtube.com/watch?v=uOESp4ljJfI&feature=related

 

MHGYF!!!

 

http://www.maradjitthon.hu/uploads/telepules/zalakaros,_szolohegyi_pincesor.jpg

Ilyen a zalakarosi hegyen a "pincesor". Persze, ettől vannak nagyobbak, szebbek, de lepukkantabbak is. A Barátnőmé hasonló, csak a 2. szintre kivülről kell felmenni és ott van 2 szoba és tusoló. A fszt-en 1 szoba, konyha+étkező és fürdőszoba (káddal).