Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

olvasó

#419 --OLVASSÁTOK.EL---FONTOS---EZT TALÁLTAM.--Mi van itt???

2013-03-05 20:48

Képzési megállapodást kötött a vagyonőri kamara és a Belügyminisztérium

Csaknem 80 ezer rendészeti feladatokat ellátó szakember, köztük személy- és vagyonőrök továbbképzéséről és vizsgáztatásáról kötött megállapodást a Belügyminisztérium Oktatási, Képzési és Tudományszervezési Főigazgatósága (BM OKTF) és a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SzVMSzK).

Egy tavaly elfogadott jogszabály egységesen rendészeti feladatokat ellátó személynek tekint mindenkit, aki kényszerítő intézkedést végezhet, vagy kényszerítő eszközt alkalmazhat.
A kapcsolódó belügyminiszteri rendelet, amely a felkészítés és a vizsgáztatás rendjét szabályozza, valamennyi szereplőnek azonos követelményrendszert, illetve azonos felkészítést és vizsgáztatási rendet ír elő, akár mezőőrről, közterület-felügyelőről vagy személy- és vagyonőrről van szó – ismertette a megállapodás hátterét szerdán sajtótájékoztatón Dános Valér, a BM OKTF igazgatója.
Elmondta: ez túlnyomórészt online képzést jelent, míg a gyakorlati oktatást és a vizsgáztatást országszerte 40-50 helyen, csaknem 300 oktató közreműködésével végzik majd. A jövő év elejétől a magán biztonsági cégeknél dolgozók alkalmazásának feltétele lesz az oktatásban való részvétel és az eredményes vizsga letétele. Ez nem kampányszerű, hanem folyamatos ismeretújító, frissítő rendszer lesz – tette hozzá.

Német Ferenc, az SzVMSzK elnöke a sajtótájékoztatón elmondta: a társadalomban elemi erővel jelent meg az igény a nagyobb biztonságra, és de tartozik a magánbiztonság is. Panaszok is megjelentek, ezzel pedig a jogalkotónak is foglalkoznia kellett.
A képzés és a vizsga díja kevesebb, mint 12 ezer forint, ám a vagyonőrök érdeke is, hogy saját tudásukba beruházzanak – fogalmazott.
A képzésbe és a vizsgáztatásba bevont oktatók névsorát a belügyi tárca hagyja jóvá. A képzéshez nincs szükség magas szintű számítógépes ismeretekre. A programtól a szakma megtisztulását várják a képzés szervezői — írja az MTI.

-sajnos ha nem lépünk ,akkor hiába volt itt minden akkor bukta az ,egész ,és nem érünk ezzel ,a sok aláírassál ,sajnos semmit sem ,el...

de az biztos hogy inkább más szakmába megyek ,de nem folytatom az örzés tovább ha ezek ,a zsiványok ,ezt képesek ,megtenni ...

Válaszok

Vendég

#448 Re: --OLVASSÁTOK.EL---FONTOS---EZT TALÁLTAM.--Mi van itt???

2013-03-10 15:42:02

#419: olvasó - --OLVASSÁTOK.EL---FONTOS---EZT TALÁLTAM.--Mi van itt???

hogy a rákba köthet egy olyan cég megállapodást ami nem kötelező.2012 januártól nincs kötelező kamarai tagság!!!!!!!!többször is elmarasztalták a kamarát mind idehaza,mind az unióban.szerintem egy-két nem megyünk munkába és máris káosz lenne.