Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

olvasó

#425 Re: krompak@citromail.hu

2013-03-06 12:32

#421: kobek - krompak@citromail.hu

sziasztok!!!

na kedves Vagyonörök, és nem azok ::

akkor beszéljünk meg egy összejövetelt a Parlament elött, találkoznánk ,délelötti idöszakban ,és ha meglátnánk a Miniszterelnököt beszélnénk vele normálisan..

de közbe ki kellene nyomtatni az összegyült Aláirásokat ,átadni neki ,meg szerintem ,ezt  a levelet nyugotan kinyomtatni ,és ezel ,a levélel ,átlehetne adni ..szerintem ,ebbe a levélformába meg van adva minden..

nem tudom ,olvastátok .e de ha nem akkor ,érdemes lenne elolvasni mert megéri..

http://www.facebook.com/pages/%C3%96sszefog%C3%A1s-a-SZem%C3%A9ly-%C3%A9s-Vagyon%C5%91r%C3%B6k-%C3%89Rdekei%C3%A9rt/125483540956859

kobek ,nem is mondtál ,rossz dolgot ,mert gondoltam ha egyedül mennék ,és átnyujtanám neki ,az ,aláirásokat meg a levelet lehet hogy nem is foglalkoznának ,vele de ha legalább 40 50 .vagy 100 fö kivonulunk, és ugy adnánk ,át szerintem ,elérnénk vele valamit .remélem...

Válaszok

Kisemizett vagyonőr

#426 Re: Re: krompak@citromail.hu

2013-03-06 13:54:09

#425: olvasó - Re: krompak@citromail.hu

Úgy tudom hogy ez nem ilyen egyszerű hogy beszéljünk meg egy összejövetelt. A gyülekezési jog szerint (ha jól tudom) előre be kell jelenteni, engedélyt kérni stb.. különben szétzavarnak minket (Jobb esetben)

ezt komolyan meg kell szervezni nem csk ITT megbeszélni egy időpontot, mert ebben az esetben csak csőcseléknek fognak minket tekinteni.

JA

#436 Re: Re: krompak@citromail.hu

2013-03-07 13:24:40

#425: olvasó - Re: krompak@citromail.hu 

EZ AZ A JOGAINKÉRT  KIÁLLNI  BECSÜLETES DOLGOZZÓK  VAGYUNK,  NYUGODTAN  AMEDDIG A  SZÁNKAT JÁRTASSUK  ADDIG

UGYSE  LESZ  SEMMI  LEKELL ÁLLNI  1 NAPRA MINDEN VAGYONÖRSÉGBEN  DOLGOZÓNAK  AZTÁS MEGLÁTJÁK HOGY  MI LESZ?,  FOGJUNK  ÖSSZE  FOGJUNK ÖSSZE