Nem jár állami temetés Horn Gyulának

Quoted post

Lordofearth

#7 Nem jár állami temetés Horn Gyulának

2013-06-25 07:35

Tipikusan gyűlölködő hozzászólások. Tipikusan magyarosak. Eközben persze sok mindent elfelejtenek azok, akik szerint Horn Gyula méltatlan az állami temetésre. Én"jobbos" vagyok, de becsület és az erkölcs azt tanítja, tisztelni kell az ellenfelet. Horn Gyula miniszterelnöke volt Magyarországnak, és a németek is nagy hálával gondolnak rá, mert a német egyesítést gyakorlatilag ő "kezdte el".
Ő azt csinálta, amit mondott, ellenben a "maiak" hazudnak éjjel-nappal vagy éppen mást csinálnak, mint amit mondanak. Az állami temetés kijár neki, még akkor is, ha az utókor esetleg másképpen ítéli meg őt, Horn Gyulát.

Válaszok

Vendég

#35 Re: Nem jár állami temetés Horn Gyulának

2013-06-27 15:15:08

Vendég

#48 Re: Nem jár állami temetés Horn Gyulának

2013-06-28 10:02:12

#7: Lordofearth - Nem jár állami temetés Horn Gyulának Nem horn kezdete a német egyesítést, hanem Németh Miklós és Gorbacsov. Horn csak a neki kiosztott szerepet játszotta és úgy csinált, mintha az ő személyes érdme lett volna a határnyitás.

satnoar

#86 Re: Nem jár állami temetés Horn Gyulának

2013-07-02 17:20:58

#7: Lordofearth - Nem jár állami temetés Horn Gyulának

A Némtek ujraegyesítését,éppen mert jogában állt ,megtette! Egy percig sem gondolnám,hogy  simA  gesztusból tette! Nagyon is  tudta,hogy ezzel  bizonyos fokig lemossa magáról a gyalázatot!

Fehér István, Felvidék

#91 Re: Nem jár állami temetés Horn Gyulának

2013-07-03 06:16:33

#7: Lordofearth - Nem jár állami temetés Horn Gyulának

Tisztelt Lordofearth! Pontosítok: Horn 1989-ben csak azt csinált, amit neki és Németh Miklósnak Moszkvából megengedtek! Ne legyen naív ember... Sajnos ilyen a történelem: az a mocsok gyilkos vághatta át a szögesdrótot elsőként, aki azt egész életében tűzzel-vassal védelmezte! Nem volt rendszerváltás! Hatalom átmentés zajlott, mi pedig hagytuk! Fizetünk érte már 24. éve! Én akkor 29 éves elmúltam, s Pozsony főterén naponta hallgattam, hogy "Ria, ria Hungária"....aztán 1990 márciusában ugyanott: "Madari za Dunaj" ("magyarok a Duna túloldalára") - ugyanebben a hónapban Marosvásárhelyen a részeg román hordák magyarokat vertek, állami irányítással, évekkel később Meciar Pozsonyban a Slovan-stadionban csukjásokkal verette meg az összes magyart, még később Dunaszerdahelyen ugyancsak állami komcsi vezetés alatt magyarokat vertek agyon, dobáltak ki a robogó vonatból ....folytassam? Mindezen történetek egykori komcsikból lett "demokraták" kormányzása alatt történt! HORN KUTYÁNAK NEM JÁR ÁLLAMI TEMETÉS!!! Orbán így is meghosszabbíttatta a gyógykezelését, ami önnek vagy nekem nem járt volna! ELÉG VOLT A BÜDÖS KOMCSIKBÓL! TAKARODJANAK EL VÉGRE A KÖZÉLETBŐL MINDENÜTT KÖZÉP EURÓPÁBAN!!!