Kérjük vissza a feliratos kópiákat a magyar mozikba!

Quoted post

Erdélyi Tamás
A petíció szerzője

#10 Re:

2013-10-02 08:18

#8: SubBarát -

Ilyen programot bárki, bárhol, bármelyik városban, bármelyik moziban szervezhet! Az én karom sajnos nem nyúlik szét szerte az országban, sem időm, sem energiám nincs ilyen vetítéseket, ekkora mennyiségben, hegyeken-völgyeken át megszervezgetni.

Ezt egy olyan kezdeményezésnek szántam, amiből bárki erőt meríthet és szervezhet egy hasonlót - én publicitásban mindenképpen tudom támogatni! Nem kell hozzá 100 ember, elég csak 15-20 fős baráti társaság is. A lényeg, hogy az embereket valahogyan be kell vinni a feliratos filmekre, hogy a forgalmazók továbbra is üzletet lássanak bennünk.

Válaszok

SubBarát

#14 Re: Re:

2013-10-02 13:54:24

#10: Erdélyi Tamás - Re:

Csak arra gondoltam, hogy a következő ilyen lehetőségnél egy olyan facebook eseményt is nyitni kéne, ami általános. Ami csak arra szólít fel, hogy országszerte menjen el mindenki mozizni. Éppen azért, mert te sem vagy mindenható. És ezt minél szélesebb körben (már amennyire lehetséges) terjeszteni. Akár csak online felületeken is. Ebben akár segíteni is tudok. Keresni felületeket, amik nyitottak az ilyesmire. Már ha van rá igény.